Tuesday, January 4, 2011

Jom Gathering Di Extreme Park Shah Alam ? ?

  • Nisa dapat tahu mengenai rancangan gathering ni daripada abang hot kita iaitu Andyhowtt.
  • Jom semua mari rapat mari dekat meh tengok ape Nisa nak promote nih. .

 

extremetwtup5

TUJUAN GATHERING DI ADAKAN : Nak mengajak para blogger or twitterer yang 24 jam on depan laptop tuh  beriadah dan merapatkan lagi ikatan antara blogger dan twitterer :D

 

APA YANG PERLU DIBUAT ?

1 . Wajib pakai pakaian untuk bersukan. kalau nak climb nak bukak kasut pun boleh tade hal.

2. Bawak baju salinan. Kita habis game kul 7pm. So kat extreme park tu memang dah ada bilik mandi dan surau. So pas mandi leh siap siap apa yang patut kat situ.

3. Boleh ajak member reramai.

4. Sebelah wall tu je dah ade Burger King. So after climb penat penat bley ah kita lepak Burger King reramai. Sempoi an. Leh borak borak ice breaking ke bapak breaking ke sukahati lah.

YURAN : RM12 per person + Instructor RM 20…tapi kalo ramai lagi murahlah…hehehe..so datanglah beramai2x…

ada apa2x soalan leh tanya aku…kat ruangan komen..tengkiu..

RSVP kehadiran anda di http://twtup.com/extremetwtup

Untuk info lebih lanjut meh lah klik ramai ramai KAT SINI .

(credit to Andyhowtt )

 

 

 

Jom ramai ramai??? Bye bye.

8 comments :

yad'z said...

nak join....!!!!!!!
tapi busy.... huuu~

..hizamirahim.. said...

join ke?
huhu.

MéuzAngelo™ XXIII said...

ape punye iklan da..
kene tenung 2-3 kali baru nampak ape yg ditulis..
kalo ye pun nk stylo, guna tulisa terang sikit la..
hehe

ishiko said...

ouh... gathering ~

Nisa A. said...

@yad'z

hehehe jom laa :P

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

hehe insyaAllah, sebab dekat aje kan ^^

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

bukan koi yg buat iklan ni along oiii..
koi promote aje. hehe

Nisa A. said...

@ishiko

hhee
xmo join??
^^