Saturday, January 15, 2011

Hari bertemu blogger fashionista [Part 2]

Hehehee mengada ngada pulak kan Nisa nak post sampai ade part 1 dan part 2 lah pulak.. Hehehehee~ Hari tu part 1 Nisa dah post gambar Nisa dan blogger fashionista yang Nisa minat. Ehemmm~ haha!!

Sekarang gambar ramai ramai pulak ye :D

 

ablog10DARI KIRI : Shea Rasol, Nisa A, Cik Epal & Adriani Adnan.

 

blog7

blog11Tengok lah gelagat Cik Epal dengan Maria Elena. Sangat lucu dan sporting!

 

blog9My fav pic. hehe~

 

blog12They are gorgeous!!

blog8

Oke sekian kisah gembira dalam sejarah hidup Nisa. Cewahhh ayat sungguh sastera yek! Hik hik hikk…. InsyaAllah kalau ada masa lagi Nisa nak jumpa lagi mereka semua ni. hehee~

 

Oke. Bye bye.


18 comments:

  1. hi nisa..
    fav, pic tu memang smart...

    ReplyDelete
  2. wahhh.. gathering. best. hehe.

    p/s : hye,nama saya ed. :P

    ReplyDelete
  3. waah.....!! dh mcm group model wanita bertudung ar lak,,,,hehe

    ReplyDelete
  4. @ed shahir

    heheh
    ni bukan gathering la ed. hehehee~
    ni jumpa dorg kat event..

    amboiii ed pon nak try market eyh? ahhah~

    ReplyDelete
  5. @Syed Hilmi Syed Yahya

    heheh
    dorg la group THE SCARFLETS...
    sy peminat dorg je :D

    ReplyDelete
  6. semua comel2, macam model la korang :)

    ReplyDelete
  7. hamboiiiii.... nisa... kemain agi ye...

    ReplyDelete
  8. @miss Fyqa

    hehe dorg je model..
    sy bese2 aje kak :)

    ReplyDelete
  9. eh?i curi tau gmba yg ramai2 sbb ade teselit muke i..hihi

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay