Wednesday, January 12, 2011

♥ Hari bertemu blogger fashionista ♥ [Part 1]

Wahhh tajuk nye pon sungguh la ada lebiu lebiu. Dah dua entry kot Nisa main sorok sorok dengan kamu semua mengenai pertemuan Nisa dengan para blogger fashionista. Ececehhh Nisa cakap ni macam Nisa pergi hangout aje dengan mereka.

Tak adalah… Saja je buat suspens. hehehee… Nisa berjumpa dengan mereka pun di Old Blossom Box Store, Seksyen 13 ketika berlangsungnya event Relove These Preloves. Huuu cakap banyak pun mesti bosan kan? Jom cuci mata tengok gambar.

 

blog1Nisa A & Shea Rasol. Whaaaa rasa macam tak percaya aje bila Shea cakap Nisa ni nampak familiar aje. Whoooo kembang idong kejap. Ahaks…~ Ohh by the way I suka lah shawl you! And I bought a preloved dress of yours. Heheheeee..

 

blog2Nisa A & Adriani Adnan a.k.a. Miss Yanny. Suaranya comel, orangnya pun comel. Tengok lesung pipit beliau, aduhai Miss Yanny awak ni cute lah! And you look much younger than your real age.

 

blog3Nisa A & Jezmine Zaidan. Orangnya kecil molek, bersuara halus dan mesra aje bila Nisa menyapa nya. Jez, InsyaAllah ada rezeki lagi, Nisa datang lagi ke OBB yeaa… hehe :D (mata aku memang nampak SANGAT pelik)

 

blog6Nisa A & Cik Epal. Beliau sangat comel dan mesra alam. Hehehee… Pssttt.. tak sangka Cik Epal perasan muka Nisa dalam majalah DARA.com. Hik hik hikkk~

 

blog9Zafirah Hanis a.k.a. Lady Fira & Nisa A. Nisa baru lagi kenal Cik Fira ni. Nisa start baca blog beliau masa Shea umumkan mengenai The Scarflets. Nisa akui Cik Fira sangat cute dan kecil molek saja orangnya.

 

blog5Nisa A & Maria Elena Zarul. Cool! Sporting! Energetic! Kelakar! Suka suka suka. Mari kita bergedik-gedik ye Maria! Hahahaaa… Oopss terlebih sudah. Hahahaa..

 

Alhamdulillah dapat juga bertemu dengan para blogger fashionista ni. Ramai sebenarnya fashionista yang datang masa event ni. Tapi Nisa malu nak tegur semua. Hehehee.. Nisa kagum lah tengok semua yang datang hari tu, semua cantik cantik… semua nya ada style. Dan yang penting, dorang semua ni peramah dan sporting!

 

P/S : Thanks to these lovlies sebab mention I / my blog in your entries. Really appreciate it! :D

Jumpa di part 2 nanti! Bye bye.

42 comments :

Admiral Hafiz said...

ble la agak2nya dapat jumpe nisa kan...



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Nisa A. said...

@Admiral Hafiz

hehe
jumpa nisa buat apa.
:P
insyaAllah nnt kita lepak2 ye..

Cimot said...

dear, link Adriani Adnan tu kamu salah letak. :)

..hizamirahim.. said...

wah.
jumpe rakan2 artis nampaknye.
huhu.
XD

MéuzAngelo™ XXIII said...

org kedua tuh mcm salah link je.. cube check balik

Aisya Rahim said...

My pleasure . wink ! (-.^)

Nisa A. said...

@Cimot

oke dah betulkan :)

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

ahahha
dorg aje artis..
nisa bukan artis ponggg ^,^

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

okie dokie.
dah betul kan~

Nisa A. said...

@Aisya Rahim

ngeeee
^.^

tomatokering :) said...

korang semua memang gojes kayh ! ;D like uols punya style :)

sab said...

ha. bile nk jumpe sab pulak nie?

milimilo said...

bestnye.teringin nak ke obb jugak.xtersampai2 lg ke sane.nisa pun fashionita.suke tgok gaye nisa.berani mencuba. =)

Nurulbadiah Lai said...

nisa..bile lak nk jumpa kak nurul:?

CIK CIRA said...

cantik2 kan diowg

CIK CIRA said...

cantik2 kan diowg

Bella said...

bestnye dpt jmpe dorang. jeles neh!

shea said...

heee sukaaa!!
hope u had fun hari tu!
i think familiar sbb i prnh bbrape kali bkk ur blog kot :))
take care ya nisa! :D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hee~ thnx deary :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

jeleshh..jelesshhh~ kat nisa coz dapat jumpa blogger fashionista yg vogue2 tu

faa rosli sulaiman said...

butik dy penah masok tv9 kan??rncgan safiyyah...

jannahJB said...

woahh , jealousnya
nak pegi jugak but i'm still 16
haha , maybe kalau dah 21 baru boleh join la kot
btw kak nisa nampak comel jeaa
sukaaa ^.^

Nisa A. said...

@tomatokering :)

hehehhe
dorg je lawa.. i bese2 aje
:P

Nisa A. said...

@tomatokering :)

hehehhe
dorg je lawa.. i bese2 aje
:P

Nisa A. said...

@sab

hehehee jom laa sab... heheh~
kita amik2 gambar. wowww :D

Nisa A. said...

@milimilo

hehehee
mane ade fashionista...
i biasa2 aje lah dear :)

Nisa A. said...

@Nurulbadiah Lai

waahhh??
kak nurul ajak jumpa??
betol ke ni??
waaa jom2 :D

Nisa A. said...

@CIK CIRA

yup2...
dorg sgt cantikkk
:D

Nisa A. said...

@Bella

hehe
jgn jeles syg..
nnt ade masa u lak jumpa dorg :)

Nisa A. said...

@shea

heheh sukaaaa jugak :D

heheh i had so much fun with u girls... sbb u all semua happening...
till we meet again yea shea :D

Nisa A. said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

hehe most welcome..

insyaAllah nnt turn Naz pulak jumpa mereka2 yg cantik n vogue ni ;D

Nisa A. said...

@faa rosli sulaiman

yup..
i guess so?

Nisa A. said...

@jannahJB

hehe xkesah umur bape dik :)

petisuara said...

i macam perasan u la hari tu!!!tapi ramai sangat orang kt obb time tu

Nisa A. said...

@petisuara

tu laaa.. hehehe u dtg jugakkk??
sorry x perasan kan u...

kay yea said...

wow~~

Nisa A. said...

@kay yea

hehe
ape yg wow??

petisuara said...

dtg dear..hihi..gmba yg ramai2 i ade je ngn u, tp i pon xprasan bile amik gmba,,sbb i br naik dr mkn time 2

Nisa A. said...

@petisuara

ouhhh i pon dtg balik lepas makan. ehhehee
semata2 nak tunggu kemunculan cik epal. wahhh~

wanie m'nJ said...

pernah jumpa jezmine kat seksy7 time bli coolblog. dia berdiri sebelah2 je kot. comel je, kecik molek. tak brani nak tegur. im just acting as usual :P

joe_sakura(AreRull) said...

owh..cik nisa..shawl kita sma..hehehehe..

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus