Wednesday, January 12, 2011

♥ Hari bertemu blogger fashionista ♥ [Part 1]

Wahhh tajuk nye pon sungguh la ada lebiu lebiu. Dah dua entry kot Nisa main sorok sorok dengan kamu semua mengenai pertemuan Nisa dengan para blogger fashionista. Ececehhh Nisa cakap ni macam Nisa pergi hangout aje dengan mereka.

Tak adalah… Saja je buat suspens. hehehee… Nisa berjumpa dengan mereka pun di Old Blossom Box Store, Seksyen 13 ketika berlangsungnya event Relove These Preloves. Huuu cakap banyak pun mesti bosan kan? Jom cuci mata tengok gambar.

 

blog1Nisa A & Shea Rasol. Whaaaa rasa macam tak percaya aje bila Shea cakap Nisa ni nampak familiar aje. Whoooo kembang idong kejap. Ahaks…~ Ohh by the way I suka lah shawl you! And I bought a preloved dress of yours. Heheheeee..

 

blog2Nisa A & Adriani Adnan a.k.a. Miss Yanny. Suaranya comel, orangnya pun comel. Tengok lesung pipit beliau, aduhai Miss Yanny awak ni cute lah! And you look much younger than your real age.

 

blog3Nisa A & Jezmine Zaidan. Orangnya kecil molek, bersuara halus dan mesra aje bila Nisa menyapa nya. Jez, InsyaAllah ada rezeki lagi, Nisa datang lagi ke OBB yeaa… hehe :D (mata aku memang nampak SANGAT pelik)

 

blog6Nisa A & Cik Epal. Beliau sangat comel dan mesra alam. Hehehee… Pssttt.. tak sangka Cik Epal perasan muka Nisa dalam majalah DARA.com. Hik hik hikkk~

 

blog9Zafirah Hanis a.k.a. Lady Fira & Nisa A. Nisa baru lagi kenal Cik Fira ni. Nisa start baca blog beliau masa Shea umumkan mengenai The Scarflets. Nisa akui Cik Fira sangat cute dan kecil molek saja orangnya.

 

blog5Nisa A & Maria Elena Zarul. Cool! Sporting! Energetic! Kelakar! Suka suka suka. Mari kita bergedik-gedik ye Maria! Hahahaaa… Oopss terlebih sudah. Hahahaa..

 

Alhamdulillah dapat juga bertemu dengan para blogger fashionista ni. Ramai sebenarnya fashionista yang datang masa event ni. Tapi Nisa malu nak tegur semua. Hehehee.. Nisa kagum lah tengok semua yang datang hari tu, semua cantik cantik… semua nya ada style. Dan yang penting, dorang semua ni peramah dan sporting!

 

P/S : Thanks to these lovlies sebab mention I / my blog in your entries. Really appreciate it! :D

Jumpa di part 2 nanti! Bye bye.


42 comments:

  1. ble la agak2nya dapat jumpe nisa kan...



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  2. @Admiral Hafiz

    hehe
    jumpa nisa buat apa.
    :P
    insyaAllah nnt kita lepak2 ye..

    ReplyDelete
  3. dear, link Adriani Adnan tu kamu salah letak. :)

    ReplyDelete
  4. wah.
    jumpe rakan2 artis nampaknye.
    huhu.
    XD

    ReplyDelete
  5. org kedua tuh mcm salah link je.. cube check balik

    ReplyDelete
  6. @..hizamirahim..

    ahahha
    dorg aje artis..
    nisa bukan artis ponggg ^,^

    ReplyDelete
  7. korang semua memang gojes kayh ! ;D like uols punya style :)

    ReplyDelete
  8. ha. bile nk jumpe sab pulak nie?

    ReplyDelete
  9. bestnye.teringin nak ke obb jugak.xtersampai2 lg ke sane.nisa pun fashionita.suke tgok gaye nisa.berani mencuba. =)

    ReplyDelete
  10. bestnye dpt jmpe dorang. jeles neh!

    ReplyDelete
  11. heee sukaaa!!
    hope u had fun hari tu!
    i think familiar sbb i prnh bbrape kali bkk ur blog kot :))
    take care ya nisa! :D

    ReplyDelete
  12. jeleshh..jelesshhh~ kat nisa coz dapat jumpa blogger fashionista yg vogue2 tu

    ReplyDelete
  13. butik dy penah masok tv9 kan??rncgan safiyyah...

    ReplyDelete
  14. woahh , jealousnya
    nak pegi jugak but i'm still 16
    haha , maybe kalau dah 21 baru boleh join la kot
    btw kak nisa nampak comel jeaa
    sukaaa ^.^

    ReplyDelete
  15. @sab

    hehehee jom laa sab... heheh~
    kita amik2 gambar. wowww :D

    ReplyDelete
  16. @milimilo

    hehehee
    mane ade fashionista...
    i biasa2 aje lah dear :)

    ReplyDelete
  17. @Nurulbadiah Lai

    waahhh??
    kak nurul ajak jumpa??
    betol ke ni??
    waaa jom2 :D

    ReplyDelete
  18. @Bella

    hehe
    jgn jeles syg..
    nnt ade masa u lak jumpa dorg :)

    ReplyDelete
  19. @shea

    heheh sukaaaa jugak :D

    heheh i had so much fun with u girls... sbb u all semua happening...
    till we meet again yea shea :D

    ReplyDelete
  20. @Syarifah Nornazrah Al Yahya

    hehe most welcome..

    insyaAllah nnt turn Naz pulak jumpa mereka2 yg cantik n vogue ni ;D

    ReplyDelete
  21. i macam perasan u la hari tu!!!tapi ramai sangat orang kt obb time tu

    ReplyDelete
  22. @petisuara

    tu laaa.. hehehe u dtg jugakkk??
    sorry x perasan kan u...

    ReplyDelete
  23. dtg dear..hihi..gmba yg ramai2 i ade je ngn u, tp i pon xprasan bile amik gmba,,sbb i br naik dr mkn time 2

    ReplyDelete
  24. @petisuara

    ouhhh i pon dtg balik lepas makan. ehhehee
    semata2 nak tunggu kemunculan cik epal. wahhh~

    ReplyDelete
  25. pernah jumpa jezmine kat seksy7 time bli coolblog. dia berdiri sebelah2 je kot. comel je, kecik molek. tak brani nak tegur. im just acting as usual :P

    ReplyDelete
  26. owh..cik nisa..shawl kita sma..hehehehe..

    ReplyDelete
  27. membaca seluruh blog, cukup bagus

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay