Tuesday, January 4, 2011

GOTCHA !! Gadis Suka Menaip Tangkap Orang!

Ahahhhhh! Hari ni Nisa main cari cari orang, lepas tu identify orang, lepas tu tangkap orang!!! Yeahhhh!! Erkk macam kejam pulak. Eh kejam ke? Tak kan??? kan??? Entry special ni untuk beliau adik comel.

 

Fatin Nadzirah

DSC03050(klik gambar untuk ke blog beliau)

Haaaaa tu dia dapat dah tangkap follower yang ke-1400 blog saya suka menaip nih! By the way, Nisa ingat nak pos entry ni malam tadi, tapi Nisa penat sangat plus kena buat assignment. Wuwuwuuu~

Heheheee adik manis, Nisa nak ucapkan banyak banyak terima kasih kerana sudi follow blog Nisa yang tak sebarapa ni. Sorry sayang, takde hadiah.. hehehee~

Ouhh ye, adik manis ni ada blogshop tau, jom ramai ramai terjah Tiny Little Shop Smile

 

P/s : Ouh yeaaa, also lots of love for . .

sebab you guys ada mention my name and my blog dalam entry kat blog you guys :) Mmuuahhx! Thanks a lot my dearests!

 

Terharu lagi. Terima kasih dear. Bye bye.

21 comments :

Anisa Hang Tuah said...

wah wah
tahniah kepada adik manis
& nisa jugaa..

laGenDA KodOk HijAU said...

bila nak tangkap jodoh awak ?

Nurulbadiah Lai said...

tahniahhh syg blog u best so desrve dpt followers yg ramai..

tahniah jugak tuk die si manis

saya_arief said...

nama sy tiada pown.
:(

Nisa A. said...

@Anisa Hang Tuah

heheheh thanks :)

Nisa A. said...

@laGenDA KodOk HijAU

jodoh???
ahhahaha
xde lg kot buat masa ni ^^

Nisa A. said...

@Nurulbadiah Lai

oh my sis!! heheh thanks a lot sudi singgah blog nisa yg x seberapa ni..
hehe
thankss ^.^

Nisa A. said...

@saya_arief

tak ade ke????
sorryyyy~ next entry ye. :P

Rozana Razali said...

ramainya follower dia.. =P

Nisa A. said...

@Rozana Razali

hehe bese2 aje nih. thanks to all followers sbb sudi follow blog nisa :D

[newrule_ezatea] said...

huhuhu anda mention saye=) *seronok* Tq2

Nisa A. said...

@[newrule_ezatea]

hehehe
most welcome.
:D

eyka yuca mika ツ said...

thanks sis ;D

Nisa A. said...

@eyka yuca mika ツ

most welcome dear :D

ain kadir said...

eyh nama kita ke tuh?(gosok2 mata tanda xpercaya)....thanks nisa mention nama kita jugak..!!hehe..

Nisa A. said...

@ain kadir

hehe
yupp that's you dear :)

elyhanna murray said...

most welcome :)

thanks jugak kat kak nisa mention name hanna :)
thanks a lot , love you la . ngee~~ :)

p/s : akak uitm kat shah alam kan ? selalu ta pegi sunway pyramid ?

elyhanna murray said...

*most welcome

Nisa A. said...

@elyhanna murray

nope, i student unisel la :)
kadang2 jugak la ke sunway...

Nadzirah said...

eh.. cik nisa.. baru perasan entry nh.. time kasih.. suka belog ini dan akan kesini lagik :) thanks again !

Nisa A. said...

@Nadzirah

hehehe
most welcome dear ^^