Tuesday, January 4, 2011

GOTCHA !! Gadis Suka Menaip Tangkap Orang!

Ahahhhhh! Hari ni Nisa main cari cari orang, lepas tu identify orang, lepas tu tangkap orang!!! Yeahhhh!! Erkk macam kejam pulak. Eh kejam ke? Tak kan??? kan??? Entry special ni untuk beliau adik comel.

 

Fatin Nadzirah

DSC03050(klik gambar untuk ke blog beliau)

Haaaaa tu dia dapat dah tangkap follower yang ke-1400 blog saya suka menaip nih! By the way, Nisa ingat nak pos entry ni malam tadi, tapi Nisa penat sangat plus kena buat assignment. Wuwuwuuu~

Heheheee adik manis, Nisa nak ucapkan banyak banyak terima kasih kerana sudi follow blog Nisa yang tak sebarapa ni. Sorry sayang, takde hadiah.. hehehee~

Ouhh ye, adik manis ni ada blogshop tau, jom ramai ramai terjah Tiny Little Shop Smile

 

P/s : Ouh yeaaa, also lots of love for . .

sebab you guys ada mention my name and my blog dalam entry kat blog you guys :) Mmuuahhx! Thanks a lot my dearests!

 

Terharu lagi. Terima kasih dear. Bye bye.


21 comments:

  1. wah wah
    tahniah kepada adik manis
    & nisa jugaa..

    ReplyDelete
  2. tahniahhh syg blog u best so desrve dpt followers yg ramai..

    tahniah jugak tuk die si manis

    ReplyDelete
  3. @laGenDA KodOk HijAU

    jodoh???
    ahhahaha
    xde lg kot buat masa ni ^^

    ReplyDelete
  4. @Nurulbadiah Lai

    oh my sis!! heheh thanks a lot sudi singgah blog nisa yg x seberapa ni..
    hehe
    thankss ^.^

    ReplyDelete
  5. @saya_arief

    tak ade ke????
    sorryyyy~ next entry ye. :P

    ReplyDelete
  6. @Rozana Razali

    hehe bese2 aje nih. thanks to all followers sbb sudi follow blog nisa :D

    ReplyDelete
  7. huhuhu anda mention saye=) *seronok* Tq2

    ReplyDelete
  8. eyh nama kita ke tuh?(gosok2 mata tanda xpercaya)....thanks nisa mention nama kita jugak..!!hehe..

    ReplyDelete
  9. most welcome :)

    thanks jugak kat kak nisa mention name hanna :)
    thanks a lot , love you la . ngee~~ :)

    p/s : akak uitm kat shah alam kan ? selalu ta pegi sunway pyramid ?

    ReplyDelete
  10. @elyhanna murray

    nope, i student unisel la :)
    kadang2 jugak la ke sunway...

    ReplyDelete
  11. eh.. cik nisa.. baru perasan entry nh.. time kasih.. suka belog ini dan akan kesini lagik :) thanks again !

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay