Wednesday, January 19, 2011

From Penang, with love . . .

  • Awak kan.. kalau pergi Penang tak pernah lupa saya ye???
  • Dulu awak bawak kan jeruk kedondong feveret saya. Penang version! And those pickles were awesome!
  • Dan masa cuti midterm hari tu, awak pergi Penang lagi eyh? Ke rumah awak kat Penang??
  • Atau kampung awak kat Penang??
  • And you brought me something sweet ♥ ♥ ♥

 

IMG_9486Auwww I this paperbag! Cantiklah dear :)

 

IMG_9489And this lovely keychain of Penang… Saya dah pun sangkutkan nye kat my handphone’s pouch. Heheeee ♥ ♥

 

Picture2115And I super duper this piece. Sangat comel laa kipas tangan nih. Hehehee….

 

  • Thanks awak.. tak tahu nak cakap macam mana.. I really appreciate your gifts…
  • Dah lah saya tak pernah pergi Penang. And yet you brought me stuffs from there! Auwww I like it demm much!
  • One day, jommmmm sama sama berjalan jalan kat Penang ye sayang???

P/S : Tomorrow update. Aku Dia dan DSLR part 9!

 

 

 

Thanks dear Syakilla for the gifts. Sayang adik ketat ketat! Bye bye.


15 comments:

  1. nice !!suke blog nisa !!n like ur style !!~~=)

    ReplyDelete
  2. hehe..ingatkan yr balak tadi..ghupenye adik ang...hehe

    ReplyDelete
  3. wah.
    zami takde ke?
    eh.
    baru perasan.
    ada dua nama HIZAMI RAHIM kat top commenter tu!!!
    yay!!!
    XD

    ReplyDelete
  4. @faa rosli sulaiman

    hang toksah nak kalut aihhh..
    nnt dah kaya sok seq pi la utara. hahaha~

    ReplyDelete
  5. @..hizamirahim..

    aahaha zami nye???
    nnt laa.. eh eh jom2 pi bercuti kat penang. ahakss...

    ahaha tuuu dia top people in my blog gitewww... heheh
    sampai dua nama tuh. nak menitis air mata terharu ni tau..
    auww thanks zami :D

    ReplyDelete
  6. bf ko ke yg kasi semua tu ?

    ko ade bf eh ?

    ReplyDelete
  7. @LoLyat Gang

    kat bwh tu sy dah tulis sape yg bg hadiah tuh. tenkiu.

    ReplyDelete
  8. maaf,saya tidak membaca dgn berhati2

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay