Wednesday, January 19, 2011

From Penang, with love . . .

  • Awak kan.. kalau pergi Penang tak pernah lupa saya ye???
  • Dulu awak bawak kan jeruk kedondong feveret saya. Penang version! And those pickles were awesome!
  • Dan masa cuti midterm hari tu, awak pergi Penang lagi eyh? Ke rumah awak kat Penang??
  • Atau kampung awak kat Penang??
  • And you brought me something sweet ♥ ♥ ♥

 

IMG_9486Auwww I this paperbag! Cantiklah dear :)

 

IMG_9489And this lovely keychain of Penang… Saya dah pun sangkutkan nye kat my handphone’s pouch. Heheeee ♥ ♥

 

Picture2115And I super duper this piece. Sangat comel laa kipas tangan nih. Hehehee….

 

  • Thanks awak.. tak tahu nak cakap macam mana.. I really appreciate your gifts…
  • Dah lah saya tak pernah pergi Penang. And yet you brought me stuffs from there! Auwww I like it demm much!
  • One day, jommmmm sama sama berjalan jalan kat Penang ye sayang???

P/S : Tomorrow update. Aku Dia dan DSLR part 9!

 

 

 

Thanks dear Syakilla for the gifts. Sayang adik ketat ketat! Bye bye.

15 comments :

Tasha said...

nice !!suke blog nisa !!n like ur style !!~~=)

faa rosli sulaiman said...

bilenye nk mai utara??

faa rosli sulaiman said...

bilenye nk mai utara??

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..ingatkan yr balak tadi..ghupenye adik ang...hehe

..hizamirahim.. said...

wah.
zami takde ke?
eh.
baru perasan.
ada dua nama HIZAMI RAHIM kat top commenter tu!!!
yay!!!
XD

Nisa A. said...

@Tasha

thankss dear :D

Nisa A. said...

@faa rosli sulaiman

hang toksah nak kalut aihhh..
nnt dah kaya sok seq pi la utara. hahaha~

Nisa A. said...

@♥NuR SyAFiQah♥

ahhaha
adik angkat lah :D

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

aahaha zami nye???
nnt laa.. eh eh jom2 pi bercuti kat penang. ahakss...

ahaha tuuu dia top people in my blog gitewww... heheh
sampai dua nama tuh. nak menitis air mata terharu ni tau..
auww thanks zami :D

LoLyat Gang said...

bf ko ke yg kasi semua tu ?

ko ade bf eh ?

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

kat bwh tu sy dah tulis sape yg bg hadiah tuh. tenkiu.

LoLyat Gang said...

maaf,saya tidak membaca dgn berhati2

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

no biggie :)

eyka yuca mika ツ said...

eyqa pun dapat key chain tu ! :DD

Nisa A. said...

@eyka yuca mika ツ

ehhehe
kita sayang killa ketat2 kan :D