Monday, January 31, 2011

FREE SHAWL : Giveaway by Butik Alesya

Haaaa sapa mau shawl free? Cantik bergaya berseri yaww…. jom join giveaway dari BUTIK ALESYA.

 

  • Nak tahu pasal giveaway yang Nisa dok bebelkan ni??? Haaa… meh TERJAH KAT SINI. Segala terma dan syarat boleh dibaca di blog Butik Alesya ye..
  • Haaa mari dekat mari rapat, Nisa nak tunjuk kat semua apa yang best nye kat Butik Alesya ni.

 

Cantik menarik tertarik kau memang da boom!!

tile

  • Haaaa meh sini kita skodeng sikit….. Tudung yang dijual kat Butik Alesya ni sungguh cantik, menarik, memang da boom lah kan..
  • Kalau rasa nak cepat tapi still nak gorgeous, kat Butik Alesya ada jual tudung instant yang pelbagai warna dan corak.
  • Dari jauh nanti kawan dah tegur, “Amboi…berserinya kau hari ni. Lawanye tudung…”
  • Haaaa takkan tak nak? Hahahaaa~

 

Yang baru, yang trendy, yang kelas giteww…

tile2

  • Haaa macam macam jenis shawl kita boleh pilih di Butik Alesya ni…
  • Pelbagai jenis material pon ada. Ada cotton, ada chiffon, ade silk… pilih aje mana yang berkenan di kalbu…
  • So selamat ber-shopping di BUTIK ALESYA ye :D

 

 

Bye bye.

7 comments :

ofcuz said...

aku nk boleh!!??

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@ofcuz

silakan...

Liena Razak said...

salam... saya dah tgk... nice TQSM ur free shawl on the way k

yad'z said...

waaaa... supping sakannn... hehehe

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Liena Razak

thankss :D

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@yad'z

ehhhe
harusss :D

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew
of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.

I've been looking for a plug-in like this for quite some time
and was hoping maybe you would have some experience with something like
this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading
your blog and I look forward to your new updates.

my homepage; cheap air max shoes