Saturday, January 1, 2011

Faizal Yusof Meninggal Dunia ?

 

Kalau korang tengok cerita Adamaya dan Manjalara kat TV3 tuh mesti korang kenal dia.

faizal14Picture credit to Google.

 

Laman twitter aku bergegar kejap bila aku baca ini :

paknil

Capture

lg

sa

I was like.. really???? He.. really… died? Ouh my.. Serangan jantung??? Innalillah…  Gonna wait for the valid news.

Dekat website BeautifulNara pun dah keluar! [ CLICK HERE ]

Al-fatihah.

 

Bye bye.


13 comments:

  1. al fatihah, terkilan dengan pemergiannya, azza minat dia berlakon terutamanya cerita adamaya, moga arwah ditempatkan di tempat orang yang beriman, amin

    ReplyDelete
  2. yeke ? innalillah. tak kire muda tua pun boleh pergi kalau dah ajal. alfatihah

    ReplyDelete
  3. innalillah.. dia ex husband nan kan?
    urm =.=

    ReplyDelete
  4. al-fatihah utk dia.moga2 ditempatkn di tempat org beriman

    ReplyDelete
  5. @MéuzAngelo™ XXIII

    Tu lah.. artis2 ramai dah update kat twitter.

    ReplyDelete
  6. innalillah..al-Fatihah buat arwah..
    semoga rohnya dicucuri rahmat..aminn

    ReplyDelete
  7. al-fatihah... tau pukul 3 tdi lagi

    ReplyDelete
  8. alfatihah...

    suke tengok lakonan beliau.hmm

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay