Saturday, January 1, 2011

Faizal Yusof Meninggal Dunia ?

 

Kalau korang tengok cerita Adamaya dan Manjalara kat TV3 tuh mesti korang kenal dia.

faizal14Picture credit to Google.

 

Laman twitter aku bergegar kejap bila aku baca ini :

paknil

Capture

lg

sa

I was like.. really???? He.. really… died? Ouh my.. Serangan jantung??? Innalillah…  Gonna wait for the valid news.

Dekat website BeautifulNara pun dah keluar! [ CLICK HERE ]

Al-fatihah.

 

Bye bye.

13 comments :

Azza Firza said...

al fatihah, terkilan dengan pemergiannya, azza minat dia berlakon terutamanya cerita adamaya, moga arwah ditempatkan di tempat orang yang beriman, amin

athirahMedan said...

yeke ? innalillah. tak kire muda tua pun boleh pergi kalau dah ajal. alfatihah

tqaAwesome said...

innalillah.. dia ex husband nan kan?
urm =.=

Imzainieyzulkipli said...

al-fatihah utk dia.moga2 ditempatkn di tempat org beriman

Nisa A. said...

@tqaAwesome

yup..
ex husband siti nordiana

Nisa A. said...

@Azza Firza

@athirahMedan

@Imzainieyzulkipli


innalillah..
al-fatihah untuk arwah.

MéuzAngelo™ XXIII said...

betul ke ni?

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

Tu lah.. artis2 ramai dah update kat twitter.

Sindarella said...

innalillah..al-Fatihah buat arwah..
semoga rohnya dicucuri rahmat..aminn

syamimi fatin said...

al-fatihah... tau pukul 3 tdi lagi

TunTeja said...

alfatihah...

suke tengok lakonan beliau.hmm

Deeyaudeen Sabri said...

al - fatihah :(

eqacashperlala said...

inalillah
he's my fav :(