Monday, January 17, 2011

DRAMA SEBABAK by Nisa & Myra [Episod 1]

  • Hehehee idea nak buat drama sebabak ni datang secara tiba tiba. Memang gila kan kami ni?
  • Sekarang ni ramai nak buat vlog kan. Vlog ialah Video + Blog. Hahahaa.. how cool is that?
  • Oke for me ianya sangat cool oke… sekali sekala nak juga rakam aksi aksi gila.
  • Oke mungkin tak terlalu gila, nanti tak sesuai pulak untuk tontonan umum. ahakss..~
  • Jujur Nisa katakan.. episod 1 Drama Sebabak kami memang tak ada motif. Hahaha harus tak???
  • Nasib lah korang tengok video kami ni. Hehehee…

 

Merah hitam. Haha~

 

  • Ouhh ya. Kami tak decide lagi nak buat berapa episod untuk Drama Sebabak ni..
  • Tapi takdelah sampai nak berpuluh ratus episod kalah kan sinetron pulak! Haha… setakat lima atau enam oke kot?
  • Yelah.. banyak banyak kang ramai pulak yang menyampah. Hehehe.. maklumlah muka kami bukan muka model.
  • Nak jadi pelakon?? Jauhhh sekali. Hehehee… And kalau ada cadangan nak suruh Nisa buat video pasal Drama Sebabak ni.. sangat Nisa alu alukan :)

P/S : Berikutan video ini, Aku Dia dan DSLR [Part 9] bakal menyusul. Hehehee :D

 

 

Selamat menonton. Hahahaa!! Bye bye.


34 comments:

  1. hahahahhahaa!!!!!!!!
    woi! kalakar doh aku tgk video ko!! hahaha
    sris3!!! hurm..
    anyway,korg comel.. aku suke tgk blog korg,suke tgk wajah korg,suke tgk gedik!!!!!!!!!!!!korang~ muahahha

    ReplyDelete
  2. comey...

    tp kalo video bermotif lg besh kot?

    ReplyDelete
  3. @:: noremy anak rahmat ::

    hehe yuppp.. masih tiada idea. u got one for me?
    :D

    ReplyDelete
  4. klakar seyh... btw i do follow u k...

    ReplyDelete
  5. wah...comelnya korg ni...
    suka c3 pink itoo..hehe..=)


    psst: suka baca blog nisa..1st time ni drop cmnt...(^_~)

    ReplyDelete
  6. haha, kak nisa smbong others episde lgi.

    ReplyDelete
  7. ada tag di blog saya :)
    do visit :)
    niezmostory.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. sis nisa comeyh gle..i really like the vid..do upload more vid ea sis..hehe =D

    ReplyDelete
  9. @NynaMysarah

    hehe
    memang nak buat episod dua..
    tp xde idea lah dik. so how?

    ReplyDelete
  10. @..hizamirahim..

    ahahha
    maju mane nye..
    biasa2 je la zami.. heheh~

    ReplyDelete
  11. comel je korang , macam kembar sudah :)

    ReplyDelete
  12. kalau buat skrip ok gak kot. edit dh lawa, video dh lawa. teruskn buat vlog :)

    ReplyDelete
  13. hamboiii... kemain lagi... ade can dilamr MIG production kowtt.. ngeh3x..

    ReplyDelete
  14. @MuNsYi SaMa

    heheh tu lahhhh...
    tp masih tiada idea...
    insyaAllah nak buat video yg lebih baik :)

    ReplyDelete
  15. @yad'z

    hahaha
    x layak laa jd pelakon..
    xde rupa pongg~

    ReplyDelete
  16. yg itam tu C3 jgk ke....tp npe cm lain...?

    ReplyDelete
  17. wow ! gojess :D ilikee :) huhu , suare nisa cun woo ! syokk dengar , dah berkali2 yda repeat this vdeo taw ? :D suke suke , sambung lagi yee ~

    ReplyDelete
  18. bestla...kak nisa buatla sambungan nya ekk...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay