Monday, January 17, 2011

DRAMA SEBABAK by Nisa & Myra [Episod 1]

  • Hehehee idea nak buat drama sebabak ni datang secara tiba tiba. Memang gila kan kami ni?
  • Sekarang ni ramai nak buat vlog kan. Vlog ialah Video + Blog. Hahahaa.. how cool is that?
  • Oke for me ianya sangat cool oke… sekali sekala nak juga rakam aksi aksi gila.
  • Oke mungkin tak terlalu gila, nanti tak sesuai pulak untuk tontonan umum. ahakss..~
  • Jujur Nisa katakan.. episod 1 Drama Sebabak kami memang tak ada motif. Hahaha harus tak???
  • Nasib lah korang tengok video kami ni. Hehehee…

 

Merah hitam. Haha~

 

  • Ouhh ya. Kami tak decide lagi nak buat berapa episod untuk Drama Sebabak ni..
  • Tapi takdelah sampai nak berpuluh ratus episod kalah kan sinetron pulak! Haha… setakat lima atau enam oke kot?
  • Yelah.. banyak banyak kang ramai pulak yang menyampah. Hehehe.. maklumlah muka kami bukan muka model.
  • Nak jadi pelakon?? Jauhhh sekali. Hehehee… And kalau ada cadangan nak suruh Nisa buat video pasal Drama Sebabak ni.. sangat Nisa alu alukan :)

P/S : Berikutan video ini, Aku Dia dan DSLR [Part 9] bakal menyusul. Hehehee :D

 

 

Selamat menonton. Hahahaa!! Bye bye.

34 comments :

ofcuz said...

hahahahhahaa!!!!!!!!
woi! kalakar doh aku tgk video ko!! hahaha
sris3!!! hurm..
anyway,korg comel.. aku suke tgk blog korg,suke tgk wajah korg,suke tgk gedik!!!!!!!!!!!!korang~ muahahha

Khumaera Ismail said...

rajin tul nisa wat vid.. ;)

:: noremy anak rahmat :: said...

comey...

tp kalo video bermotif lg besh kot?

Nisa A. said...

@ofcuz

hahahha
tenkiu dude :D

Nisa A. said...

@Khumaera Ismail

hahah idea gila tgh dtg :p

Nisa A. said...

@:: noremy anak rahmat ::

hehe yuppp.. masih tiada idea. u got one for me?
:D

deAnza-wAnda said...

klakar seyh... btw i do follow u k...

pinkroses said...

wah...comelnya korg ni...
suka c3 pink itoo..hehe..=)


psst: suka baca blog nisa..1st time ni drop cmnt...(^_~)

Nisa A. said...

@deAnza-wAnda

hahah
thankss :D

Nisa A. said...

@pinkroses

hey there thanks for dropping by :D

NynaMysarah said...

haha, kak nisa smbong others episde lgi.

anieesshh said...

ada tag di blog saya :)
do visit :)
niezmostory.blogspot.com

..hizamirahim.. said...

wah.
dah maju.
huhu.
XD

hana said...

terbaik + comel . heheheh

Izzah | zulkifli said...

sis nisa comeyh gle..i really like the vid..do upload more vid ea sis..hehe =D

Nisa A. said...

@NynaMysarah

hehe
memang nak buat episod dua..
tp xde idea lah dik. so how?

Nisa A. said...

@anieesshh

oke dear..
nnt i terjah..

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

ahahha
maju mane nye..
biasa2 je la zami.. heheh~

Nisa A. said...

@hana

haha thankss :D

Nisa A. said...

@Izzah | zulkifli

hehee thankss :D

dyra said...

comel je korang , macam kembar sudah :)

Nisa A. said...

@dyra

hahahha
kembar ke???

MuNsYi SaMa said...

kalau buat skrip ok gak kot. edit dh lawa, video dh lawa. teruskn buat vlog :)

yad'z said...

hamboiii... kemain lagi... ade can dilamr MIG production kowtt.. ngeh3x..

Nisa A. said...

@MuNsYi SaMa

heheh tu lahhhh...
tp masih tiada idea...
insyaAllah nak buat video yg lebih baik :)

Nisa A. said...

@yad'z

hahaha
x layak laa jd pelakon..
xde rupa pongg~

:: bubu :: said...

yg itam tu C3 jgk ke....tp npe cm lain...?

Nisa A. said...

@:: bubu ::

hehe yup :)

ydaa (+) said...

wow ! gojess :D ilikee :) huhu , suare nisa cun woo ! syokk dengar , dah berkali2 yda repeat this vdeo taw ? :D suke suke , sambung lagi yee ~

Nisa A. said...

@ydaa ( )

ahhahah thanks dear :D

NynaMysarah said...

hee, what kt palyground la :D

Nisa A. said...

@NynaMysarah

wahhh playground.. nice idea dik :)

Bella biela.. said...

bestla...kak nisa buatla sambungan nya ekk...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Bella biela..
\
insyaAllah :)