Friday, January 21, 2011

Day 7 - A picture of the person you do the silliest things with

Hahahaaa siapa lagi kalau bukan….

wterRindu nak join koir lagi beb!!

  • Aku kenal lelaki bernama Iejam ini sejak semester 1 of course. Aku rasa kepala beliau laaa yang paling boleh layan kepala aku yang senget sikit ni..
  • Thanks to him for all the advices that keep me strong to face the wild world until now! Hahaa ayat mintak penampor aje?
  • Macam macam silly things kita dah buat eh? Aku dah tak ingat la der.
  • Ouhh ya, antaranya, pergi seksyen 12 petang petang, pergi depan pagar usang kat the so-called rumah Mona Fendi dan amik gambar eyh?
  • Hahaa tu yang latest kot? Entah.. aku rasa ade lagi the silly things yang kita buat ye Iejam?
  • Kita ni muka tak tahu malu ke hape??? Eh BUKAN! Kita konfiden kannn. ahhaha!!

Challenge Day 7, done. CLICK HERE to get to know more about the challenge.

 

 

Oke thanks bro. Bye bye.

12 comments :

..hizamirahim.. said...

siriyes ke rumah mona fendi?
XD

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

yup...
but not the real rumah yg tempat dia bunuh org laa... tu kat raub.
ni ade satu banglo kat seksyen 12, org kata tu rumah mona fendi.
banglo tinggal.

yad'z said...

macam penah dengar ar.... cam penah jumpa gak... haunted house ar that banglo... scary~

Nisa A. said...

@yad'z

heheh tu lah.. the surroundings pon dah buat meremang bulu roma :P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wah berkawan ngn mona fendi..

NanaHazwanee said...

memandangkan nisa skrg tgh join 3o days photo challenge, nana da tag nisa join contest ne.. boleh kan? =))

http://nanahazwanee.blogspot.com/2011/01/tagged-by-cik-eyka-contest-gambar-tak.html

Nisa A. said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

ahahaha
jangan main2 kitorg BFF tawwww :P

Nisa A. said...

@NanaHazwanee

hehe insyaAllah ...

Anonymous said...

eh eh....cam kenal je mamat tuh? hahaha - iejam hosen

Nisa A. said...

@Anonymous

ahhaha
iejammmm.. aku ingat ko dah x stalk blog aku der. ahahahha!!!

Anonymous said...

gila kau x stalk blog popular nih. fyi, blog ko high rating dlm list aq oke

Nisa A. said...

@Anonymous

hahaha
iejammmm kau memang. tenkiu beb!!!
haaaa popular ke blog aku? ahhaha
iejam plish plish plish kembali ber-blogging!!!