Tuesday, January 18, 2011

DAY 4 - A picture of something you'd like to do again

 

12943_103675646315275_100000185192154_98236_8195216_nGambar ini diambil dari kamera seorang photographer UNISEL. Maaf sangat sangat, kerana saya tidak ingat siapa orang nya.

 

  • Did you see that?? Istiadat Konvokesyen Ke-4 UNISEL pada 2009.
  • Yes! Join choir is on of the things that I really really really want to do again!
  • Oke maybe kamu semua tak boleh nampak muka saya dalam barisan koir yang serba hijau itu. Oh ya, saya berdiri di tengah tengah oke.
  • Kenapa saya nak join koir lagi? Sebab best! Sebab best! Sebab best!
  • Ouhh lagi satu saya geram tak dapat pergi rumah hantu UNISEL masa tu! Tak sempat! Pakcik van suruh balik cepat! Wuuuuu~ Kekecewaan berlaku di situ! Oh myyy~
  • Oh ye, untung tau join koir, makanan sedap! Itu penting giler untuk memastikan perut kita selesa lantas bernyanyi-nyanyi lagu Maher Zain. Ehhh takde kaitan.
  • Ohh ye dan saya nak jumpa lagi lah orang yang saya tegur masa ambil makanan tu! Mana dia sekarang hah? Hidup lagi tak? Keh keh kehh~
  • Hehehee oke harap harap 2011 ni dapat join choir lagi. Dr Ridzuan! Saya nak join choir lagi plishhhh!

 

Challenge Day 4, done. CLICK HERE to get to know more about the challenge.

 

Rindu makanan dan baju free. Haha! Bye bye.


17 comments:

  1. nak makanan and baju free...?
    jadik ar mangsa banjir... hehehehee

    ReplyDelete
  2. syok nye..niesz xpnh lg ade experience mcm nie.. :)

    ReplyDelete
  3. ouh, koir sgt best!!! saya juin utk kemerdekaan dulu, n yes, dpt baju n mkn free, heheheh~

    ReplyDelete
  4. @ishiko

    wahhh besh nye, mesti ramai kan :D

    ReplyDelete
  5. sore perot or sore dari khayalan??
    aku pun pnh masuk koir
    sore perot kot
    hahaha ;p
    gewd luck if ada ag

    ReplyDelete
  6. are u uniselian ? hey , me too ;)

    ReplyDelete
  7. EH, U JOIN COIR FOR UR COLLEGE CONVO ye?
    I pun sama last year ;)
    best kan nyanyi coir?

    ReplyDelete
  8. nisa, nasib baik kteorg sempat masuk rumah hantu time tu...tu pun,entah hantu mana kena pijak tgn dia..hahaha

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay