Tuesday, January 25, 2011

CONTEST : Sexy Back

  • Ahhaaaaaa aku rasa aku dah pernah kena tag kot contest ni. Tapi aku tak ingat laaaa…
  • Ye la, mood nak join contest ni dia on off sikit dua tiga minggu nih. ahahaaa~
  • Sekali, aku terus terjah sendiri blog tuan punya contest. Oke, jom join contest yang menarik nih!

 

hh

  • Klik pada banner contest untuk mengetahui terma dan syarat mengenai contest ni oke.
  • Oke meh tengok sat gambar yang aku pertaruhkan….

 

DSC_0252 WTR

  • Heeeee nampak takkk??? Oke boleh laa kot. Heheheee…
  • I’m tagging : Amira Farhana
  • Oke dahhh :D

 

Bye bye.


31 comments:

  1. kurang sexy tu nisa
    tp good try la
    hehe

    ReplyDelete
  2. kurang sexy tu nisa
    tp good try la
    hehe

    ReplyDelete
  3. wahh! kompom menang niii! heheh.... good luck syg!

    ReplyDelete
  4. huwaaaa.... gorgeous sgt dear. i like... memang seksi... :)

    ReplyDelete
  5. heee..menarik nye contest ni. tapi x berani nak join.kwang3..gambaq kita x lawa mcm akak.
    correction:kita x lawa mcm akak..;)
    salam kenal kak...

    ReplyDelete
  6. @LoLyat Gang

    hahaha
    sexy back to nama contest je laaa :P
    heheh
    ape2 pon tenkiu,

    ReplyDelete
  7. @y u y u Z u l a i k h a

    heheh
    kalau juri berkenan insyaAllah :)
    thanksss

    ReplyDelete
  8. @anassuhada


    hehehhe
    thanksss
    auwww sexy kahhh??
    :P
    hek hekkk~

    ReplyDelete
  9. wuu sexy back~
    hehe gudluck dear! :D

    ReplyDelete
  10. Nice pose..
    gud luck Nisa..

    from Nisa kuasa 2...
    ehehe

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay