Friday, January 21, 2011

CONTEST : Muslimah Bergaya

Assalamualaikum semua.. cewahhh mukadimah yang begitu berhemah ye semua.. hehehee~ Sebenarnya, mood nak join contest ni dah pudar untuk hujung minggu ini. Tapi bila ternampak contest ni, terus berminat nak join. Hehehee…

 

banner

klik pada banner untuk mengetahui lebih lanjut mengenai contest

 

Syarat-syaratnya cukup mudah:

1-Letakkan banner pertandingan ni di blog kalian. Tak kisah lah di sidebar, di entri atau dimana-mana sahaja. Asalkan didalam blog. (DONE!)

2-kena follow blog PERSONA. Sharekan link PERSONA di Facebook masing-masing. WAJIB  (DONE!)


3-Buat satu entri,letakkan gambar anda. (gambar penuh ya!) (DONE!)

4-Ceritakan sikit apa yang membuatkan anda istimewa? Kepandaian anda tang mana? (memasak/belajar/mempunyai kareer yang bagus/atau lain-lain yang dirasakan sesuai) (DONE!)

 

DSC_0020 edited

Saya rasa antara keistimewaan saya adalah… saya suka menaip! Secocok dengan nama blog ini, hobi saya yang suka menaip ini saya salurkan melalui blog, dengan harapan agar blog saya menjadi laman yang mengandungi maklumat berguna buat orang ramai.

Selain itu, saya berbangga untuk menyatakan bahawa diri saya mempunyai kelebihan untuk berhadapan orang ramai. Bukan untuk riak tetapi melalui pendedahan seawal sekolah rendah lagi membuat saya yakin untuk menjadi seorang public figure pada suatu hari nanti InsyaAllah.. dan untuk merealisasikan impian saya, saya kini sedang belajar di Universiti Industri Selangor dalam bidang Komunikasi dan Media.

 

IMG_7026 edited

Selain itu, minat saya dalam bidang photography telah mendorong saya untuk berjinak-jinak dalam bidang freelance modeling. Untuk melatih diri saya pose di depan kamera, saya sering melakukan self photo shoot bersama rakan saya. Dan koleksi gambar itu saya abadikan dalam siri entry Aku, Dia dan DSLR di blog saya.

Saya rasa, tiga perkara yang telah saya sebut di atas merupakan antara kelebihan / keistimewaan saya sekarang :)

 

Oke semua syarat syarat telah saya laksanakan.. kepada tuan contest, harap penyertaan saya diterima :)

 

Senyum hari ini. Bye bye.

23 comments :

creativeheart said...

g.luck cik nisa

Bella said...

freelance modelling tuh cane ek?

yad'z said...

memang bergaye... hehehe.. all the best n gud luck 4 da contest...^^

Nisa A. said...

@creativeheart

thanksss
:D

Nisa A. said...

@Bella

sekali sekala join modeling / photoshoot...
maknanya bukan kerja tetap la.

Nisa A. said...

@yad'z

thanks :D

ofcuz said...

lelaki muslimah xde ke nisa!!!! nk join..hah

Nisa A. said...

@ofcuz

kalau lelaki dah x panggil muslimah...
panggil muslimin. hehee~

Killa92 said...

Good luck ;-) nice pics. Btw contest ni sound intresting je huhu

..hizamirahim.. said...

pose nak pegang kasut tu mmg wajib ade kan?
hhee.
XD

Nisa A. said...

@Killa92

heheh jom2 killa join??

Nisa A. said...

@..hizamirahim..


ahhahah
zami perasan ekkk???
ahahha
:P

tomatokering :) said...

gudluk taw ! kalah la ceq camnie . hihi

yana ashalina said...

yana pun perasan nisa suke wt cmtu.tp xpela.most faveret pic kann..hehe XD

nway,gdluck nisa! :)

dyra said...

comel ,

nisa masuk lagi satu contest ! saya tag awak .

dyra said...

comel

nisa masuk lagi 1 contest , saya tag awak

Nisa A. said...

@tomatokering :)


hahaha
aishhh
ade lak cmtu... kalau rezeki awk menang x ke mana tau :)

Nisa A. said...

@yana ashalina


heheh tu posing wajib.
ahah thanks :D

Nisa A. said...

@dyra

thanks :)

LoLyat Gang said...

brapa lapis tudung yg 2nd tu cik nisa ?

colorful betul tgk kt anak tudung depan tu

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

hahaha
actually satu aje :P

persona said...

wah! sudah dilihat..nantikan keputusan InsyaAllah awal MAC!!! sangat cantik =)

Nisa A. said...

@persona

thankss
:D