Thursday, January 20, 2011

Comel nye.. alahai… pink! Suka nye!

  • Ape lahh yang aku dok meroyan malam malam nih… Oke jom get straight to the point ye sayang sayang ku semua…
  • Hari ni best sangat sebab tadi check email, tuuuuuu dia watermark hasil kerja Cik Nadia Ar-Rumaisha dah mai dahhh!!!

 

nisa_menaip

  • Heeee nampak tak tu watermark comel giler warna pink???
  • Hahahahaa kalau letak kat gambar, camnilah contohnye… Yeayy!! I like it my dear Smile
  • Simple, pink dan lovely oke dear.. Hehehee sorry sis Nadia, sebab dah nyusahkan anda pulak.. heheee~
  • Heheee Cik Nadia ni memang pandai buat watermark.. semua comel comel oke… tak percaya?? KLIK LAJU LAJU KAT SINI
  • Hehehe kepada Cik Nadia, jasamu sangat dikenang.. watermark comel ini akan ku guna untuk most of the picture dalam blog ini pada masa akan datang Open-mouthed smile

 

PSSSTTTT… saya dah ade widget top commentator tu kat sidebar.. hehe setakat ni budak lelaki sebelah pintu si Hizami Rahim tu paling top. Sebab beliau komen paling banyak. Ouhh kenapa nama beliau ade dua nama dalam widget tu? Maybe sebab dia tukar kot profile name dia?? ntah laaa.. hhehehe soo jom la komen laju laju!! ahahha~

 

 

Suka orang kreatif! Bye bye.


12 comments:

  1. haha.
    ada watermark dah skrg!!!
    taniah2.
    eh.
    zami tukar nama profile tu.
    sekarang bentuk nama dah tukar.
    tapi still hizami rahim.
    ;D

    ReplyDelete
  2. comeynye watermak 2...
    teringin nk design 1
    tp xde idea...
    adehh

    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  3. @..hizamirahim..

    hehehe
    sebab tu kot dia kuar dua.. heheh takpe takpe komen anda kira total dua2 tu lah ye. heheheee~

    zami nnt buat la watermark jugak :D

    ReplyDelete
  4. @Admiral Hafiz

    ehhehe
    xpe xpe
    nnt ilham tu akn dtg jugak :D

    ReplyDelete
  5. @h o n e y

    wslm...
    hehe thanks..
    watermark credit to nadia ar-rumaisha :D

    ReplyDelete
  6. thanks dear....thanks sangat-sangat tau

    ReplyDelete
  7. comelnye~ pink! hehe
    siap ade lurv lagik :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay