Saturday, January 22, 2011

Cik Nisa nak menaip ni… Baju murah gila, aku kempunan. Lepas tu aku dapat kiss!

  • Lepas tengok filem Khurafat kat Jusco Bukit Raja kelmarin, then pergi jalan cuci mata lak, malangnya ia sangat buat aku sakit hati. Tapi sakit hati bukan sebab ada orang yang menyebabkannya. Bukan. Ouhh!!! Chinese New Year’s sale! Sale!! Sale!!!
  • Seluar lelaki boleh lak harga RM20 kan. Baju perempuan?? Tak usah sebut!
  • Kau bayangkanlah depan kau ade selonggok baju baju. Dan most of it lawa lawa tau! Bukan yang reject stock ke, yg ada defect ke.
  • Lepas tu mata kau dah berkenan pulakkkk. Tengok tanda harga. 70% wowwww!!!! Haru biru tak??
  • Lepas tu lagi.. tangan kau dah start pilih pilih, dah jumpa yang mengancam! Kau pegang dulu.. then kau dah siap pilih, kau sedar kau takleh belanja lebih lebih, sebab duit PTPTipu bukan juta juta.
  • Lepas tu kan.. kau letak balik! Arrgghhhh!!! Memang aku rasa kempunan, telan air liur beb! Silap silap air mata yang mengalir laju pon kau telan!

IMG_9630Maaf!! Aku tak tahan lah tengok baju ni. Berkenan sangat!  Kepada tshirt pink yang aku letak balik tadi, ingatlah dikau bahawasanya daku terpaksa memilih antara dua. Cewahhhh!!!

 

  • "He said : “I tak pernah tengok you pakai baju warna kuning”. Haaa amik kau aku beli baju kuning! ahhaa
  • Oke lepas tu hari ni aku dapat kiss! Cehhh bangga ayat kau nokkkkss!
  • Bukan satu kiss, bukan dua, jauh sekali tiga! Ini banyak oke.. A lotttttt of kisses!
  • Kisses yang sweet sweet mencair di lidah, datangnya jauh dari pulau di utara.
  • Oiiitttttt…. jangan salah faham aku punye ayat der…

IMG_9632Yeahh!! KISSES from langkawi! Kau hadeeee???

  • Hahaha mungkin benda ni boleh beli sendiri, tapi bila ia dihadiahkan oleh someone ehemmmm… haaa bermakna ke tak pada kau?
  • Ececehh entry sunggoh ler mengarut dan takde motif.
  • Azam saya… a kiss a day! hahaa maksud aku, aku nak makan sehari sebijik! Supaya tak cepat habis. Thanks dear!
  • Tapi aku takut ade tikus besar makan lak kalau simpan dalam fridge! =.=”

 

Heheheee penat + gembira + bahagia. Harap semua ni kekal.. InsyaAllah.. Bye bye…


24 comments:

  1. ewah.
    suke kisses jugak!!!
    comel je coklat tu.
    XD
    nak dua ketol boleh?

    ReplyDelete
  2. @..hizamirahim..

    ahhaha
    amboii zami laju je komen :P
    hehehhee~
    nak dua ketol??? sila hadir ke rumah pink di seksyen 7 untuk claim. ahahah
    :P

    ReplyDelete
  3. Yummy2 Kises. Langkawi.. pergh lama x gi sana. Pulau romantic ahaha

    ReplyDelete
  4. mintak sikit. hehe

    ReplyDelete
  5. sis..saye culik dua gamba sis dalam blog nie ea..na letak kat blog saye..hope u dun mind..n kalo free,skodeng arw jup kart sye pnye blog..

    btw,nak satu arw cokelat tuh..
    kalo tak dapat satu, doploh pown jdie larw..hehe =D

    ReplyDelete
  6. chinese new year's sale macam lagi banyak sale nye dari year end sale. hari tu pergi jalan2 rasa macam mata membulat je tengok sale semua tapi tak leh beli sebab duit tak cukup T___T

    ReplyDelete
  7. xbleh makan sebijik je sehari
    mesti air liur ko meleleh lepas mkn sebijik
    tgn xleh brenti nk cekau lg

    ReplyDelete
  8. alalala...bestnyer dye dpt kisses....
    sy salu gak mkn...owg lgkwi kn...hik3

    ReplyDelete
  9. @Killa92

    pulau romantic?? wahhhh
    nak pegi la dating kat sana. ahaahaha~

    ReplyDelete
  10. @Izzah | zulkifli

    heheh oke dear, i dun mind :)

    hehehe mana boleyyyyyyy... kisses ni i punye sorgggg :P

    ReplyDelete
  11. @LoLyat Gang

    ahhahaha
    setakat ni saya berjaya dengan misi sy :D

    ReplyDelete
  12. @Atia Qistina

    ahahha
    tu lg untung, mmg duduk langkawi :P

    ReplyDelete
  13. ecehhh... blushing tak mase dapat cekelat uh... hehehe... zami dapat due ketul ek, nak dua ketul stengah boleyy... huhuhu

    ReplyDelete
  14. lawalah baju kuning tuh ^^ suke gile..

    ReplyDelete
  15. haha..tikus besar tu??letak je sticker gambo mate bulat,pastu ngan amaran "saya kira coklat ni hari-hari.jangan suka-suki nak makan coklat ni!!"

    ReplyDelete
  16. sokong ngan ape yg nik cakap 2 .. mmg 2 la niat nk ckp ... tgk2 nik dh gtau dlu ... pas2 tulis besa2 yg 2 nisa punye coklat !

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay