Tuesday, January 4, 2011

Cek Nuffnang : Yo Brader Aku Pun Dapat La Derrrrr….

Fuhhhhh!!! Tarik nafas panjang panjang dulu eyhhh!! Sume kasi jaga jaga, masuk blog ini pakai helmet kalau nak extra safety. Kalau ade sudu garpu / periuk belanga / pasu bunga yang melayang jangan marah Nisa tauuuu~ Huk hukk hukkk..

Cheeeiittt!!! Apa yang Nisa cuba tanam kan dalam kepala korang neh??? Ouhhhh jangan salah faham. Nisa dah mula merapu dah tu, baca tajuk pun macam nak cari gadoh aje. Macam rempitt aje kan nak panggil brader sistah camni. Ahaksss…

Al-kisahnye abang ku si Meuz Angelo tuhhh.. Sure kompom kembang idong beliau sebab pagi pagi abah call beliau, bagitahu cek Nuffnang dah sampai. Oke, berlaku sedikit kejelesan tak bertempat di situ. Ahaaa!!

IMG_7636Hoiii gua nak tembak lu boleh tak derrrr????

Ahah! Hari ni macam biasa Nisa tergolek golek umpama penguin kenyang dalam bilik. Kepala masih memikirkan assignment PPDT, ouhh sketch untuk cover majalah! Sekali adik bongsu rumah kami si Liza masuk bilik dah hulurkan Nisa sampul surat.

 

IMG_8922

Huihhh!! Surat ape ni? Dah lah tak ada setem, memang Nisa mati mati ingat surat hutang dari bank ke hape. Haippp!! Mane ade hutang hutang okeh! Memang dalam hati tak pikir ape dah. Nisa dok tenung tenung aje sampul surat tuh. Agak agak la kan, kalau Nisa tenungggg aje lagi dua jam pat belas minit, surat kat dalam sampul tu boleh melompat keluar sendiri tak? Ahhaaa!!

 

IMG_8923

Ahaaa!! Mesti ramai dah dapat agak kan kan kan.. Maaf ini bukan untuk riak atau apa.. Cuma Nisa nak lahirkan kesyukuran sangat sangat. Hehee memang Nisa tak sangka dengan blogging sahaja boleh mendatang kan rezeki. Walaupun cek pertama Nisa ni tak seberapa sangat, tak adalah sampai ratus ratus pun kan..

Terima kasih sangat sangat kepada yang datang blog ni, kalian juga penyumbang kepada income Nuffnang nih. Sayang kamu semua :D

 

 

Simpan duit lah. Nak beli boots. Oopss! Bye bye.

22 comments :

meaw said...

cik nisa meaw pon tengah menunggu dua cek ni . btw,comei pulak cik nisa sarung spek,muehehehehehe :D

yad'z said...

wah... tahniah2... ley belanje makan eskrem.. ngeh3x...

aYaKa KuGiLaRtz said...

wow!!tahniah miss nisa..^_^
cm sue pun de join..tapi msih baru je..
cmne ye nak dptkn incme dgn nuffnang ye??agk xbpe nak phm..huhu

MéuzAngelo™ XXIII said...

awat upload gambar buruk amat.. tukar la

Nisa A. said...

@meaw

hehhee
thanks ^^

Nisa A. said...

@yad'z

aiskrim buatan sendiri mau?
:P

Nisa A. said...

@aYaKa KuGiLaRtz

heheee
x reti sgt lak nak explain.
u leh tanya kat ben ashaari :D

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

mane ade burokkkk...
oke apeee~

Dayana Nasir said...

wahhh bestnyedah boleh cashout.

Nisa A. said...

@Dayana Nasir

hehe sikit je nih,,
x byk mcm blog org lain. hehe :D

Boloque said...

tahniah..blogging dapat duit..tue kira rezeki...he3...

Nisa A. said...

@Boloque

thanks :D

sab said...

sab jeles. :(

Nisa A. said...

@sab

wuuuu
sab jgn jelesh syg..
ni sikit aje cash out yg pertama nih. heheee~

ayie said...

wow leh la lanje..^^

ezan said...

ehehe..bestnya dah dapat dek :) leh enjoy!

ezan nak kumpul 200 baru nak cash out! haha

Nisa A. said...

@ayie

heheee sikit ae nih, xdela ribu2 ke. hahaa :P

Nisa A. said...

@ezan

heheee ni sikit aje~

NUR AIN AZMAN said...

Wah, tahniah2

keep it up dear

p/s : jom tolong komen sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

wish me luck ya

thanks dear

:)

Nisa A. said...

@NUR AIN AZMAN

hehehe
thanks ^^

oke oke
nnt i jenguk ye :)

Afiffuddin said...

Erm, rasa gembira bila dapat cek nuffnang. Hari nie bankin xsmpy 24jam dh cair dlm akaun.

= = = = = = = =
Jom Join Cabaran Tonton & Menang Rahsia Nuffnang

Nisa A. said...

@Afiffuddin

hehehe
:P