Thursday, January 20, 2011

Camera Freak

Kalau boleh nak angkat handphone tu tinggi tinggi, lepas tu dongak ke atas, dan ambil gambar paling meletop.

blog 2

  • Tak kira lah kau pakai henset cikai hanya ada kamera VGA.. atau paling paling pun 2MP.
  • Blackberry ke… iPhone ke… pakai smart phone ke.. Nisa rasa semua pemilik telefon bimbit yang berkamera membuat tabiat yang sama.
  • Ehhh apakah? Nisa guna perkataan “telefon bimbit” ke? Sunggoh la skema ayam. hik hik hik~
  • Tabiat yang biasa dilihat, iaitu mengambil gambar dengan handphone! Hehehee… Tabiat ini merupakan tabiat kegemaran sewaktu zaman sekolah dulu dulu.
  • Selagi tak dapat gambar yang nak nampak comel aje, Nisa takkan berhenti snap gambar. Posing lak berubah ubah tapi yang kekal ialah posing peace. Hahaha
  • Lepas tu agak agak dah dapat gambar yang comel giloss boleh la upload kat MySpace. Ahahaaa dulu zaman MS weyyy.. kah kah kah~ Memang konon hot la sangat haha!!
  • Sekarang??? Memandangkan Nisa lebih fokus guna DSLR kalau bab ambil gambar. Kadang kadang ade jugak terfeeling sendiri snap gambar sendiri pakai DSLR.haha~

 

Pssstttt… blogshop Batik Valley sekarang tengah buat promotion happy hour… Jom terjah ramai ramai :D

 

Kisah dulu. Bye bye.