Saturday, January 1, 2011

Button Design Dah Siap. Yeahuu. . .!!

Eh eh ada yang baca tajuk entry Nisa ni macam baca Nisa dah siap assignment tak? Hehehee…. Design button yang Nisa maksudkan di atas bukan lah assignment yang perlu Nisa siapkan ke hape…

Button ni abang Nisa design kan untuk sebab Nisa penerima Award Ikan Patin dari abang Nisa, Meuz Angelo.

Haaa nak tengok tak design button yang beliau buat untuk Nisa?? Hehehe jom tengok!

 

button nisa 2

button nisa 1

Haaaa.. amacam cun tak??? Heheheee… along Nisa memang rajin godek godek photoshop. Tambahan pula beliau ni student IT kat Uniten Bangi tuh.. so of course la beliau pandai benda benda macam ni kan.

Header dengan image kat shoutbox Nisa pun merupakan hasil tangan beliau. Beliau ada jugak buat header untuk blog blog lain. Kalau nak tengok design beliau untuk header boleh TERJAH KAT SINI dan juga INTAI KAT SINI.

Ohh ye kepada penerima Ikan Patin Award yang Nisa tag hari tu iaitu Hizami Rahim dan Hanna, abang Nisa cakap button akan di designkan kalau you guys link kan banner award tu ke blog beliau dan melapor diri di entry award di page beliau [ KLIK DI SINI ] . Tenkiu! :D

 

P/s : Nisa akan resize dan letak HTML code untuk button ni kat sidebar. Kalau banner blog orang lain bentuk petak, banner blog Nisa lak bentuk button. Cool kan :P

 

Hehehe oke sayang sayang semua. Nak rehat kejap. Bye bye.

18 comments :

ezan said...

comel :)

lynda said...

alahai.org dalam button tu pon comel..:)

Nisa A. said...

@ezan

@lynda

hehe thanks semua :D

Syed Hilmi Syed Yahya said...

serius cantik design nie...woo...pndai betul abg nisa wt.....

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehehe
dia rajin explore photoshop. hehe

yad'z said...

untungnya nisa ada abg penggodek ni... hehehehe

~aku boy~ said...

syoknya!!
comell!
i loike!

Misa Sakura! said...

abg nisa baik hati dan cool! hehe. cantik nisa punye button. :)

AiDa AzRyN said...

whoa! nice! ada suka! :)

Nisa A. said...

@~aku boy~

hehe thanks!!
:D

Nisa A. said...

@Misa Sakura!


ehehe baik sgt :D

Nisa A. said...

@AiDa AzRyN

ehhehe nisa suke gak.
:)

zoreena said...

like3..!
cantek le

Nisa A. said...

@zoreena

thanks dear.
design by my bro.

NuR 'aQiLaH said...

org dah comey.
design camne pon nampak comey.
aisehhh.

-jeles-

-_-"

Nisa A. said...

@NuR 'aQiLaH

hehehee
mane ade. bese2 je ^^

azalia hjsalleh said...

chumel =)

Nisa A. said...

@azalia hjsalleh

hehe
design by my bro :)