Saturday, January 1, 2011

Blogshop Review : Cantik, Gorgeous, Berpatutan!

Haaa amacam gegurls di luar sana, ada excited tak baca tajuk entry? ? Hahahaa Nisa pon dah ter-excited nih, ha macam mana tuh???? Sebelum apa apa, Nisa nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua yang membaca. Semoga tahun 2010 yang lepas kita akhiri dengan seribu satu kenangan, pengalaman serta pengajaran. Dan diharap agar 2011 kita hadapi dengan lebih kuat oke?

Ouhhh seperti yang dah dijanjikan di fan page blog Saya Suka Menaip di facebook, Nisa ada bagitahu yang Nisa nak buat review untuk blogshop yang best sebagai entry pertama 2011 ni kan kan?? Jom tengok blogshop ape yang best sangat tuh :

 

batikvalleyBatik Valley by Norfatin Azemi

[Klik gambar untuk ke blogshop page]

 

Jangan tak tahu, kali pertama Nisa masuk blogshop ni, Nisa jadi suka sangat. Hahaa semua baju / dress cantik cantik!! Gorgoeus! Comel! Yang paling menarik perhatian Nisa ialah baju baju yang up-to-date dengan pilihan warna yang menyerlah memang superb!

 

IMG_8786 edited

Yeahhh Nisa nak jugak promote diri. Ehh silap! Promote salah satu dress dari Batik Valley. Hehehee masa pakai dress ni Nisa rasa gorgeous sangat okeh! Sambut new year pun rasa berseri seri aje. Hek hek hekk perasan lebih pulak!

 

IMG_8810 edited

DRESS REVIEW : Nisa sangat suka material dress ni. Dress ni diperbuat daripada lycra, so kainnya memang lembut dan sejuk okeh! Kalau duduk dalam aircond tu, umpama kain ni memerangkap hawa dingin tuh hehehee. So jangan risau untuk mencuba dress daripada material lycra, kerana material ni sangat selesa dan stretchable. Be confident oke girls? :D

 

ftfDSC_3957-tile

 

Batik Valley :

Ada handbag / dress / blouse / tees / shawls / cardigan / jacket / maxi dress

Plus size babes jangan risau. You guys pun boleh tampil menawan sebab Batik Valley ada baju untuk plus size!

Setiap design baju ada pilihan warna dan corak yang menarik dan menyerlah!

Yang paling penting, harga berpatutan oke!

 

Ouh ye babes.. kalau nak lebih update mengenai blogshop ni, jom ramai ramai LIKE page Batik Valley di facebook : http://www.facebook.com/batikvalley

Jom! Sambut kedatangan tahun baru dengan penampilan baru yang menawan dengan Batik Valley :)

 

Totally grateful. Thanks 2010. Bye bye.

9 comments :

Pinky Pixie said...

kamu nampak lain.. heee. cantik n gojes. like3..

namesayeajrun said...

cantik cantik.. nak try la tgk blogshop tue :) tq for the info :)

syamimi fatin said...

sy pun suka blogshop ni... cantikkn bju dia? xpenah beli lg, tggu duit msuk dulu huehue

Nisa A. said...

@Pinky Pixie

hehehe
ape yg lain nye?
bese aje . hehe

Nisa A. said...

@namesayeajrun

most welcome dear :)

Nisa A. said...

@syamimi fatin

hehe
yup :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

hehe...blogshop tu mmg dlm bookmarks naz dah lama. tapi pnh beli sekali jer shawl kt sana. dress lawa2, tp badan naz debab...jd tak sesuai. huhu

fatin ツ said...

to ---> syarifah nornazrah al yahya
hi dear.saya fatin owner BATIK VALLEY.
untuk collection new year ni,ada size untuk plus size babes.
Check out our fb okay _^^
http://www.facebook.com/batikvalley

Nisa A. said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

heheh xpe dear.
latest collection blogshop ni ade plus size.