Thursday, January 27, 2011

Alexa??? Apakah benda itu?

  • Dah orang dok sebut sebut.. aku nak jugak lah terjah website Alexa ni kan…

 

alexaKlik untuk tumbesaran padu.

 

  • Sebenarnya aku pon tak paham ape guna Alexa ni.. Check ranking blog? Trafik?
  • Huuuu jujur ye aku tak paham.. Saja je bukak Alexa and search nama blog aku. Hahaaa~
  • So sesiapa yang tahu pasal Alexa ni sudi sudi lah berkongsi komen dan pendapat ye :)

 

 

Maggi tomyam berasap. Bye bye.


16 comments:

  1. waaa.. abg udin nak check jugk la... hehe :)

    ReplyDelete
  2. alexa.... pernah buat.. tapi tak jadi papew ponggg :(

    meggi?? yuyu tak makan.. mak tak bagi :(

    ReplyDelete
  3. hoho, itu tokk kte taw ranking blog kite dlm mlysia :)

    ReplyDelete
  4. @y u y u Z u l a i k h a

    heheh tu lah xtau ape dia nih..
    hehhee nisa pon jrg giler mkn megi.
    ni saje2 je makan :P

    ReplyDelete
  5. aku tahu alexa tue apa.
    ur ranking skrg kan 648366.
    kira bagus lar tue.
    semakin kecil nombor semakin bagus.
    aku pnye ranking blog skrg 2juta lebih.jadi xberapa nak bagus.haha.
    kalau mcm hanis zalikha die pun 100ribu lebih.lagi gempak.muahaha.
    =D.

    ReplyDelete
  6. tu untuk check ranking jela..itu jela secara general yg iqbal tahu..makin rendah makin bagus lah.. yg my tu untuk dalam malaysia nyer ranking..

    setakat yg iqbal tahu la..hehe..

    fuh..lapar..nak maggi.. =p

    ReplyDelete
  7. @iqbalhakimi

    heheh
    thankss for the info...
    nak megi??
    pegi 7E..
    ehehhe~

    ReplyDelete
  8. Salam... Errr... Ntah..hu3. Jai sendiri dah letak kat blog jai alexa ni tapi x tau la pe fungsinya...he3

    ReplyDelete
  9. biasenye depa check alexa nie, na tau rank and stats..especially org2 yg na buat iklan kt blog depa, kena ade prove yg blog diowg nie leh tarik ramai pembaca =)

    ReplyDelete
  10. @Khumaera Ismail

    ooooo
    baru tahu...
    thanks a lot for the info :D

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay