Tuesday, January 18, 2011

Aku kan pulih sendiri

 

Hari ni mood berbeza. Lain lain. Muka ketat nak macam nak makan orang, bagi semua takut, gerun tengok aku. Maaf hari ni guna kata ganti diri aku. Agak kasar di pendengaran? Ya, mungkin. Sila terima.

 

Photo on 2011-01-18 at 10.22

 

  • Mood malas nak bercakap sebab tekak sakit, suara dah macam ade takde.
  • Mood malas nak bangun pagi gara gara kepala berat yang dirasakan seperti ditusuk paku paku karat.
  • Mood sakit badan, sakit tengkuk gara gara terlantar atas lantai sejuk.
  • Mood mata pedih, gara gara sepanjang malam aku merenung kipas dengan mata berkaca kaca.
  • Mood gila meroyan sebab playlist MP3 yang telah aku set kan sebagai random tiba tiba mainkan lagu mendayu dayu.
  • Bangun pagi, malas mekap. Ouh lupa kulit aku kering, maka aku patah balik ke bilik untuk lumur muka dengan mosturizer. Tak rata. Ahh peduli.
  • Mood mengantuk! Sebab aku tak boleh tidur. Jiwa kacau.

 

Empat warna berlainan. Hari ini mood berubah ubah. Tapi berazam tak nak lengah kan assignment Encik Sam. Aku tak tahu kenapa suasana final exam kerap muncul di ruang mata aku sekarang.

 

P/S : Thanks a lot dear Neisa Liyana for writing about me in her blog :D

 

Nak discuss dengan lecturer. Bye bye.


12 comments:

  1. bnyak betul mood berunah-ubah...ade masalah ape..??

    ReplyDelete
  2. hooo~.... x moh gitu, x moh gitu... cheer up.. blog yang ceria ni jadik suram dengan mood itew... cannot! (:

    ReplyDelete
  3. @Syed Hilmi Syed Yahya

    hehhee
    biasalah bila kadang kadang Tuhan menduga..
    sy pasrah je.
    now i think i'm fine :)

    ReplyDelete
  4. @yad'z

    thanks to u too yg selalu komen blog sy..
    u cheer me up dear :)

    ReplyDelete
  5. @ofcuz

    hahahah
    nope!
    u are wrong.. ahahha~

    ReplyDelete
  6. owh study..nanti bila dah habis study mesti kita rindu rasa2 mcm ni.. ;)

    ReplyDelete
  7. kesian otot muka ko
    bila muka masam,otot muka keje lebih kuat

    ReplyDelete
  8. @LoLyat Gang

    heheee... yeah i know :)
    ouh but let me explain my face expression dlm gmbr tu sbnrnye tenang aje.
    xde kerut2 dahi atau kecikkan mata ke. hehehe
    :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay