Thursday, January 20, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 9]

  • Masa entry ini, Nisa dah sebut sebut pasal nak pergi photoshoot.
  • Sebenarnya, ia lebih kepada entry review untuk dress yang Nisa dan Myra beli masa event Relove These Preloves di Old Blossom Box Store.
  • So alang alang nak keluar, apa lagi, kami mekap lah sekali.
  • Habis muka ku dah macam kena lumur dengan tepung gomak! Macam hantu sarkis pon adeeeee…

IMG_9278 edited

What I wore on that day : Checkered dress with bow on chest (preloved) / red cotton shawl from Myra Amira / unbranded syrian inner / black inner shirt / Tracey’s skinny pants / Heels from Viola

IMG_9347 edited

IMG_9304 edited

IMG_9457 edited

IMG_9292 edited

All photos by Myra Amira, edited by Nisa A.

 

  • Oke kalau ditenung tenung, dipandang pandang, jeling jeling.. mesti ada yang perasan 4 daripada 5 gambar di atas, semua Nisa posing pandang bawah.
  • Ouhhh hari itu saya rasa sungguh comel lantas malu untuk mempamerkan mimik muka gedik.
  • Eh eh ayat taknak riak pulak kan…!! Sila lah tampor Nisa dengan kelajuan cahaya. Wuwuwuuuu~
  • Oke lahh.. nak sambung penatkan otak dengan assignment. Ouhh minggu ini sangat stress bebeh!
  • Assignment tak nak banyak pulak kannnn…..~ Tapi demi pelajaran, hal lain Nisa tolak tepi.. janji mak abah happy :)

More pictures, CLICK HERE.

 

 

Pagi ini sejuk. Bye bye.


47 comments:

  1. auww auww
    makin chumel ini awek chumel

    hiks :D

    ReplyDelete
  2. wowwiee
    sgt stylo dan hip

    kalo pakai dress ni pegi gig pun bleh
    jom pegi gig

    :D

    ReplyDelete
  3. Gila cantik kakak ni . Jelessnyaaa ;|

    ReplyDelete
  4. @sab

    hehe
    alhamdulillah.. thanksss :D

    ReplyDelete
  5. suka la tgk aku dia dan dwlr nih..pic sume lawa2..

    ReplyDelete
  6. takut apakah cik nisa ?
    takut dgn bunyi guruh music metal kah ?
    hahaha

    ReplyDelete
  7. @LoLyat Gang

    huhu
    the surrounding not suitable for me lah :)

    ReplyDelete
  8. @LoLyat Gang

    hehehe
    saya pegi jugak jamming dengan mmber2. tp sy x layan gig
    :)

    ReplyDelete
  9. ooo
    nisa ikut dorg jamming
    jd vocalist ke ?
    or dduk tgk dorg jamming je ?

    ReplyDelete
  10. @LoLyat Gang

    kalau ade lagu yg dorg main tu sy tahu, sy nyanyi je sekali..

    ReplyDelete
  11. @LoLyat Gang


    aahha
    suara sy x sedap...
    and i cant play any instrument :)

    ReplyDelete
  12. heyy. lawa lah.
    mintk izin nk copy gmba akak bley ?
    nk wt review ckit. :)

    ReplyDelete
  13. mne akak bli checkered dress nieyh eak ?? siyezly i LOVE dis kinda dress , my fevret kaler tu :) n u akak ! u look GOJES + AWESOME meyh :)

    ReplyDelete
  14. mne akak bli checkered dress nieyh eak ? pliz tell me ! hehehe :D i really want it :) btw i LOVE dis kinda dress , my fevret kaler tu :) n u akak ! u look
    GOJES + AWESOME :D

    ReplyDelete
  15. mne akak bli checkered dress nieyh eak ? pliz tell me ! hehehe :D i really want it :) btw i LOVE dis kinda dress , my fevret kaler tu :) n u akak ! u look
    GOJES + AWESOME :D

    ReplyDelete
  16. @háv$ya

    i beli ni baju preloved rm 15 je dik..
    kat prelove sale kat OBB.

    ReplyDelete
  17. cantik r pic kat atas tu...comey..:)

    ReplyDelete
  18. lawa gila . ouh photoshoot ney la yg buat drama sebabak kat youtube tu kann ? hehe . comel . suke ribbon kat kepale tu .

    ReplyDelete
  19. suke gambar nisa yang last skali. sweet je

    ReplyDelete
  20. cntek!! suke bju tu! huhuu.. :)

    ReplyDelete
  21. i like all ur photo kak nisa,,,chatek sgt..pandai berstyle..suka tgk~ so cute

    ReplyDelete
  22. wow ! kak nysa you are so cute , deela nampak kak nysa dekat jangan tidu lagi ? kalau salah orang sorry ;'(

    ReplyDelete
  23. whoa~! saye suke pemakaian kak nysa lorh~! harap2 ade girl yang lebih kurang pemakaian nye mcm kak nisa sudi jadi gf saye~! X)

    ReplyDelete
  24. pic last tu memang cantik nisa. !! tergodaaaaaa sue..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay