Thursday, January 20, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 9]

  • Masa entry ini, Nisa dah sebut sebut pasal nak pergi photoshoot.
  • Sebenarnya, ia lebih kepada entry review untuk dress yang Nisa dan Myra beli masa event Relove These Preloves di Old Blossom Box Store.
  • So alang alang nak keluar, apa lagi, kami mekap lah sekali.
  • Habis muka ku dah macam kena lumur dengan tepung gomak! Macam hantu sarkis pon adeeeee…

IMG_9278 edited

What I wore on that day : Checkered dress with bow on chest (preloved) / red cotton shawl from Myra Amira / unbranded syrian inner / black inner shirt / Tracey’s skinny pants / Heels from Viola

IMG_9347 edited

IMG_9304 edited

IMG_9457 edited

IMG_9292 edited

All photos by Myra Amira, edited by Nisa A.

 

  • Oke kalau ditenung tenung, dipandang pandang, jeling jeling.. mesti ada yang perasan 4 daripada 5 gambar di atas, semua Nisa posing pandang bawah.
  • Ouhhh hari itu saya rasa sungguh comel lantas malu untuk mempamerkan mimik muka gedik.
  • Eh eh ayat taknak riak pulak kan…!! Sila lah tampor Nisa dengan kelajuan cahaya. Wuwuwuuuu~
  • Oke lahh.. nak sambung penatkan otak dengan assignment. Ouhh minggu ini sangat stress bebeh!
  • Assignment tak nak banyak pulak kannnn…..~ Tapi demi pelajaran, hal lain Nisa tolak tepi.. janji mak abah happy :)

More pictures, CLICK HERE.

 

 

Pagi ini sejuk. Bye bye.

47 comments :

creativeheart said...

Lawanye....

Nisa A. said...

@creativeheart

hehehe
thankss..
tp gmbr2 awk lg lawa :D

h o n e y said...

cantik=)

NuR 'aQiLaH said...

auww auww
makin chumel ini awek chumel

hiks :D

ezhan_artwork said...

nice one.

Nisa A. said...

@h o n e y

tenkiu dear :D

Nisa A. said...

@NuR 'aQiLaH

ahha mane ade meyh :P

Nisa A. said...

@ezhan_artwork

thanks.
:D

..hizamirahim.. said...

wah.
kemain lagi.
XD

♥ LULU ♥ said...

i love the way u dress up! cntik

kamarukom said...

sek2 model neh!

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

ahahaha
:P

Nisa A. said...

@♥ LULU ♥

thanks dear :D

Nisa A. said...

@kamarukom

ahha mane de model
:P

Syed Hilmi Syed Yahya said...

suke tengok stail nisa...

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehe thankss :D

LoLyat Gang said...

wowwiee
sgt stylo dan hip

kalo pakai dress ni pegi gig pun bleh
jom pegi gig

:D

AmellaJuhanna said...

Gila cantik kakak ni . Jelessnyaaa ;|

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

haaa??
pegi gig???
xnak..
takut.

Nisa A. said...

@AmellaJuhanna

ehhehe
alhamdulillah. thanks :)

sab said...

cantik la syg!

Nisa A. said...

@sab

hehe
alhamdulillah.. thanksss :D

Nur said...

suka la tgk aku dia dan dwlr nih..pic sume lawa2..

Nisa A. said...

@Nur

alhamdulillah...
thanks dear :D

LoLyat Gang said...

takut apakah cik nisa ?
takut dgn bunyi guruh music metal kah ?
hahaha

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

huhu
the surrounding not suitable for me lah :)

LoLyat Gang said...

sad
xdpt la nk kuar dgn nisa :(

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

hehehe
saya pegi jugak jamming dengan mmber2. tp sy x layan gig
:)

LoLyat Gang said...

ooo
nisa ikut dorg jamming
jd vocalist ke ?
or dduk tgk dorg jamming je ?

Nisa A. said...

@LoLyat Gang

kalau ade lagu yg dorg main tu sy tahu, sy nyanyi je sekali..

LoLyat Gang said...

best
bleh la jd cam yuna ni
hehe

Nisa A. said...

@LoLyat Gang


aahha
suara sy x sedap...
and i cant play any instrument :)

bunga CINTA ! said...

heyy. lawa lah.
mintk izin nk copy gmba akak bley ?
nk wt review ckit. :)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@bunga CINTA !

boleyh dear...
:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@bunga CINTA !

boleyh dear...
:)

háv$ya said...

mne akak bli checkered dress nieyh eak ?? siyezly i LOVE dis kinda dress , my fevret kaler tu :) n u akak ! u look GOJES + AWESOME meyh :)

háv$ya said...

mne akak bli checkered dress nieyh eak ? pliz tell me ! hehehe :D i really want it :) btw i LOVE dis kinda dress , my fevret kaler tu :) n u akak ! u look
GOJES + AWESOME :D

háv$ya said...

mne akak bli checkered dress nieyh eak ? pliz tell me ! hehehe :D i really want it :) btw i LOVE dis kinda dress , my fevret kaler tu :) n u akak ! u look
GOJES + AWESOME :D

Nisa Menaip said...

@háv$ya

i beli ni baju preloved rm 15 je dik..
kat prelove sale kat OBB.

miss nadya said...

cantik r pic kat atas tu...comey..:)

Nur Hidayah said...

lawa gila . ouh photoshoot ney la yg buat drama sebabak kat youtube tu kann ? hehe . comel . suke ribbon kat kepale tu .

maziah saihah said...

suke gambar nisa yang last skali. sweet je

Ms Z said...

cntek!! suke bju tu! huhuu.. :)

shazleena fadzlyin said...

i like all ur photo kak nisa,,,chatek sgt..pandai berstyle..suka tgk~ so cute

lunayaya123 said...

wow ! kak nysa you are so cute , deela nampak kak nysa dekat jangan tidu lagi ? kalau salah orang sorry ;'(

^mr_like^ said...

whoa~! saye suke pemakaian kak nysa lorh~! harap2 ade girl yang lebih kurang pemakaian nye mcm kak nisa sudi jadi gf saye~! X)

Miss Sue said...

pic last tu memang cantik nisa. !! tergodaaaaaa sue..