Friday, January 14, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 8]

Yang ni dah lama buat, pada 3 Januari hari tu. Nisa dan my bestie, Myra saja saja pergi Tasik Seksyen 7 Shah Alam.. Saja ambil angin. Lagipun rasanya dah lama tak ke situ.

Tapi gambar pun sikit aje… Mekap pun simple aje. Maklumlah nak pergi kelas kan.. Tapi Nisa still nak share dengan you guys :)

 

DSC_0102 editedAku berdiri senget?

 

DSC_0108 editedMy favourite shawl.

 

DSC_0168 editTak tahu motif.

 

DSC_0236 editedGambar paling poyo. Editing cincai punye.

 

All pictures credit to Myra Amira.

 

I love my DSLR. Bye bye.


26 comments:

  1. Salam kenal dear..cantik shawl kamoo..:D

    akak pon suka dslr..:D

    ReplyDelete
  2. saye na jadi org prtame komen kat entry ni ,hahah , akak , pkai shawl alwayz santekk ! tade un ta cantekk !
    hehe, aq bandan mantopp , farah ske tgok !

    ReplyDelete
  3. ha.ah lah nisa... cam nak jatuh jek diri tuh...^^

    ReplyDelete
  4. serious comel gilaa ! speechless . hiii

    ReplyDelete
  5. wah..pakai dslr model apa?SJ nak tau serba sedikit bleh x????plis2

    ReplyDelete
  6. comey nye awok !
    saya suka purple . hehe .

    ReplyDelete
  7. well as usual . tak penahnye cik nisa tak cntek :)

    ReplyDelete
  8. pic tak tahu motif tuh. cantik! :)

    ReplyDelete
  9. sy suka bce blog anda..

    ddk temerloh dkt mane?

    ReplyDelete
  10. @farah

    ehhe
    akak ni kurus kering la dear
    :D
    btw thanks a lot dear~

    ReplyDelete
  11. @shahjiehan

    untuk gambar2 ni nisa pakai nikon 3000D.
    masa ni nisa x bwk dslr sndri. ni kwn punye DSLR.
    Nisa pakai canon 1000D

    ReplyDelete
  12. @Anonymous

    ouhh thanks for liking my blog..
    sy duk area temerloh jaya~

    ReplyDelete
  13. nisa, inner tu kaler light pepel eh?

    :)

    ReplyDelete
  14. kak nisa cantik lahhh . :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay