Sunday, January 23, 2011

Aku, Dia dan DSLR [Part 10] : Photoshoot @ Putrajaya with Admal of Kugairah Photography & Hisyam Sidek of Creativeheart

  • Waaaaa… dah berkali kali kot Nisa sebut pasal nak update pasal photoshoot kat Putarajaya
  • Kat blog encik encik photographer pun dah keluar teaser masing masing. Teaser by Admal Kugairah TEKAN SINI YE. Teaser by Hisyam Sidek from Creativeheart pulak TERJAH KAT SINI ye…
  • Rasa excited yang melampau lampau itu telah Nisa ekspresikan dalam entry teaser ini dan juga entry yang ini.
  • Now.. I present you all… the pics.. hehee~

 

Photo and editing by : Admal from Kugairah Photography.

[ KUGAIRAH BLOG ] [ KUGAIRAH FLICKR ]

 

by admal 1

by admal 3

by admal 2

 

Photo and editing by : Muhamad Hisyam Sidek from Creativeheart

[ KISAH CREATIVEHEART BLOG ] [ CREATIVEHEART90 FLICKR ]

 

nisa by CH 8

Nisa 3 by CH

Nisa 4 by CH

 

Dan photo of the day ialah gambar wajib pose untuk siri AKU, DIA DAN DSLR!!! Hahahaaa~ :

DSC_0168 editedWhat I wore on that day : Inner dark blue-fuchsia pink from Ayunar, baby blue-turquoise chiffon shawl, turquoise inner shirt, polkadot dress from Chaz Boutique, Tracey’s skinny pants, Viola heels, various accessories

DSC_0217 edited

 

  • What a dayyyy. Sangat gembira, sangat berpuas hati, dan sangat giler!
  • Jujur aku katakan, aku sangat seronok bekerjasama dengan Hisyam & Admal. Mereka sporting!
  • Dan alhamdulillah aku berpuas hati dengan hasil kerja mereka. They really have big potential in photography field! Good luck untuk both of them :D
  • Psssttt.. abang abang photographers, jangan serik kerja dengan kami lagi ye!! :P (For more pics, sila terjah blog / facebook mereka)

wter1Admal & Hisyam

 

Alhamdulillah. Bye bye.


56 comments:

  1. suke semua gambar... terima kasih ;)

    ReplyDelete
  2. wah, nisa cantex sgt..
    suke tgk bile nisa tak senyum..nmpak pro gtu..hee

    ReplyDelete
  3. wah !suka nya , cantikk

    ReplyDelete
  4. ok finee~ nisa sangat cantik! wuuuu~ jelessss

    ReplyDelete
  5. @NynaMysarah


    ahhaha
    yg meletop tu hasil kerja photographer :D

    ReplyDelete
  6. @starzieti

    ahahha
    nampak mcm pro??
    adehhh
    xdela pro dear... suka2 aje ni :P

    ReplyDelete
  7. @niesz

    heheh
    wowowowww
    kite pon terujaa :D

    ReplyDelete
  8. huh..seronok lah ada sesi bergambar cmni..btw,gambar semua lawa2 =P

    ReplyDelete
  9. wah,,,cantiknye dia:D

    boleh hire jdk model neyh *wink2* hihi

    p/s: suka sgt tgk photoshoot sini.follow ye..:D

    ReplyDelete
  10. salam,

    do check us out :)

    http://devillived-boutique.blogspot.com/

    xoxo

    ReplyDelete
  11. wah
    gamba no2 tu terasa mcm berada di taman firdausi la

    ReplyDelete
  12. tone gamba sgt cantek... nisa so cute..

    http://ishikosworld.blogspot.com/2011/01/119-mari-manjakan-diri-dengan-mary-kay.html

    ReplyDelete
  13. nisa cantek :D
    sukee yg pkai hat tu
    u rockk bebeh! hehe

    ReplyDelete
  14. @LoLyat Gang

    ahhahaha
    taman firdausi pulakkk :P

    btw thanks :)

    ReplyDelete
  15. @ishiko

    heheh
    thanks to photographer yg mngedit :)

    ReplyDelete
  16. Woahwoahh , kak Nisa comel . Hehe :D

    ReplyDelete
  17. hye akak...cntik pic akak...
    saya nak tanya macam mana nak tempah jurugambar seperti akak buat ni??

    balas melalui email saya:
    nurul_adzmeera@hotmail.com


    from pembaca setia:
    nurul adzmeera zakaria

    ReplyDelete
  18. @Nurul Adzmeera Zakaria

    ouhhh
    photographer tu x tempah dik..
    tu sume kwn2 aje :D

    ReplyDelete
  19. tettttt.
    aku rasa cam aku org last tahu entry nih -_-
    aha.nmpk sgt mls na 'jln2' ;)
    tenks2 nisa :)

    ReplyDelete
  20. ahaha..
    baiklah.selepas ini saya akan rajin tgk blog..:)
    stelah cik nisa dan en CH sbg smgt saya. :))

    ReplyDelete
  21. cantek inner ank tdg...beli kt ne? nmpk terletak je :)

    ReplyDelete
  22. @arriefa

    kat atas i dah statekan kat mana i beli inner tu :)

    ReplyDelete
  23. Gambar pun cun...baru betul gempak...boleh compare dengan Heliza Helmi ni..

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. pic nisa yg pakai topi 2 cam liyana jasmay..seyes...cool....chentek..:)

    ReplyDelete
  26. hye nisa, mmg pakai seluar yang sama je ke? btw ok lah, cuma u dont have to put on so much make up, otherwise u"ll be looking much older than ur age. ur natural look is a lot better dear, and, u kene banyakkan pose lain. all the best k :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay