Thursday, January 20, 2011

Aduh nak terkeluar dah jantung ni!

Tajuk nak melebih lebih aje kan.. hahahaaa…

Oke tadi tengok gambar ni kat blog Kisah Creativeheart

comingsoon

  • Ouhhh beliau dah keluar teaser pasal photoshoot kitorang di Putarajaya hari tu. hehehee..
  • segan lak daku, melihat muka ku terpampang di situ…
  • tengok pulak nak edit gambar aku lak entah bape layer dah kat situ, sah sah laa banyak nak kena edit, muka aku ni penuh kawah! ahahaa
  • heheh tak sabar nak tengok hasil editing gempak dari Creativeheart… hehehe

 

 

Berdebar! Bye bye.

10 comments :

ed shahir said...

wahhh.. tak sabar jugak. mesti sangat cantik. proud :)

Sya Syazana said...

salam kaknisa :) boleh x ajarkan buat efek cam kat shoutbox's pic kaknisa. Comel ler stroke kat gmbar tu.. camne eh nak buat? ? hehe

..hizamirahim.. said...

wah.
tahniah2.
tgk kat fb pon dah lawo2 gambarnye.
XD

Nisa A. said...

@ed shahir

hehehe
sy pon proud :)

Nisa A. said...

@Sya Syazana

ouhhh yg tu abg nisa buatkan laa..
nisa x pndai pon :)

Nisa A. said...

@..hizamirahim..


ehehhee..
ehh nmpk eyh.. igt x nmpk :P
tenkiuu :D

creativeheart said...

hhahhaaa... tungguuuuuuuu...!!!

Nisa A. said...

@creativeheart

ehhehe tunggu la neh.
berdebar :D

n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h said...

OMG!! seronok kot! ;DD

Nisa A. said...

@n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h

hehehe sgttt seronok :D