Thursday, January 20, 2011

Aduh nak terkeluar dah jantung ni!

Tajuk nak melebih lebih aje kan.. hahahaaa…

Oke tadi tengok gambar ni kat blog Kisah Creativeheart

comingsoon

  • Ouhhh beliau dah keluar teaser pasal photoshoot kitorang di Putarajaya hari tu. hehehee..
  • segan lak daku, melihat muka ku terpampang di situ…
  • tengok pulak nak edit gambar aku lak entah bape layer dah kat situ, sah sah laa banyak nak kena edit, muka aku ni penuh kawah! ahahaa
  • heheh tak sabar nak tengok hasil editing gempak dari Creativeheart… hehehe

 

 

Berdebar! Bye bye.


10 comments:

  1. wahhh.. tak sabar jugak. mesti sangat cantik. proud :)

    ReplyDelete
  2. salam kaknisa :) boleh x ajarkan buat efek cam kat shoutbox's pic kaknisa. Comel ler stroke kat gmbar tu.. camne eh nak buat? ? hehe

    ReplyDelete
  3. wah.
    tahniah2.
    tgk kat fb pon dah lawo2 gambarnye.
    XD

    ReplyDelete
  4. @Sya Syazana

    ouhhh yg tu abg nisa buatkan laa..
    nisa x pndai pon :)

    ReplyDelete
  5. @..hizamirahim..


    ehehhee..
    ehh nmpk eyh.. igt x nmpk :P
    tenkiuu :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay