Thursday, January 20, 2011

Aduh nak terkeluar dah jantung ni!

Tajuk nak melebih lebih aje kan.. hahahaaa…

Oke tadi tengok gambar ni kat blog Kisah Creativeheart

comingsoon

  • Ouhhh beliau dah keluar teaser pasal photoshoot kitorang di Putarajaya hari tu. hehehee..
  • segan lak daku, melihat muka ku terpampang di situ…
  • tengok pulak nak edit gambar aku lak entah bape layer dah kat situ, sah sah laa banyak nak kena edit, muka aku ni penuh kawah! ahahaa
  • heheh tak sabar nak tengok hasil editing gempak dari Creativeheart… hehehe

 

 

Berdebar! Bye bye.


10 comments:

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay