Thursday, December 2, 2010

Vintage Long Necklace

 

  • sekarang kan  trend vintage tengah glemer abes kan kan kan. sampai beg tangan mak aku pon aku bantai, pakai ajeee..
  • sekarang ni aku tengok orang pakai cincin vintage, long necklace vintage
  • aku paling geram dengan long necklace arrr.. loket dia sume comel comel, cantik cantik..
  • aku pon mencari jugak benda alah ni, tapi tengok kat blogshop macam mahal aje? kena bayar postage lagi.. haihhh aku ni kedekut tahu!!

 

IMG_7445

Aku mintak tolong kawan beli kat Jonker Walk, harga RM15. Tapi tak beli atas sebab masalah teknikal.

Aku jalan jalan kat Alamanda, kat kedai Chameleon lagi murah! RM13.90 berbulu aje mata aku tengok sebab aku pergi situ tanpa sebarang budget tambahan. Pergi pon tak dirancang kan.

Lepas tu, kunjungan tak dijangka ke Uptown Damansara, oke ini lagi besh RM10 aje..!! Mana boleh tahan lagi, aku pon angkat la satu! Hahahaaa…~

 

IMG_7416

  • Kau nampak tak yang loket owl mata paling besar tuh?? Oke mulanya aku memang nak beli yang itu.. tapi besar sangat lak. wahahaa
  • so aku simpan dulu hasrat ku itu, maybe lain kali kalau ade rezeki lagi aku pegi sana, aku beli lah.. tambah koleksi rantai-loket-burung-hantu
  • her her herr~

 

IMG_7418

  • Oke ini dah menyimpang. aku tak boleh laaa nampak ribbon clip yang comel comel tu sumeeee… aiyahhh~ mesti gatal tangan nak tengok
  • kalau aku tak beli vintage long necklace tu memang aku dah balik dengan ribbon clip haha!!
  • next target : vintage ring Smile

 

 

bicara : ye, aku shopping dekat Uptown.. at least aku bukan orang yang shopping kat Uptown tapi mengaku beli barang ori.. lalalaaa~

 Smile with tongue out

7 comments :

Rowena Chasez said...

i minat jugak vintage..
xkisah laa beli kat mana2 pun..
yg penting CANTIK!!
heee~

INCHIK PIPI PAU PANAS said...

ade satu kat umah...tapi smpai skangxpakai....

Nisa A. said...

rowena :

betul tu kan..
x kesah la beli murah ke mahal ke, janji berkenan di hati
kannn~
cewahhh
:)

Nisa A. said...

inchik pipi pau panas :

ouhhh
hehe
nape x pakai?

wannurfazrini said...

rasanya rantai ni ada jual gak kat blog2!

Nisa A. said...

wan nur fazrini :

yupp
memang byk jual kat blog2
:)

Ninie Snsk said...

ermm .. rantai burung hantu yang mata besar tu saya dah ade dah .. gak besar jugak larh tapi tetap nomel comel .. hehe !