Sunday, December 19, 2010

Uptown Mari

 

saya0020

  • Mesti ramai ingat aku beli wayfarer spec tu kat uptown kan kan kan??
  • Tak dinafikan kat mana mana uptown pun banyak jual wayfarer spec ni..
  • Aku tengok sekarang ada yang bingkai warna warni, yang ada corak pun adaaaa…

 

IMG_8439

  • Aku dah banyak kali try test wayfarer spec ni.. memang chanteksss.. memang smart, memang cool…
  • Aku nak satu! Aku nak satu! hehe buat pengetahuan semua, aku TAK mempunyai wayfarer spec walaupun spec ni sedang hot. her her~
  • Sebab aku tak tahu nak pakai buat apa. Aku nak beli wayfarer shades tapi aku ni kan pakai spec, so camne nak pakai shades.
  • Malangnya atas sebab kesihatan, aku tak boleh selalu pakai contact lens dah.. huhu~
  • So aku taknak la beli just untuk menunjuk atau pakai masa bergambar. hohoo~
  • But who knows.. satu hari nanti aku beli jugak. hahahaaa~

 

Nak wayfarer shades yang ala ala berkilat tuh. Bye bye.

8 comments :

Syed Hilmi Syed Yahya said...

dha ade satu,tp color nye menyerlah sangt,,,haha,,,jdi segan nk pakai spek 2,,,,jd perhiasan je ar kt rumah,,,,haha

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehee
sebab tu saya x beli2 lagi..
hehe
saya taknak lah di cop saya beli sebab nak menunjuk atau berlawan2 dengan org lain. heheh
:D

eqacashperlala said...

huuu
i pun teringin nak beli wayfarer
tapi sebab i rabun kuat, and tak pakai contact lens, memang harapan laaa -_______-"

a little less conversation said...

bpe hinggit eh kt uptown..nk pkai yg ori x dpt den nk beli..hahaha..tp oakley jupiter cm smart lg..huhu

Nisa A. said...

@eqacashperlala

ouhhhh saya pon kadang2 aje pakai shades.

Nisa A. said...

@a little less conversation

harga biasa rm10 je..
hehe
ehh oakley jupiter macam sporty skit la..
sesuai untuk lelaki.

.vna erman. said...

blog walking.btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

Nisa A. said...

@.vna erman.

thank you for dropping by dear :)