Sunday, December 19, 2010

Uptown Mari

 

saya0020

  • Mesti ramai ingat aku beli wayfarer spec tu kat uptown kan kan kan??
  • Tak dinafikan kat mana mana uptown pun banyak jual wayfarer spec ni..
  • Aku tengok sekarang ada yang bingkai warna warni, yang ada corak pun adaaaa…

 

IMG_8439

  • Aku dah banyak kali try test wayfarer spec ni.. memang chanteksss.. memang smart, memang cool…
  • Aku nak satu! Aku nak satu! hehe buat pengetahuan semua, aku TAK mempunyai wayfarer spec walaupun spec ni sedang hot. her her~
  • Sebab aku tak tahu nak pakai buat apa. Aku nak beli wayfarer shades tapi aku ni kan pakai spec, so camne nak pakai shades.
  • Malangnya atas sebab kesihatan, aku tak boleh selalu pakai contact lens dah.. huhu~
  • So aku taknak la beli just untuk menunjuk atau pakai masa bergambar. hohoo~
  • But who knows.. satu hari nanti aku beli jugak. hahahaaa~

 

Nak wayfarer shades yang ala ala berkilat tuh. Bye bye.


8 comments:

  1. dha ade satu,tp color nye menyerlah sangt,,,haha,,,jdi segan nk pakai spek 2,,,,jd perhiasan je ar kt rumah,,,,haha

    ReplyDelete
  2. @Syed Hilmi Syed Yahya

    hehee
    sebab tu saya x beli2 lagi..
    hehe
    saya taknak lah di cop saya beli sebab nak menunjuk atau berlawan2 dengan org lain. heheh
    :D

    ReplyDelete
  3. huuu
    i pun teringin nak beli wayfarer
    tapi sebab i rabun kuat, and tak pakai contact lens, memang harapan laaa -_______-"

    ReplyDelete
  4. bpe hinggit eh kt uptown..nk pkai yg ori x dpt den nk beli..hahaha..tp oakley jupiter cm smart lg..huhu

    ReplyDelete
  5. @eqacashperlala

    ouhhhh saya pon kadang2 aje pakai shades.

    ReplyDelete
  6. @a little less conversation

    harga biasa rm10 je..
    hehe
    ehh oakley jupiter macam sporty skit la..
    sesuai untuk lelaki.

    ReplyDelete
  7. blog walking.btw,nice blog
    feel free to follow my blog
    http://www.vnazone.blogspot.com

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay