Thursday, December 30, 2010

Tu Dia Hadiah Aku Dah Sampai Dah . . ! !

  • Agak melompat lompat umpama beruk dengan kelakuan kurang hensem nye ituh. Hahahaa ape entah aku mengarut nih!
  • Hadiah apa yang aku dapat??? Haaaa jom tengok ENTRY INI dulu… kasi perasaan excited tu menusuk nusuk di kalbu korang. Chewahhhh..
  • Haaa.. dah baca dah??? Oke taknak baca pun tak ape. hehee… Nak dijadikan cerita, aku menang contest Gojes Wif Shawl anjuran Cik Asya Zain.

Nak dijadikan cerita…

Hadiah yang beliau pos dah lama sampai kat sini, tapi disebabkan pada waktu pagi semua orang dalam rumah takde sebab pergi kelas, maka tiada siapa di rumah untuk menerima parcel semasa ia sampai. Lepas tu posmen pulak tinggalkan nota pemberitahuan mengenai parcel tu dalam post box. Aku pulak tak hingat langsung nak check post box ke ape. Setelah seminggu nota tu ada dalam post box, housemate aku jumpa note tu dan bagi pada aku. Nasib baik lah tempoh untuk tuntut barang adalah dua minggu. So esoknye aku terus ke Pusat Pos Ekspres di Glenmarie Shah Alam untuk menuntut parcel.

 

hehe jom tengok sikit ape yang aku dapat :

hadiah1

Yeahhhh a gorgeous Shawl Gypsy Pearl (red) and printed shaw…!!! Wow woww memang daku excited habes lah kan.. hehee~ dua dua shawl yang aku dapat tuh sangat canteks oke! Jangan jeles nyahhh~ hehee~ ALHAMDULILLAH aku tak sangka ada lagi rezeki untuk menang contest :)

Ohhh ye, masa untuk melaram dengan shawl baru…!! Ngeh ngeh ngeh :P

hadiah2

Taraaaa… Wallaweh aku suka shawl ni. Buat aku nampak comel aje. Ececehhh perasan sudah! haha.. Ini baru gambar pakai satu satu, hmmmm aku dapat idea nakal lak untuk gabungkan kedua duanya!

Let’s cekidaut…!!

hadiah3

Haaaaa… feeling ala ala yuna aje pakai shawl lepas tu letak shawl cotton atas kepala. Hek hek hekkk~

Oke kalau korang nak tengok banyak lagi shawls yang cantik cantik, boleh browse kat Facebook Asyazain's Shop ye.. Kat online shop ni ada jual shawl gypsy yang gorgeous dan juga blouse. Ouhh bagi yang nak beli handbag, kat Asyazain's Shop ni pun ada jual tau.. So terjah ramai ramai ye???

 

 

Sambut new year dengan shawl baru. Love it! Bye bye.

35 comments :

..hizamirahim.. said...

hehe.
lawo je pakai shawl.
:)

norsakinah said...

best nye dpt shawl

lawa lawa ;)

Lyaa Suriany said...

comel
the best word describe u

elyhanna murray said...

cantiknye . :)

bertambah meriah la new year ni nan shawl colour merah gituu . HAHA

hanna said...

santeksss . ohh . adakah beg hijau itu beg macek norien . atau hana salah tengok ? haha

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

hehe
1st yg comment eh?
:P

hehe lawo ke? mcm serabai sikit la :P
heheh
btw
thanks~

Nisa A. said...

@norsakinah

thanks dear :)

Nisa A. said...

@Lyaa Suriany

ahhhaaa..
i x comel.
i comot :P

Nisa A. said...

@elyhanna murray

ehhe
menyerlah habes nnt dengan warna merah :)

Nisa A. said...

@hanna

ahahahha
anda memang betol!!
hehehe~

~Dilazul~ said...

best nye..Cantik shawls tu..they suit u vry much :)

yad'z said...

waah... shantekkk....

AiDa AzRyN said...

kamoo cantek! ^^

Mira Reiko said...

nak try pakai 2 shawl jugak la...hehe
cantek nisa pakai :DD

FaRa LaLoLa LoLita~ said...

hey gurl...u look demm howt in red!!! auww...panass panass... best giler dpt shawl...!!! nak nak nak jgk...teehee....

niniey_nOty said...

suke terjah dak comey nie.
comey aje shawl tue. hehee

sab said...

hehe. best! congrate sbb menang. wee~

anda di tag oleh sab. ;p

Nisa A. said...

@~Dilazul~

thanks a lot :)

Nisa A. said...

@yad'z

heehhehee
:)
thankss~

Nisa A. said...

@AiDa AzRyN

hehe
dalam gambor aje tuh.. hehee~

Nisa A. said...

@Mira Reiko

hehe
try nnt tunjuk gmbr ye dear :)
btw thanksss :D

Nisa A. said...

@FaRa LaLoLa LoLita~

hehheee
mane ade hot nye.
dalam gambor aje.. kat luar x cmni pongg :P

Nisa A. said...

@niniey_nOty

hehheee
thanks :)

Nisa A. said...

@sab

hehe thanks sab :)

CIK CIRA said...

wa cantikye...jelez... =)

starzieti said...

cantex..=)

noor said...

my sis makin lawa.keep the gud work sis!:)

Nisa A. said...

@CIK CIRA

hehhee bese2 aje
btw thanks ^^

Nisa A. said...

@starzieti

hehe
thanks ^^

Nisa A. said...

@noor

ehhehe
biasa aje sis ^^

Anonymous said...

Salam nisa, xde tutorial ke nak pkai selendang dua2 skali tu?? hehe tq =)

Nisa A. said...

@Anonymous

heheh ouhh yg ni sng aje..
yg shawl biasa pakai mcm biasa, lepas tu shawl gypsy just j=letak je ats kepalaa~

Anonymous said...

ouh tq nisa!! =D

Nisa A. said...

@Anonymous

most welcome :)

Fid"s said...

pompuan memang sinonim dengan shawl huhu
nasib baik gua tak pakai serban