Thursday, December 16, 2010

Terlompat-lompat Aku!!!

  • Whoaa.. what a day.. Tiring but fun!!
  • hari ni kelas aku, semester 5 Diploma Komunikasi dan Media, serta pelajar pelajar Bachelor in Journalism (UNISEL) telah pergi trip ke pejabat Karangkraf.
  • Oopss! More story entry lain lah ye..
  • Entry ni bukan nak cerita pasal trip ke hape… nak cerita pasal kejutan lah. hehe
  • Masih ingat contest Gojes Wif Shawl yang aku join dulu? Hah?? Okeh kalau agak agak dah hilang ingatan sila KLIK LAJU LAJU KAT SINI
  • hahhhhh dah baca?? dah ingat???

 

Oke alkisah nye…

  • Aku balik agak lewat petang sebab aku join member tengok perlawanan ragbi petang tadi…
  • Sampai aje rumah, lepas bersih bersihkan diri mana yang patut, aku tengok banyak benor komen dari pembaca kesayangan
  • so sambil aku baca baca dan balas balas komen mereka itu, mata aku ternampak seseorang post kan link kat ruangan chatbox aku
  • dalam hati aku pun berkata (ayat skema ayam) : “Ehh.. result contest tu dah keluar???”
  • Maka aku pun tekan link yang diberikan itewwww… Ouhh haah la, result contest dah keluar!!
  • Tapi hati aku tak berdebar pon, tak excited pon… Sebab aku berfikir : “Siapalah yang bertuah menang contest ni. Mesti lawa orangnye..”
  • Jeng jeng jengggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

BAPAK AHHHH!!!!!!! Aku menang????????? Aku menang ke????????????

blog 2Lagaknye macam artis menang award! Bwekkkkk!!!

 

Oke tampar muka bertalu talu.. kalau korang pun tak percaya, jom lah percaya kan diri masing masing dengan klik kat sini pulak.

Fuhhhh fuhhh nafas aku tak stabil.. terlompat aku kejap depan laptop.. Wahhh muke tak boleh belah nih.. Aishhhh aku terharu sangat sangat nih.. (dah mula sebak)..

 

UCAPAN :

  • Thanksss dear Asya Zain sebab anda dan juri juri telah pilih saya sebagai pemenang.. Wuuu…
  • Sangat terharu, terasa diriku begitu berharga kerana kecantikan adalah hak milik setap insan.. (oke ini takde kaitan)
  • And thanks kepada sesiapa yang support Nisa dalam contest ni… yang wish good luck ke hape..
  • Nisa sayang korang semuaaaa.. waaa terharu lagi (air mata ready untuk mengalir)

 

Rezeki tanpa disangka.. saya hargainya. Sangat sangat! Bye bye.

18 comments :

dilla adilla said...

congrats....!

diana said...

tahniah..
boleh jadi ratu shawl ni..
heheh

Asya Zain said...

congrats dear.. :)

♥ Nana ♥ Erna Ziana ♥ said...

congrats sys nisa.. ;)

Ciki said...

wau, thniah!!

Nisa A. said...

@dilla adilla

time kaceh :D

Nisa A. said...

@diana

haha
ratu shawl??
amboi xdelah sampai mcm tu sekali.. hehe~
nisa ni suke2 je join contest :D

Nisa A. said...

@Asya Zain

thanks dear
alhamdulillah :)
rezeki contest lagi.

Nisa A. said...

@♥ Nana ♥ Erna Ziana ♥

thank youuuu darling nana :D

Nisa A. said...

@Ciki

wow
tenkius
hahaha~

asmiza said...

ahha. mang awk nmpak gojes dgn shawl :D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

byk dh ni menang contest...congrats..congrats :)

Nisa A. said...

@asmiza

hehe takde lah.. bese2 aje..
btw
thanks :)

Nisa A. said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

thanks dear naz
:)

Amalina Jo said...

congrats :D
u memang layak punn hehe

Nisa A. said...

@Amalina Jo

thanks deary
:)

HaNa HoNeY said...

pergh
congrats dear
^__^

Nisa A. said...

@HaNa HoNeY

heheh
thankss~