Friday, December 10, 2010

TERIMA KASIH…!!! Segan Kita Tawwww~

This entry will be in STICKY MODE for the next 24 hours. Please scroll down for latest entry. Thank you.

  • Mungkin ini sudah terlambat untuk aku update.. tapi tak kire.. nak update jugak.. hehehhee
  • masih ingat lagi segmen Saya Suka Blog Awak La kelolaan Ben Ashaari ????
  • dan perkara yang buat saya terharunya, ada blogger yang telah senaraikan blog saya sebagai salah satu blog yang disukainya..
  • wahhh sangat terharu + gembira.. tak sangka ada juga yang suka blog picisan daku neh.. sob sob sob~

TERIMA KASIH TAK TERHINGGA KEPADA :

Dan juga tak lupa kepada mereka mereka yang pernah mention saya dalam belog mereka.. They are such wonderful bloggers… Ini ada beberapa orang yang saya discover mention saya dalam blog mereka..
Yang lain lain tu, kalau tak disebut namanya harap maaf ye..

Guysss kalau ada mention nama kite dalam blog kamu, silalah bagitahu ye, nanti kita mention kat sini jugak.
Trimas Smile

18 comments :

Hunny Maldini said...

tahniah :)

Nisa A. said...

@Hunny Maldini

thanks hunny :)

velasrizal said...

blogger cmni la yg kita nk..suka tolong menolong

Perkara Unik Tentang Lelaki Yang Menjadi Kegilaan Wanita

Rara Nasiha said...

rasa best bila orang appreciate kita kan. :)

Nisa A. said...

@velasrizal

hehhe
kita sesama blogger mmg patut tolong menolong :)

Nisa A. said...

@Rara Nasiha

yup yup :)

♥..cik_mas..♥ said...

nisa..entry lame dah...cik mas penah bgtau melalui coment kat entry nisa..mybe nisa tak perasan.. :)
saje nk tunjuk entry ni...simple aje..hehe...ade mase jenguk k...

http://masluvnerul.blogspot.com/2010/11/10-blog-gegurl-tempat-lepak.html

Nisa A. said...

@♥..cik_mas..♥

ouhhh
sorry x perasan..
thankssss cik mas
:)

c mok said...

hai nisa . tenggs eh (:
tak sangka c mok pown tersenarai ! hapi sanggat deh ! hihi

yad'z said...

orang memberi kite menerima,orang berbudi kita berbahasa... hehe... xmasal jek... ^^

Nisa A. said...

@c mok

hehe
thanks to u yg mention i
:)

Nisa A. said...

@yad'z

hehe
betul tu
:)

Fatihah said...

waa..suka2.
hehe..thanks dear!
tapi tak kisah kalau tak mention pun sebab saya memang sangat suka blog kamu!
x)

Deeyaudeen Sabri said...

eerk.. tq kay ! abg udin promote ikhlas taw.. hehe :P

peGuaM_BiSaYa said...

lawa!!! :)

Nisa A. said...

@Fatihah

thanks fatihah..
terharu kite tau :)

Nisa A. said...

@Deeyaudeen Sabri

hehee
kay pon ikhlas..
ini cuma tanda penghargaan
:)

Nisa A. said...

@peGuaM_BiSaYa

hehe
ape yg lawa?
btw
thanks.