Monday, December 13, 2010

Tahniah Sayang

Weeehuuuu nampak tak? nampak tak?? NAMPAK APE?? nampak tak aku sedang terlompat lompat macam jakun giler.. hehee




  • Yeahhh bebeh!! Follower blog sudah mencecah 1000 okeh.. I loveeee you guys!! mmuahh!! hehe
  • oke aku sunggoh ler jakon.. hehee~
  • yelah blog orang lain yang lima enam ribu tu tak kecoh pong.. aku yang masih setahun jagung ni lak yang bising kan
  • hehee tak peduli lah apa orang nak kata..
  • aku sangat sangat berterima kasih kepada mereka semua... :)

dan... orang yang bertuah itu adalahhhh :



  • TAHNIAH kepada blogger yang dikenali sebagai Rabiatul Adawiyah...
  • anda sungguh bertuah kerana menjadi follower yang ke-1000... !!! hehehe
  • maaf ye, Nisa tak ada hadiah laaa nak bagi.. wuwuwuuuuu ye lah tengah sengkek jugak nih.. hehe
  • ouhh ye.. Nisa cuba terjah blog Atul.. tapi malangnyaaaa...

KLIK untuk tumbesaran gambar dengan lebih padu.

  • Ouhhh private ye.. takpe takpe.. hehe.. By the way.. thanks Atul the lucky 1000th..
  • dan juga tak lupa kepada semua blogger yang follow blog ni
  • thanks kepada visitor yang singgah sini, up kan traffic blog :)
  • thanks kepada silent reader, anonymous, haters.. ooppss!!! :)
  • thanks kepada semua pengguna facebook yang LIKE fan page blog Saya Suka Menaip ni.. heheh
  • kalian ingat ye.. kalau saya tak pernah mampu untuk membalas jasa jasa kalian...ada Yang Maha Esa yang akan membalas segala jasa baik anda berganda ganda banyaknya..
  • InsyaAllah... majulah blogging untuk malaysia! ahaks 

Bye bye.

18 comments :

wawa said...

orang 1st komen... wah! tahniah2!

secomelkukukakiku said...

dah 1002 skrg.

bestnye rmai follower :)

sbb kamu punye entry best ! and
blogger yg cute ..

and yg penting kamu mmg suke menaip.
hehe :)

ezhan_artwork said...

wah tahniah2. jom buat doa selamat. hihi

Fatihah said...

wah!!!congrate nisa!!
x)

nadzirah razalli said...

wah...tahniah2 ! :)

Nisa A. said...

@wawa

hehe
thanksss wawa
:)

Nisa A. said...

@secomelkukukakiku

thanks tauuu..
terharunye baca ucapan anda :D
ngeee~

Nisa A. said...

@ezhan_artwork

jommm
:D

Nisa A. said...

@Fatihah

thanks dear for become one of the dear followers of mine :)

Nisa A. said...

@nadzirah razalli

thankss sayang :D

twinkle twinkle said...

wahh,,tahniah da ckup 1000:)

nadiah izahar said...

kalau saya pown, saya akan share bersama bloggie. haha.
saya yang skunk pown bwu 7 FOLLOWER. so sad. haha.

good news for you :)

Arein said...

nisa,tahniah..mmg best sgt baca blog ni..simple n ayat ringkas.. ;)

Nisa A. said...

@twinkle twinkle

thanks dearie :D

Nisa A. said...

@nadiah izahar

xpe xpe..
perlukan kesabaran tuh,,
sy pon bukan baru buat blog. dah lama sgt baru la dpt follower ramai2 nih :D

Nisa A. said...

@Arein

thanks dear :D

Anonymous said...

saya sgt2 suka blog awak..setiap hari saya bkak blog awak sb awk sllu post new n3 y best2..:) dh 6 hri xdpt bce blog awk sb dk kg,hr ni ble dpt online je trus bkak blog awk..hehehe..congrats,nisa.. :)

Nisa A. said...

@Anonymous

ouhh..
haha thanks. really.
terharu lak :)