Friday, December 10, 2010

SHAWLS TO LET GO . . .

  • I discovered that I got too many shawls in my collection.
  • Most of them I bought, and several of them are gifts.
  • I’m thinking of selling out the shawls that I seldom wear.. the one that I bought lah.. I’m not going to sell the shawls that given by people!

 

  • Ada 9 helai shawl yang aku dah pilih pilih… dan semua nya pernah aku pakai sekali dua…
  • Dan aku ingat aku nak jual dalam bentuk set. Satu set ada 3 helai, harga dalam RM15. Kiranya RM10 untuk harga 3 helai shawl, dan RM5 lagi tu postage.
  • So, korang rasa berbaloi tak?
  • Kalau aku nak let go, ada yang nak beli tak??
  • So sesiapa berminat, comment kat entry ni ye… kalau ada yang berminat baru lah aku akan buat entry mengenainya. Alright?

 

bicara : I prefer plain shawls Smile


26 comments:

  1. @shzya

    thanks dear
    nanti kan entry pasal shawls tu ye :)

    ReplyDelete
  2. @SHAFIQAH SHARMEEN

    thankss..
    tunggu i post pasal shawls tu ye :)

    ReplyDelete
  3. Jual lah nisa.. its the best way sbab taklah shawl tu tak dipakai kan.. :) Ade juga modal nak beli shawl baru.. ayunnye shawl pon banyak yang sekali pakai jer

    ReplyDelete
  4. I & My friend berminat =)

    ReplyDelete
  5. @natasha nadiah

    thankss :)
    nnt i post psl shawls tu ye..

    ReplyDelete
  6. @aYun

    hehe
    yupp..
    sebab nak buat modal beli shawl baru la ni :P

    ReplyDelete
  7. @Killa92

    hehe
    hi killa..
    kalau killa nak beli x payah postage, sebab leh jumpa kat unisel je nnt oke :)

    ReplyDelete
  8. @cik Nemo

    hehe
    ini baru entry pemberitahuan.
    malam nnt sy update.
    lawa atau tidak, itu terpulang pada individu.

    ReplyDelete
  9. uishh tak sabar nye ! cepat la update :)

    ReplyDelete
  10. Hehe ye2 xpyh postage la :P

    ReplyDelete
  11. Kaka . saya mahuuu boleeee . :)

    ReplyDelete
  12. akak tunjuk la gambar shawls tu..:)))

    ReplyDelete
  13. THANKS SEMUA YANG BAGI FEEDBACK.

    FIRSTLY NISA NAK MINTA MAAF SEBAB TAK UPDATE PASAL SHAWLS NI MALAM SEMALAM SEPERTI YANG DIJANJIKAN..

    NISA TERIKAT DENGAN KOMITMEN LAIN.
    NI PUN BARU BALIK RUMAH...

    THANKS KEPADA YANG SABAR MENUNGGU....

    SORRY ONCE AGAIN.

    MALAM NI YE.. DALAM PUKUL 9 OR 10..
    MAAF UNTUK SEBARANG KESULITAN.

    :)

    ReplyDelete
  14. Saya ada nak letgo shawl basic hijab shimmer dr elya shazleen color off white. Pls let me know kl ade yg interested. Reason: xsama dgn wrn baju nikah 😕

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay