Friday, December 10, 2010

SHAWLS TO LET GO . . .

  • I discovered that I got too many shawls in my collection.
  • Most of them I bought, and several of them are gifts.
  • I’m thinking of selling out the shawls that I seldom wear.. the one that I bought lah.. I’m not going to sell the shawls that given by people!

 

  • Ada 9 helai shawl yang aku dah pilih pilih… dan semua nya pernah aku pakai sekali dua…
  • Dan aku ingat aku nak jual dalam bentuk set. Satu set ada 3 helai, harga dalam RM15. Kiranya RM10 untuk harga 3 helai shawl, dan RM5 lagi tu postage.
  • So, korang rasa berbaloi tak?
  • Kalau aku nak let go, ada yang nak beli tak??
  • So sesiapa berminat, comment kat entry ni ye… kalau ada yang berminat baru lah aku akan buat entry mengenainya. Alright?

 

bicara : I prefer plain shawls Smile

26 comments :

shzya said...

saye berminat hehe

SHAFIQAH SHARMEEN said...

yeahh sy berminat!

natasha nadiah said...

cool dear! i'm interested :)

Nisa A. said...

@shzya

thanks dear
nanti kan entry pasal shawls tu ye :)

Nisa A. said...

@SHAFIQAH SHARMEEN

thankss..
tunggu i post pasal shawls tu ye :)

aYun said...

Jual lah nisa.. its the best way sbab taklah shawl tu tak dipakai kan.. :) Ade juga modal nak beli shawl baru.. ayunnye shawl pon banyak yang sekali pakai jer

Killa92 said...

I & My friend berminat =)

Nisa A. said...

@natasha nadiah

thankss :)
nnt i post psl shawls tu ye..

Nisa A. said...

@aYun

hehe
yupp..
sebab nak buat modal beli shawl baru la ni :P

Nisa A. said...

@Killa92

hehe
hi killa..
kalau killa nak beli x payah postage, sebab leh jumpa kat unisel je nnt oke :)

♥..cik_mas..♥ said...

ok sangat dah 2... :)

cik Nemo said...

gambanye mane? lawa tak?

Nisa A. said...

@♥..cik_mas..♥

hehe
oke malam nnt nisa update :)

Nisa A. said...

@cik Nemo

hehe
ini baru entry pemberitahuan.
malam nnt sy update.
lawa atau tidak, itu terpulang pada individu.

yana_popeye said...

uishh tak sabar nye ! cepat la update :)

QAQA atiqah said...

berminat nk tgk :)

Lady Shana Sweet said...

nak tengok shawl... huhuhu

иαиαнαʓωαиɛɛ said...

nak, nak!!

Killa92 said...

Hehe ye2 xpyh postage la :P

amOy ! said...

Kaka . saya mahuuu boleeee . :)

Nurul Balqish Khairrazi said...

nak juga :)

~Dilazul~ said...

akak tunjuk la gambar shawls tu..:)))

Nisa A. said...

THANKS SEMUA YANG BAGI FEEDBACK.

FIRSTLY NISA NAK MINTA MAAF SEBAB TAK UPDATE PASAL SHAWLS NI MALAM SEMALAM SEPERTI YANG DIJANJIKAN..

NISA TERIKAT DENGAN KOMITMEN LAIN.
NI PUN BARU BALIK RUMAH...

THANKS KEPADA YANG SABAR MENUNGGU....

SORRY ONCE AGAIN.

MALAM NI YE.. DALAM PUKUL 9 OR 10..
MAAF UNTUK SEBARANG KESULITAN.

:)

ilah :) said...

Kak Nisa, ade lagi shawl nih ?

Nisa A. said...

@ilah :)

semua dah sold out la syg :)

mysara said...

Saya ada nak letgo shawl basic hijab shimmer dr elya shazleen color off white. Pls let me know kl ade yg interested. Reason: xsama dgn wrn baju nikah 😕