Sunday, December 12, 2010

SOLD OUT...!!! Terima Kasih Sayang Sayang kuuuu~

Oke ini entry kesinambungan daripada entry INI

sebelum tu, Nisa nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada semua yang beri feedback kepada entry pasal shawl ni.

ALHAMDULILLAH... semuanya SOLD OUT okeh.. thanks kepada yang support... Nisa ni bukan nye tuan online shop ke hape.. Jual sikit sikit aje.. 

KLIK untuk tumbesaran gambar yang padu

 SET 1
Pink yellow (Polyester Shawl)
Purple (Chiffon Shawl)
Black White Stripey (Pashmina) -kalau tengok dekat dekat ada macam glitter sikit-
 (SOLD to A.Farhana)



KLIK untuk tumbesaran gambar yang padu.
SET 2
Polka dot Pink Red (Chiffon Shawl)
Green Tone (Polyester Shawl)
Dark Brown Stripey (Pashmina)
(SOLD to N.Hazwanee)



KLIK untuk tumbesaran gambar yang padu.
SET 3
Colourful Hearts, base dark brown (Chiffon Shawl)
Blue Stripey (Polyester Shawl)
Glitter Net Shawls (never worn, when I bought it, I intended to wear it to a function)
(SOLD to Hidayah) 



Hmmm.. ada kawan Nisa yang nak jual baju pre-loved la.. ada yang berminat ke????

30 comments :

lynda said...

cantik2..shawl cotton xde ke?

Killa92 said...

Kalau berminat dgn set no 1 & Kwn saya berminat dgn set no 2 nak wat camne?

иαиαнαʓωαиɛɛ said...

kalau nak book set 2 tuu cmane? huhu.. nak yg set 2..

Nisa A. said...

@lynda

hehe
setakat ni xde lagi dik :)

Nisa A. said...

@Killa92

yang set 1 dah ade orang booked buat sementara waktu,
tapi kalau killa nak, akak leh letak nama Killa dalam waiting list, maknanya kalau orang yang book td tu cancel, shawls tu akak release kat adik.

yang set no 2 tu still available.

:)

princeduyong said...

takyah basuh shawl ni tau... :)

amOy ! said...

SAYA NA SHAWL SET 3 !! BOLE ?

Nisa A. said...

@иαиαнαʓωαиɛɛ

oke i letak nama you as BOOKED ye.
kalau betul2 nak beli please re-confirm in 48 hours. thank you.

Nisa A. said...

@princeduyong

haha
kenapa pulak x payah basuh??

иαиαнαʓωαиɛɛ said...

hmm ok.. sy book yg set 2 tuu la.. so, payment cmane?

Nisa A. said...

@amOy !

dear, shawls SET 3 dah ade yang booked.
kalau u nak, i letak nama u dalam waiting list.
kalau org yg booked tu cancel, then i will release the item to you.

Killa92 said...

Ouh saya kurang fhm.. set 1 dah ade org tempah & set 2 still available? Tp bkn ade org dah book set 2 ke? Maaf byk tanya

Nisa A. said...

@иαиαнαʓωαиɛɛ

please state if you want to pay via Maybank account or Bank Islam account.

then please give me your email, I'll mail you the detail.

Nisa A. said...

@Killa92

ouhh hehe
itu tadi, killa lambat sikit aje.
daha de yang book set 1 dan dua tu..
sorry ye dik.

иαиαнαʓωαиɛɛ said...

hmm i'll make the payment via maybank laa..
email : nanaindahouz_22@yahoo.co.uk

amOy ! said...

kaka klu cash ta bole ker ? aduihh saya kechik lagi meyhh ..

Killa92 said...

Okie =) tp yg set 3 tu Hidayah tu dpt kan?

Nisa A. said...

@иαиαнαʓωαиɛɛ

oke i already send you an email.
kindly check your email.
thank you :)

Fatihah said...

alamak!!saya terlambat...x(

Nisa A. said...

@amOy !

cash hanya leh diterima kawasan kampus akak je. heheh
adik duk mana?

Nisa A. said...

@Killa92

yes, SET 3 tu, dah booked under nama hidayah.
suruh dia konfirm balik in 48 hours kalau betul2 berminat ye.. thanks :)

Nisa A. said...

@Fatihah

hehe
sorry dear..
takpe kalau ade lagi kawan2 nisa yg nak let go shawls, nisa publish kat sini.
:)

Killa92 said...

Ok die conform nak beli but byr cash. So bile die ley jumpe nak dptkan Shawl? dkt Unisel bley?

Rozana Razali said...

murahnyaa, mmg patut org beli.. =)

Nisa A. said...

@Killa92

oke
jumpa kat unisel hari isnin ni boleh?

Nisa A. said...

@Rozana Razali

hehe
shawl yang nak let go aje, tu yg jual murah

Killa92 said...

Pukul 11 pg boleh?

Nisa A. said...

@Killa92

oke sure dear :)

iedchan said...

wah..cantik2..tgk duit dalam poket.. :p

Nisa A. said...

@iedchan

takpe takpe nnt nisa ade jual barang2 lg..
lepas ni maybe baju pre-loved :)