Sunday, December 12, 2010

SOLD OUT...!!! Terima Kasih Sayang Sayang kuuuu~

Oke ini entry kesinambungan daripada entry INI

sebelum tu, Nisa nak ucapkan terima kasih banyak banyak kepada semua yang beri feedback kepada entry pasal shawl ni.

ALHAMDULILLAH... semuanya SOLD OUT okeh.. thanks kepada yang support... Nisa ni bukan nye tuan online shop ke hape.. Jual sikit sikit aje.. 

KLIK untuk tumbesaran gambar yang padu

 SET 1
Pink yellow (Polyester Shawl)
Purple (Chiffon Shawl)
Black White Stripey (Pashmina) -kalau tengok dekat dekat ada macam glitter sikit-
 (SOLD to A.Farhana)



KLIK untuk tumbesaran gambar yang padu.
SET 2
Polka dot Pink Red (Chiffon Shawl)
Green Tone (Polyester Shawl)
Dark Brown Stripey (Pashmina)
(SOLD to N.Hazwanee)



KLIK untuk tumbesaran gambar yang padu.
SET 3
Colourful Hearts, base dark brown (Chiffon Shawl)
Blue Stripey (Polyester Shawl)
Glitter Net Shawls (never worn, when I bought it, I intended to wear it to a function)
(SOLD to Hidayah) 



Hmmm.. ada kawan Nisa yang nak jual baju pre-loved la.. ada yang berminat ke????

30 comments:

  1. Kalau berminat dgn set no 1 & Kwn saya berminat dgn set no 2 nak wat camne?

    ReplyDelete
  2. kalau nak book set 2 tuu cmane? huhu.. nak yg set 2..

    ReplyDelete
  3. @Killa92

    yang set 1 dah ade orang booked buat sementara waktu,
    tapi kalau killa nak, akak leh letak nama Killa dalam waiting list, maknanya kalau orang yang book td tu cancel, shawls tu akak release kat adik.

    yang set no 2 tu still available.

    :)

    ReplyDelete
  4. @иαиαнαʓωαиɛɛ

    oke i letak nama you as BOOKED ye.
    kalau betul2 nak beli please re-confirm in 48 hours. thank you.

    ReplyDelete
  5. hmm ok.. sy book yg set 2 tuu la.. so, payment cmane?

    ReplyDelete
  6. @amOy !

    dear, shawls SET 3 dah ade yang booked.
    kalau u nak, i letak nama u dalam waiting list.
    kalau org yg booked tu cancel, then i will release the item to you.

    ReplyDelete
  7. Ouh saya kurang fhm.. set 1 dah ade org tempah & set 2 still available? Tp bkn ade org dah book set 2 ke? Maaf byk tanya

    ReplyDelete
  8. @иαиαнαʓωαиɛɛ

    please state if you want to pay via Maybank account or Bank Islam account.

    then please give me your email, I'll mail you the detail.

    ReplyDelete
  9. @Killa92

    ouhh hehe
    itu tadi, killa lambat sikit aje.
    daha de yang book set 1 dan dua tu..
    sorry ye dik.

    ReplyDelete
  10. hmm i'll make the payment via maybank laa..
    email : nanaindahouz_22@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  11. kaka klu cash ta bole ker ? aduihh saya kechik lagi meyhh ..

    ReplyDelete
  12. Okie =) tp yg set 3 tu Hidayah tu dpt kan?

    ReplyDelete
  13. @иαиαнαʓωαиɛɛ

    oke i already send you an email.
    kindly check your email.
    thank you :)

    ReplyDelete
  14. @amOy !

    cash hanya leh diterima kawasan kampus akak je. heheh
    adik duk mana?

    ReplyDelete
  15. @Killa92

    yes, SET 3 tu, dah booked under nama hidayah.
    suruh dia konfirm balik in 48 hours kalau betul2 berminat ye.. thanks :)

    ReplyDelete
  16. @Fatihah

    hehe
    sorry dear..
    takpe kalau ade lagi kawan2 nisa yg nak let go shawls, nisa publish kat sini.
    :)

    ReplyDelete
  17. Ok die conform nak beli but byr cash. So bile die ley jumpe nak dptkan Shawl? dkt Unisel bley?

    ReplyDelete
  18. @Killa92

    oke
    jumpa kat unisel hari isnin ni boleh?

    ReplyDelete
  19. @Rozana Razali

    hehe
    shawl yang nak let go aje, tu yg jual murah

    ReplyDelete
  20. Pukul 11 pg boleh?

    ReplyDelete
  21. wah..cantik2..tgk duit dalam poket.. :p

    ReplyDelete
  22. @iedchan

    takpe takpe nnt nisa ade jual barang2 lg..
    lepas ni maybe baju pre-loved :)

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay