Thursday, December 30, 2010

Semua Post Pasal Khairul Fahmi, Aku Pun Nak Jugak Lah!

Wahhhh ini lagi hangat, lagi hot, lagi kebaboom, lagi meletopsss…!!! Tengok tajuk entry pong dah boleh tahu pasal ape kan… glemer ni uollsss… ahahahaaa

Siapa Khairul Fahmi???

Whoaaa beliau ni sapa ye? Glemer bebenor sampai ramai gila update pasal beliau??? Beliau adalah Khairul Fahmi Che Mat, Goal Keeper Malaysia dalam perlawanan Piala AFF Suzuki 2010 yang berlangsung pada 29 Disember 2010, di Indonesia.

 

168238_10150157969659572_331481044571_8246520_7806178_nPic credit to Facebook Oh! Media .

 

166138_175173679169627_144129002274095_460568_6172015_nPic credit to : Facebook Khairul Fahmi Che Mat.

Haaaa korang semua yang tengok bola malam tadi mesti dah menyaksikan ketangkasan Khairul Fahmi Che Mat ni dalam arena penjagaan gol kan??? Tengok la gambar pun punye lah semangat beliau nak pergi tangkap bola gara gara mempertahankan gol negara kita daripada dibolosi terjahan bola dari pihak lawan.

Kemenangan Malaysia semalam juga telah mengakibatkan fan page beliau mengalami terjahan padu daripada rakyat Malaysia, justeru page beliau menjadi sangat sangat glemeressssss. Sehingga saat aku menaip entry ini, fan page beliau ade 106, 716 peminat tau!

 

33832_175173699169625_144129002274095_460570_4850827_nPic credit to : Facebook Khairul Fahmi Che Mat

Kemenangan Malaysia dengan agregat 4 – 2 juga membuat pasukan Malaysia menerima pujian melambung lambung setinggi KLCC. I’m wondering kalau Malaysia tak menang? Puji lagi tak? Her her herrr… Well, aku tak boleh cakap banyak sebab aku ni separa-minat pada bola. Masih menjinak jinakkan diri.. Ahaksss…~

Ouhhh ye para peminat Khairul Fahmi Che Mat a.k.a. Apek jangan kecewa jangan sedih, jangan bunuh diri lak kalau aku bagitahu hati beliau sudah dimiliki. Auwwwwww~ Macam paparazzi lak aku kan nak gosip gosip nihhh.. Ahahaa~ Gadis bertuah itu adalah ELIA.

10843_213964190080_603075080_4385080_666571_nPic credit to : jejariruncing.blogspot

Kemenangan Malaysia juga aku ramalkan akan mengakibat blog gadis berjari runcing ini mengalami tujahan traffic yang drastik dan juga peningkatan follower yang memberangsangkan! Ahahahaaa untunglaaa jadi girlfriend pemain bola Malaysia. Makkkkkk nak jugak boipren glemer??? Nak Fahrin Ahmad boleh?? Hahahaa!!!

 

Oke lah.. lebih lebih lak aku. BTW tahniah Harimau Malaya. Bye bye.

28 comments :

yad'z said...

blog elia makin fofular kan semenjak die nyer hubby fofular ni.... satu hari mau beribu trafik uh... ngeh3x...^^

mish cokat said...

ape kate sys pomote entri nih kat belog awek khairul fahmi uh. hhe =)

Faaein Himura said...

betul2.. awek dia dah makin popular skang ni.. sekejapan aje jadi femes.. huhuhu.. =]

laGenDA KodOk HijAU said...

tak apa kodok masih single pon .. tak kenal ker kahkah

Anisa Hang Tuah said...

tahniah Malaysia

nadiya musa :b said...

KAK NISAAA . nad pun ada post pasal khairul fahmi ! haha .

populariti dea mendadak naik ohhh .

Syed Hilmi Syed Yahya said...

ramai betul lebih2 lagi blog girl n entry terbaru nye tentang gol keper nie...mrket dier eh sekarang,,hehehe

Khumaera Ismail said...

nisa..u maen ja bola..ganti khairul fahmi..gerenti famous malatop..bom-bomm..hihihihi~

esok cuti~!! yayy~!!

Nisa A. said...

@yad'z

haaa
yuppp.. agaknye begitu la.. bertuahnye dia :)

Nisa A. said...

@mish cokat

ahaaa malu lah :P

Nisa A. said...

@Faaein Himura

hehe kann..
tuah manusia siapa yg tahu :)

Nisa A. said...

@laGenDA KodOk HijAU

ahaaa sila letak iklan :P
ehhe nnt sure ramai nk kena...
:P
joke2~

Nisa A. said...

@Anisa Hang Tuah

malaysia boleh!
:)

Nisa A. said...

@nadiya musa :b

tu lah.. sebab dia berjasa pada skuad bola negara dia glemer :)

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

ahhahaa
tulah
ramai jugak yg mkn hati sbb dia dah berpunya !
:P

Nisa A. said...

@Khumaera Ismail

ahhahaha i ni kus mcm tiang kang senang aje bola masuk ke gol :P

Miz Ellysu Bahari said...

susah hati gak jadi gf orang pemes kan.. Semoga mereka berkekalan ..

Salam Ukhwah ..
Blog Walking to -->

http://mizellysubahari.blogspot.com

Yas A. said...

Kak Nisa, I did a post about Khairul Fahmi too. And, Elia is very sweet lah. Comel je baca blog Elia. Aww. :')

-telordibasuh- said...

oooo ni pon stalker fahmi hehee

Nisa A. said...

@Miz Ellysu Bahari

yup2..
semoga mereka berkekalan insyaAllah :)

Nisa A. said...

@Yas A.

heheh
cute kan :)

Nisa A. said...

@-telordibasuh-

ahahahaa ampunnn pak!
:P

a little less conversation said...

hahaha..laris bak pisang goreng la si elia ngn fahmi..

kalau sesape yang follow piala AFF ni, ketangkasan si fahmi ni dari lawan thailand ritu da leh nampak..bila si fahmi ni main 1st team, msia bolos 3 je..tp bkn salah keeper..defender je teruk sket..tak de man marking lansung..leka di buai mimpi..hak hak

Nisa A. said...

@a little less conversation

hehe
tu lahh..
hangatttt :P

yad'z said...

jom join GA yad'z...^^

JaMaL Arif Rosman said...

untung la kalau dapat fahrin ahmad!!
kalau dapat nnt kawen jgn lupe jemput!!
ouch!! ^_^

JaMaL Arif Rosman said...

untung la kalau dapat fahrin ahmad!!
kalau dapat nnt kawen jgn lupe jemput!!
ouch!! ^_^

Fid"s said...

sama2 dah popular..
elia jejari runcing juga penyebab kfahmi popular..
huhu