Friday, December 24, 2010

Saya Pon Nak Menang Blog Makeover!

  • Yeahhh!!! tajuk entry penuh semangat. maka mari kita mulakan entry dengan penuh semangat!
  • saya nak menang!! saya nak menang!! hahah!! oke ini over…
  • saya telah di tag oleh Budak Lelaki Sebelah Pintu si Hizami Rahim itu haa. ehemm no gosip please, we are very professional. ah sudah ape kah!!!
  • Oke oke untuk mengelakkan dari terus menyimpang.. Ayuh lah kitaaaa :

 

banner80r

Berikut adalah sebab reason aku nak menang blog make over yeahhh!!! (terlebih semangat lagi)

 

1. Aku guna template biasa aje kot.

Bila orang tanya camne aku hias hias blog, aku dengan rendah diri nye bagitahu aku guna template designer ajeeee.. hua hua huaa.. hias blog? tanya kat aku? memang silap ar.. waaa tengok lah blog daku nih bukan lawa vavavoom pon.. Kalau nak hias blog sila tanya pada Hanna, blog beliau sangat comel dan penuh unsur unsur alam semulajadi (bunga bunga, awan dll). Tengok lak blog Pinky Girl Talk, pun meriah jugakkk!! Dia punye blog di makeover kan setelah beliau menang contest ape tah. haha~ wa jelesh betoi la der.. wa nak jugak.. sekali lagi, wa nak menang blog make over!!!!!

 

2. PETAK SEMACAM.

Nampak ke tidakk???? blog daku ni penuh dengan kotak kotak kotak aje… haha petakkkk aje.. tak bosan ke memandangnya wahai pembaca??? aku dah lamaaa menyimpan hasrat nak tukar template. tapi aku fikir jugak, kalau aku kecikkan sikitttt aje saiz kotak nih, camne dengan gambor gambor yang aku suka upload besar gedabak dulu tuhh?? takpe takpe.. aku janji kalau aku menang make over blog, aku sanggup bukak semua entry lama then kecikkan gambor!! hahahahaa~

 

3. BERALIH ANGIN

haaaa nampak aje beralih angin korang sume jangan ingat daku nak kentut pulakkk. wahahahaa… aku nak beralih angin laa. nak jugak tengok blog ni berwajah baru yang lebih fresh umpama pakai fair and lovely. eh bukan! her her herr~ ye lah.. aku terharu lah tengok ade jugak orang yang sudi follow blog picisan aku nih.. so aku nak la menang make over blog. supaya yang datang blog aku ni senyum aje semua nye tengok blog aku dah lawaaa. hahahah!! selalu senyum barulah ceria hidup! haha

 

4. KAGUM!!

Hoi semua warga yang suka menaip, meh sini nak bagitahu sebenarnya penganjur contest best gilak nih adalah namanye Sri Ramadana Salman. Whoaa nama gempak kan kan?? So sape tak tahu meh aku sekeh laju laju. haha! Walaupun Cik Sri nih student jurusan Biological Technology, tapi hasil tangan beliau dalam make over kan blog, buat header memang superb..!! Wa kagum la derrrr.. hahaha so wa berangan jugak laa nak merasa hasil tangan Cik Sri untuk bagi magic touch sikit kat blog buruk daku nih!! hahaa oke ayat aku dah lintang pukang. so Cik Sri, saya nak menang blog make over yeahhh!!!!

 

5. HEADER OH HEADER

Tak dinafikan aku dulu gila buat header. hahahaha macam macam la aku buat kannn~ Tapi hakikatnya, aku bukan pandai sangat nak design header nih. hohohooo~ aku tahu basic photoshop aje.. tu yang lenjan buat header. hahaha!!

ini adalah antara header lama aku.. yang kedua tu along aku si Meuz Angelo yang buatkan.

BANNER lagi lah

header

header blog 2

tapi tengok header blog aku?? suruh orag lain jugakk yang buatkan. hahahah~ header sekarang adalah hasil kerja Fya Zainal, seorang kenalan blogger yang sangat sangat baik hati derma satu header untuk aku.. maka dengan itu aku bercita cita nak header gempak yang sedondon kedondong aje dengan template blog. ngeh ngeh…~

 

6. AZAM TAHUN BARU.

Hurmmm tarikh tutup contest nih 1 Januari 2011 bersamaan dengan tahun baru.. so, kalau menang blog make over, boleh la daku kembang idung serba serbi sebab blog dah lawa tengah tengah new year kan.. hehehe bila blog lawa aku pon suka, orang baca pon suka. so bertambah semangat la aku post entry secara tak hengat demi memeriahkan dunia blog kite nih yeh yeh. ahhaha!! oke ini ucapan nak macam ketua kampung aje. hak hakk!!

 

  • Oke demikian enam sebab reason kenapa aku nak menang blog make over yeahhh!!! hahaha oke semangat belum padam. haha!!
  • So Cik Sri pilih daku jadi pacarmu..~ ehhh!! salah! salah! pilihlah daku sebagai pemenang. ahakss.. boleyh?? boleyh??
  • Oke nak tag Hyzry Famey dengan Ayun Ayunar untuk join contest yang besht gilak nih. jommm!! hehehee~
  • Ouhh ye sesiapa yang berminat pasal contest ni boleh la klik pada banner ye. tenkiuuu!! hehehe~

 

 

Harapan nak make over blog. haha. Bye bye.