Wednesday, December 22, 2010

Rombongan Sekolah

  • Tarikh 16 Disember 2010 yang lalu berlangsungnya rombongan sekolah kanak kanak riang ke Kumpulan Karangkraf di Seksyen 15.
  • Oke sekolah kami namanya UNISEL, dan kanak kanak riang adalah kami. Naik bas PINTAR oke. Kau hado???? Hahahaa~
  • Oke ini memang lambat gilerrrr la update. Bukan apa, aku banyak lagi gambar lain nak edit dan update.
  • Aku lebih suka macam tuh. Lebih menarik. hehehee~

 

IMG_8203Muka kawan kawan yang eksaited bebenor nak naik Bas PINTAR. haha!!

  • Dah lama sangat aku tidak merasa naik bas ramai ramai pergi rombongan dengan kawan kawan sekelas.
  • Last time.. hurmmm.. masa pergi lawatan ke BERNAMA kot???
  • Lawatan ke Kumpulan Karangkraf diadakan sebab semester ni kami ada subjek PPDT, kami kena bikin magazine kami sendiri okeh! hehe~

 

IMG_8252Wowww abang Majalah MASKULIN okeh! wawawaa~

  • Semua eksaited tanya macam macam. Ternyata dunia penerbitan boleh tahan juga ya.
  • Semua jenis pekerjaan pun ada cabarannya, kena sabar, kena kuat dan kena rajin! Yang penting kerja harus amanah!
  • Lawatan ni memang seronok, dalam dua jam lebih (agaknya) pun tak terasa waktu berjalan.
  • Gambar di atas merupakan ruangan Editorial. Ruangan yang paling best iaitu Grafik tak banyak gambar pulak :(

 

IMG_8327

  • Muka gembira bawak balik goodies bag. Free magazines yeahh!!
  • Kami gembira, lawatan berinformasi, makan percuma, cenderahati pulak dapat. haha!!
  • Lawatan tamat aje, hujan lebat pun berhenti. Terima kasih Tuhan :)
  • Lepas ni nak lawatan ke mana lagi ye kawan kawan??? hehehee~
  • P/s : entry akan datang – pasal outfit aku 16 Disember ni.

 

Harap semua ni kekal. Bye bye.

21 comments :

adrinaqamarina said...

best pegi tmpt3 cmtu sbb nnt mst je ade buahtangan, kte penah melawat studio kru je time skolah dulu~

Imzainieyzulkipli said...

mcm rombongang cik kiah jek.hehehhh

..hizamirahim.. said...

hehe.
nak satu magazine boleh ?
XD
x sabar nak tunggu outfit tu.

faa rosli sulaiman said...

rombongan skola pkai uniform....bawak botol air gantung kat leher..huhuhu..mne suma ituh??

Nisa A. said...

@adrinaqamarina

heheh
mase sekolah dulu paling common adalah rombongan ke petrosains / pusat sains negara.
haha
:P

Nisa A. said...

@Imzainieyzulkipli

hahah
rombongan cik kiahhhh keee.. wawawaa
:P

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

nak satu??
bulehhh hek hek hekk
nak majalh DARA ke, NUR ke.. mingguan wanita ke...
pilih2
:P

Nisa A. said...

@faa rosli sulaiman

hahah
ini sekolah hebat.
hahaha~
:P

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

ouhh btw hizami.
hehe
ala outfit yg nisa nak cite tu, yg dalam gambar kedua tu.
nampak x nisa yg hujung sekali???
hehehehee~
outfit biasa aje :P

saya_arief said...

den nak p sana jugakk..
;]

Nisa A. said...

@saya_arief

jommmm~
:)

ALya Liyana Yahaya said...

sye ske bca blog awk, nmpak simple jew..
sye xpndai sgt blog2 nie..cm xd ayt..
t jguk2 la blog sy.. lurvepinkberry.blogspot.com..
tgur2 la sal blog sy.. =)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

best nye klau dpt follow seklai,,,,hehe

hannafauzann said...

bestnye!!! hana nak satu majalah free boleh tak ?? haha

Nisa A. said...

@ALya Liyana Yahaya

hehe
thanks for dropping by here :)

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

jom sume buat rombongan ke sana :)
hehee

Nisa A. said...

@hannafauzann

ahha
hanna lambat laa..
majalah maskulin je tinggal.
mau??
hahaha~

BisKut ChiPmOrE said...

macam mane sepupu biskut si emira tersesat kat situ lak??

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@BisKut ChiPmOrE

haaa??
kenal ke??
emira saizali??
dia classmate nisa la.>~

BisKut ChiPmOrE said...

mane xkenal emira tu.. kazen saya la..

Nisa Menaip said...

@BisKut ChiPmOrE

ouhhh really.
haha
keciknye dunia :D