Wednesday, December 22, 2010

Rombongan Sekolah

  • Tarikh 16 Disember 2010 yang lalu berlangsungnya rombongan sekolah kanak kanak riang ke Kumpulan Karangkraf di Seksyen 15.
  • Oke sekolah kami namanya UNISEL, dan kanak kanak riang adalah kami. Naik bas PINTAR oke. Kau hado???? Hahahaa~
  • Oke ini memang lambat gilerrrr la update. Bukan apa, aku banyak lagi gambar lain nak edit dan update.
  • Aku lebih suka macam tuh. Lebih menarik. hehehee~

 

IMG_8203Muka kawan kawan yang eksaited bebenor nak naik Bas PINTAR. haha!!

  • Dah lama sangat aku tidak merasa naik bas ramai ramai pergi rombongan dengan kawan kawan sekelas.
  • Last time.. hurmmm.. masa pergi lawatan ke BERNAMA kot???
  • Lawatan ke Kumpulan Karangkraf diadakan sebab semester ni kami ada subjek PPDT, kami kena bikin magazine kami sendiri okeh! hehe~

 

IMG_8252Wowww abang Majalah MASKULIN okeh! wawawaa~

  • Semua eksaited tanya macam macam. Ternyata dunia penerbitan boleh tahan juga ya.
  • Semua jenis pekerjaan pun ada cabarannya, kena sabar, kena kuat dan kena rajin! Yang penting kerja harus amanah!
  • Lawatan ni memang seronok, dalam dua jam lebih (agaknya) pun tak terasa waktu berjalan.
  • Gambar di atas merupakan ruangan Editorial. Ruangan yang paling best iaitu Grafik tak banyak gambar pulak :(

 

IMG_8327

  • Muka gembira bawak balik goodies bag. Free magazines yeahh!!
  • Kami gembira, lawatan berinformasi, makan percuma, cenderahati pulak dapat. haha!!
  • Lawatan tamat aje, hujan lebat pun berhenti. Terima kasih Tuhan :)
  • Lepas ni nak lawatan ke mana lagi ye kawan kawan??? hehehee~
  • P/s : entry akan datang – pasal outfit aku 16 Disember ni.

 

Harap semua ni kekal. Bye bye.


21 comments:

  1. best pegi tmpt3 cmtu sbb nnt mst je ade buahtangan, kte penah melawat studio kru je time skolah dulu~

    ReplyDelete
  2. mcm rombongang cik kiah jek.hehehhh

    ReplyDelete
  3. hehe.
    nak satu magazine boleh ?
    XD
    x sabar nak tunggu outfit tu.

    ReplyDelete
  4. rombongan skola pkai uniform....bawak botol air gantung kat leher..huhuhu..mne suma ituh??

    ReplyDelete
  5. @adrinaqamarina

    heheh
    mase sekolah dulu paling common adalah rombongan ke petrosains / pusat sains negara.
    haha
    :P

    ReplyDelete
  6. @Imzainieyzulkipli

    hahah
    rombongan cik kiahhhh keee.. wawawaa
    :P

    ReplyDelete
  7. @..hizamirahim..

    nak satu??
    bulehhh hek hek hekk
    nak majalh DARA ke, NUR ke.. mingguan wanita ke...
    pilih2
    :P

    ReplyDelete
  8. @..hizamirahim..

    ouhh btw hizami.
    hehe
    ala outfit yg nisa nak cite tu, yg dalam gambar kedua tu.
    nampak x nisa yg hujung sekali???
    hehehehee~
    outfit biasa aje :P

    ReplyDelete
  9. sye ske bca blog awk, nmpak simple jew..
    sye xpndai sgt blog2 nie..cm xd ayt..
    t jguk2 la blog sy.. lurvepinkberry.blogspot.com..
    tgur2 la sal blog sy.. =)

    ReplyDelete
  10. bestnye!!! hana nak satu majalah free boleh tak ?? haha

    ReplyDelete
  11. @hannafauzann

    ahha
    hanna lambat laa..
    majalah maskulin je tinggal.
    mau??
    hahaha~

    ReplyDelete
  12. macam mane sepupu biskut si emira tersesat kat situ lak??

    ReplyDelete
  13. @BisKut ChiPmOrE

    haaa??
    kenal ke??
    emira saizali??
    dia classmate nisa la.>~

    ReplyDelete
  14. mane xkenal emira tu.. kazen saya la..

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay