Sunday, December 19, 2010

Ragbi

 

Khamis lepas, yakni bertarikh 16 Disember aku join member aku pergi tengok perlawanan ragbi kat Politeknik Shah Alam.

 

IMG_8339Politeknik Shah Alam vs (A group from Singapore)

 

IMG_8372

  • Dalam hujan gerimis tu kitorang boleh pulak landing best best aje kat bangku bawah pokok.
  • Tambah pulak dengan angin dingin petang tu. Fuhhh memang menggigil jugak la kan.
  • Tu yang berpayung payung lak aku kan.. hahaa~
  • Aku tengok pemandangan kat PSA pon oke jugak. Kawasannye cantik dan bersih aje.

 

IMG_8382

  • Haaa.. tu Alif kawan aku tuh. Ececehhh malu malu la pulakkkk. haha
  • Eh, dia tak malu ponggg sebenarnye, in fact beliau ialah photographer part time.
  • Tu dia khusyuk tengok ragbi tuh.. Dia hayati perlawanan ragbi dengan penuh perasaan tuh…
  • Ouhh ye PSA menang ye Smile

 

Ragbi best, American Football pun best. Bye bye.