Sunday, December 12, 2010

PEACE Contest

Kali ni aku di tag pulak oleh adik Hanna yang comel sangat okeh.


Sila klik pada banner untuk ke blog tuan contest. TENKIU :D

  • aku rasa contest ni senang kot bagi aku... kenapa???
  • sebab buat jari 'peace' adalah pose feveret aku bila aku dah ketandusan idea nak pose.. hahahha
  • boleh tak?? boleh tak??
  • oke jom tengok gambar aku yang tak semenggah


Peace bebeh!! ni gambar feveret aku sebab si dia yang ambil gambar ni. lalalalaa oke...

nak tag 3 orang iaitu : 


p/s : banyak pulak entry contest hujung minggu ni