Thursday, December 9, 2010

Nota Cinta Pada Tiket Bas RapidKL

  • Waduh waduh tajuk ni aku tengok dah ala ala sinetron pulakk.. oke serious.
  • Tajuk ini benar dan sebenar benar nya.
  • Sedang aku menunggu sesi photo shoot di Karangkraf, entah kenapa tangan aku gatal pulak nak menyelongkar poket dalam beg.
  • Tiba tiba aku terjumpa…..

 

DSC06559

KAY I  U

p/s : KAY adalah nickname lain aku.

 

  • Itulah nota cinta yang tidak aku ketahui….!!!
  • Aku pelik, aku hairan, aku terbangang sekejap.. apa makna semua ni??????
  • Siapa punya ni????????
  • Aku tak ingat langsung bila benda ni wujud dalam beg aku..
  • Nak kata aku yang tulis, memang konpem ahh tulisan itu bukan milikku~
  • Yang aku pasti nota ni dah lama, sebab tiket bas ni dah pudar cetakan tarikhnya..
  • Aku menilik pulak tarikh tiket ni, aku tak ingat tarikh spesifiknya, tapi tarikh yang tercatat adalah tarikh pada awal tahun 2010.

 

DSC06558

 

  • Tengok pulak pada “signature” yang ada di penjuru tiket bas…
  • Erkk.. signature kah?? Aku pun tak pasti.. sampai ke saat aku sedang menaip ini, aku masih tertanya tanya siapa yang tulis nota chenta ni dan letak dalam beg aku.
  • Aku terfikir jugak, mungkin kawan kawan aku yang saja nak prank aku ke?? Ade ke? Ade ke??
  • Siapa buat sila mengaku woi… huhuu~
  • Ouhh ye, mungkin encek boyfriend yang tulis? ERRKKKK….!!! Mengikut tarikh pada tiket ni, aku TIDAK ADA BOYFRIEND pun masa tuh!!

 

 

Haihhhh.. aku masih tertanya tanya dan berusaha gigih untuk mengingati mana mana kejadian yang menjurus kepada kewujudan NOTA CHENTA pada tiket bas RapidKL nih…

Oke kawan kawan, sapa punya keje atau sapa yang tahu pasal ni sila bagitahu aku cepatttt!!!

 

 

bicara : Nak cakap I  ♥ YOU, sila cakap depan depan. I’ll say thanks. haha

23 comments :

Fakhrur Razi berkata said...

romantis betul
hahaha

wannurfazrini said...

alolo so swettt lahh actually :D

Yong Sofea said...

awww:) comel comel

Syafiqah Sabki said...

omegii..so sweet kot..haha..pencarian harus dilakukan dgn cepat..nanti tauw tell us okies..ngeheh=)

Nisa A. said...

@Fakhrur Razi berkata

haha
sangatttt
:D

Nisa A. said...

@wannurfazrini

hahha
tapi sape lah yg sweet sgt ni kann~

Nisa A. said...

@Yong Sofea

haha
sape lah kannn~

Nisa A. said...

@Syafiqah Sabki

it's been a year lahhh~
camne nak cariii~

yad'z said...

cintaku bermula di rapid kl... haha... boleh buat novel... or MV..haha... sweet...

Amalina Jo said...

heeee comel :3

Nisa A. said...

@yad'z

cintaku bermula di rapidKL??
wahh menarik!! hehee~

Nisa A. said...

@Amalina Jo

hehhe
tu lah
comel kan
tp xtahu sape. adehhh~

AiDa AzRyN said...

i luv u dear.. haha.. :P

Nisa A. said...

@AiDa AzRyN

waaaa
pengsan la kite. hahahha!!
tenkiuuu
:)

xoxo

anis said...

waaa bestnya. secret gitu. cpt2 find that prince charming hehe :)

Nisa A. said...

@anis

hahaha
prince charminggg???
hope so :)

syamimi fatin said...

waa... bole buat permulaan novel nih..ahaha

Nisa A. said...

@syamimi fatin


hahahha
tu lah pasal..
:P

MiSs StrAnGer said...

hahaha...tah2 kawan saje je tuh bowh dlm beg u..hehe
^_^

Nisa A. said...

@MiSs StrAnGer

haha
tu la pasal
terfikir jugak kalau ade sape2 nak prank kite ke
:P

Melati said...

eei, sweetnya =)) orang tu segan nak cakap depan2 kot,.

Nisa A. said...

@Melati

hahaha
tp tu lah
xde hint lgsg~

LittleGurl said...

entah2 pakcik driver bas. muahahaha! eh tapi xlogiklah sebab takkan dia taw name 'kay' kan...hmmmmm ke sebenarnya incik bf yg tulis, tapi nisa cover2 time ne NO BF...haaaaaaaaaaaa