Thursday, December 9, 2010

Nota Cinta Pada Tiket Bas RapidKL

  • Waduh waduh tajuk ni aku tengok dah ala ala sinetron pulakk.. oke serious.
  • Tajuk ini benar dan sebenar benar nya.
  • Sedang aku menunggu sesi photo shoot di Karangkraf, entah kenapa tangan aku gatal pulak nak menyelongkar poket dalam beg.
  • Tiba tiba aku terjumpa…..

 

DSC06559

KAY I  U

p/s : KAY adalah nickname lain aku.

 

  • Itulah nota cinta yang tidak aku ketahui….!!!
  • Aku pelik, aku hairan, aku terbangang sekejap.. apa makna semua ni??????
  • Siapa punya ni????????
  • Aku tak ingat langsung bila benda ni wujud dalam beg aku..
  • Nak kata aku yang tulis, memang konpem ahh tulisan itu bukan milikku~
  • Yang aku pasti nota ni dah lama, sebab tiket bas ni dah pudar cetakan tarikhnya..
  • Aku menilik pulak tarikh tiket ni, aku tak ingat tarikh spesifiknya, tapi tarikh yang tercatat adalah tarikh pada awal tahun 2010.

 

DSC06558

 

  • Tengok pulak pada “signature” yang ada di penjuru tiket bas…
  • Erkk.. signature kah?? Aku pun tak pasti.. sampai ke saat aku sedang menaip ini, aku masih tertanya tanya siapa yang tulis nota chenta ni dan letak dalam beg aku.
  • Aku terfikir jugak, mungkin kawan kawan aku yang saja nak prank aku ke?? Ade ke? Ade ke??
  • Siapa buat sila mengaku woi… huhuu~
  • Ouhh ye, mungkin encek boyfriend yang tulis? ERRKKKK….!!! Mengikut tarikh pada tiket ni, aku TIDAK ADA BOYFRIEND pun masa tuh!!

 

 

Haihhhh.. aku masih tertanya tanya dan berusaha gigih untuk mengingati mana mana kejadian yang menjurus kepada kewujudan NOTA CHENTA pada tiket bas RapidKL nih…

Oke kawan kawan, sapa punya keje atau sapa yang tahu pasal ni sila bagitahu aku cepatttt!!!

 

 

bicara : Nak cakap I  ♥ YOU, sila cakap depan depan. I’ll say thanks. haha


23 comments:

  1. omegii..so sweet kot..haha..pencarian harus dilakukan dgn cepat..nanti tauw tell us okies..ngeheh=)

    ReplyDelete
  2. @wannurfazrini

    hahha
    tapi sape lah yg sweet sgt ni kann~

    ReplyDelete
  3. @Syafiqah Sabki

    it's been a year lahhh~
    camne nak cariii~

    ReplyDelete
  4. cintaku bermula di rapid kl... haha... boleh buat novel... or MV..haha... sweet...

    ReplyDelete
  5. @yad'z

    cintaku bermula di rapidKL??
    wahh menarik!! hehee~

    ReplyDelete
  6. @Amalina Jo

    hehhe
    tu lah
    comel kan
    tp xtahu sape. adehhh~

    ReplyDelete
  7. @AiDa AzRyN

    waaaa
    pengsan la kite. hahahha!!
    tenkiuuu
    :)

    xoxo

    ReplyDelete
  8. waaa bestnya. secret gitu. cpt2 find that prince charming hehe :)

    ReplyDelete
  9. @anis

    hahaha
    prince charminggg???
    hope so :)

    ReplyDelete
  10. waa... bole buat permulaan novel nih..ahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha...tah2 kawan saje je tuh bowh dlm beg u..hehe
    ^_^

    ReplyDelete
  12. @MiSs StrAnGer

    haha
    tu la pasal
    terfikir jugak kalau ade sape2 nak prank kite ke
    :P

    ReplyDelete
  13. eei, sweetnya =)) orang tu segan nak cakap depan2 kot,.

    ReplyDelete
  14. entah2 pakcik driver bas. muahahaha! eh tapi xlogiklah sebab takkan dia taw name 'kay' kan...hmmmmm ke sebenarnya incik bf yg tulis, tapi nisa cover2 time ne NO BF...haaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay