Friday, December 17, 2010

Nombor Cantik

 

Hahh?? ape nombor nombor nih.. jangan lah anda fikir aku ni nak bagi nombor ekor ke hape.. Haishhh!!! Dosa tahu! Aku bukan tok bomoh ngangkung ke, puja puja kubur ke… BUKANNN!!!.. wawawaaa~

Just a simple entry to congratulate my 1100th follower… Sorry takde hadiah dear.. Smile with tongue out

 

1100th person that follow this blog :

 

63227_180053098687138_100000473486975_618529_70927_nAmalina Yani

*sorry ye dear I curik gambar chomeyl you*

 

  • Aku baru je jalan jalan kat sekitar blog beliau.. Sangat simple, but yet attractive.
  • Blog beliau tak sarat sangat, dan gaya penulisan yang bersahaja, mungkin melambangkan keperibadian beliau.
  • Aku perhati kan betul betul gambar beliau, COMEL! hehe~
  • Kalau nak terjah ke blog beliau, klik aje panda gambar beliau.
  • Last but not least, thanks a lot dear Amalina cuz sudi singgah dan follow blog Nisa yang tak seberapa nih..

 

Bye bye.

8 comments :

ima miszu said...

congrate akk!
btw, ima follow. tehee :D

Nisa A. said...

@ima miszu

thanksss~

Sharinginfoz said...

tahniah, saya masih jauh lagi

Nisa A. said...

@Sharinginfoz

thankss
:)

elyhanna murray said...

tahniah tahniah :)

akak saya pun follow akak . terjah la blog saya jugak . hahaha .

http://hannamontelna.blogspot.com

Nisa A. said...

@elyhanna murray

thankss dear
:)

Amalina Yani said...

Hello Nisa, thank you sebab sudi update entry pasal AY ni hihi. Sebenarnya, mcm tak percaya je yg ke 1100th follower

Nisa A. said...

@Amalina Yani

hehe
thanks to u dear sebab sudi follow blog nih
:D