Sunday, December 12, 2010

My Header Contest

  • Kesuraman melanda diri ini sejak Windows Live Writer aku kurang berfungsi, dan ia menyebabkan jatuhnye kadar update blog dengan efektif.
  • Tapi kerana follower dan readers semua (cewahhh) aku update juga guna Blogger walaupun kurang memuaskan hati aku.

Kali ni nak update pasal contest. Aku telah di tag oleh budak sepet si Moy Sams untuk join contest ini.

Klik pada contest banner untuk ke blog Cik Rieyanna (tuan contest)
Tarikh tutup contest adalah pada 5 Januari ye.


Jeng jeng jeng...


  • Inilah header blog aku yang sekarang... header yang kiut amat ini telah dihadiahkan oleh Fya Zainal
  • Header ini kalau tak silap beliau guna software Adobe Illustrator
  • saya suka sangat header ni sebab Fya hadiahkan. hehhe
  • yang kedua, sebab header ni transparent. hehhee maknenye takde warna background (leh tengok kat blog aku)
  • dan sebab yang yang ketiga ialah, header ni ala ala kartun gituuuu I like.... heheh
  • oke sampai sini aje cerita pasal header saya.. 
Nah aku tag tiga blogger bertuah :

DONE.

12 comments:

  1. heee...comel :)

    jom singgah sini :
    http://dyatunteja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. @TunTeja

    hye tun teja..
    thanks for dropping by
    :)

    ReplyDelete
  3. @mofaizmz

    thanks
    :)
    header credit to fya zainal :)

    ReplyDelete
  4. kak nisa boleh tolong buat header untuk aida??

    simple ja without picture just nak tulisan yang cumil2

    boleh??

    ReplyDelete
  5. Wah..memang comel header kartun tu..kiz suke..susah tu nak buat rasanya(kalau tak copy paste dari pak cik google lah)..boleh mng nih..

    anyway,Jemput singgah Kiz Garden ya...kiz dah hidangkan kuih untuk awk nih..klau ske follow kueh tu ya..hehe

    ReplyDelete
  6. @KizZ

    hehe
    header ni TAK COPY PASTE kat mana2 yee... yang ni kawan nisa buat guna Adobe Illustrator.
    hehe~

    ReplyDelete
  7. k. nisa buat laiakut citarasa akak. aida nak tulisan comel2 n colourful. hehe

    transparent pon ok jugak ;)
    nnti aida top up untuk akak ok??

    ReplyDelete
  8. @AIDA SAHARUDIN!!

    nnt akak try dulu ye dik.
    tapi akak TAK LEH JANJI tau.. hehe
    sebab assignment pun tgh byk nih. hehee~

    ReplyDelete
  9. ok i will wait for it ok :)

    apa2 e-mel aida k:
    aida_saharudin@yahoo.com :)
    thanks alot <3

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay