Tuesday, December 14, 2010

Mengganggu Perasaan

Tak habis habis lagi, sambungan dari entry Sakit Hati yang lepas..
YA, memang aku marah, aku bengang, aku sakit hati sangat sangat.

  • Yakni Khamis lepas aku online dan publish entry kat blog macam biasa.
  • Pada hari Jumaat, malamnya pula aku tulis tiga empat draft, sedia untuk di publish. Sebab aku tahu hari sabtu tu aku akan busy, so tak ada masa nak update blog.
  • Hari Sabtu, malam itu aku sampai di rumah.. 
  • tanpa mandi.. erkkk!!! (jangan tiru aksi ini) dengan semangat berkobar kobar nak update kat blog
  • tiba tiba.....


  • Selepas beberapa ketika butang Publish di klik... tiba tiba muncul makhluk ber-window seperti di atas..
  • Oucchhh!! sakit nye hati ku ini..!!! hek hek hekkk (ini merengek rengek)
  • hohohooo~ nape kah?? aku ah try search solution nye kat internet.. dan apa yang aku dapat dari website WLW adalah kena validate FTP setting
  • ape kah FTP la pulak??? tahu lak aku pasal semua ni kan kan kan.. huhuu sapa boleh tolong haaa???
  • aku search la FTP setting dalam laptop. tahu apa aku jumpa? NONE! kosong okeh..
  • so apa nak buat ni???? sob sob sob (menangis teresak esak)



Bye bye.

7 comments :

AIDA SAHARUDIN!! said...

akak! chill ok. relax :D

Nisa A. said...

@AIDA SAHARUDIN!!

hehe
sdih laaa sbb x dpt update blog slalu :(

Nuru Ashi A 아시노코 said...

cmne bole jd cmtu? tbe2 ke? cyan kmo =(

Nisa A. said...

@Nuru Ashi A 아시노코

huuu
tulah nisa pon xtahu nape.
tibe2 je xleh post..
sebelum tu leh lak.

Rozana Razali said...

sy pakai ok lagi.. try reinstall ke..

Nisa A. said...

@Rozana Razali

kalau reinstall x hilang ke semua draft dalam WLW tuh?

~aku boy~ said...

sowi...kita pun xtau benda tu aper..huhuh can't help you..
sabar...mesti ade yg akan muncul utk membantu... kite doakan...
aminnn