Tuesday, December 14, 2010

Mengganggu Perasaan

Tak habis habis lagi, sambungan dari entry Sakit Hati yang lepas..
YA, memang aku marah, aku bengang, aku sakit hati sangat sangat.

  • Yakni Khamis lepas aku online dan publish entry kat blog macam biasa.
  • Pada hari Jumaat, malamnya pula aku tulis tiga empat draft, sedia untuk di publish. Sebab aku tahu hari sabtu tu aku akan busy, so tak ada masa nak update blog.
  • Hari Sabtu, malam itu aku sampai di rumah.. 
  • tanpa mandi.. erkkk!!! (jangan tiru aksi ini) dengan semangat berkobar kobar nak update kat blog
  • tiba tiba.....


  • Selepas beberapa ketika butang Publish di klik... tiba tiba muncul makhluk ber-window seperti di atas..
  • Oucchhh!! sakit nye hati ku ini..!!! hek hek hekkk (ini merengek rengek)
  • hohohooo~ nape kah?? aku ah try search solution nye kat internet.. dan apa yang aku dapat dari website WLW adalah kena validate FTP setting
  • ape kah FTP la pulak??? tahu lak aku pasal semua ni kan kan kan.. huhuu sapa boleh tolong haaa???
  • aku search la FTP setting dalam laptop. tahu apa aku jumpa? NONE! kosong okeh..
  • so apa nak buat ni???? sob sob sob (menangis teresak esak)



Bye bye.

7 comments:

  1. @AIDA SAHARUDIN!!

    hehe
    sdih laaa sbb x dpt update blog slalu :(

    ReplyDelete
  2. @Nuru Ashi A 아시노코

    huuu
    tulah nisa pon xtahu nape.
    tibe2 je xleh post..
    sebelum tu leh lak.

    ReplyDelete
  3. sy pakai ok lagi.. try reinstall ke..

    ReplyDelete
  4. @Rozana Razali

    kalau reinstall x hilang ke semua draft dalam WLW tuh?

    ReplyDelete
  5. sowi...kita pun xtau benda tu aper..huhuh can't help you..
    sabar...mesti ade yg akan muncul utk membantu... kite doakan...
    aminnn

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay