Tuesday, December 7, 2010

Memulakan Disember [Part 2]

oke hari tu aku dah selesaikan dengan entry PART 1, so now aku nak sambung part 2 pulak..

  • ALHAMDULILLAH permulaan disember banyak pulak perkara yang indah terjadi
  • Allah Maha Besar, Maha Adil.. sesungguhnya bila tercipta kedukaan, di sebaliknya itu DIA turunkan kegembiraan untuk menghapus air mata
  • ecewahhhh~ hehee ayat dah habes sastera okehh.. hehehe
  • Al-kisahnye selepas habis majlis kenduri pada pagi nye itew, kami beramai ramai merancang untuk meronggeng bersama…
  • ye lah.. lama tak jumpa sepupu sepapat kaum kerabat ni woi… mesti la nak spend time masa sama sama ye takkk

 

LOKASI : Selayang Mall

SUSPEK UTAMA :

  • Fakhira Rosli (dipercayai mastermind aktiviti ronggeng ini)
  • Syafiqah Rosli (assistant berhormat)
  • Nisa A (photographer F.O.C)
  • Tasya A (assistant photographer / konco 1)
  • Anis Khalida (Konco 2)
  • Anis Aqila (Konco 3)
  • Sarah Azmi (Bonzer / Konco 4)
  • Hani Azmi (Konco 5)
  • Siti Nur Syuhada (Konco 6)
  • Siti Nur Syahida(Konco 7)
  • Nur Dalila (Konco 8)

AKTIVITI RONGGENG : Karaoke, Bowling, Makan Waffle, Kerusi Urut

 

IMG_7665 editedAksi syiokkkk sendirik ketika memulakan perjalanan menuju ke tempat kejadian.

Hot smile

 

IMG_7694 editedTest.. Test mic.. one two three ten.. ehhh???!!!

 

IMG_7716 editedNisa, Sarah.. bergabung, meletup auwww!! Gabungan mantopppp~

Thumbs up

 

IMG_7738 editedAku nak tunjuk hand net yang bagi tuah kat aku menang bowling hari tuh, tapi over-exposed la pulakkkk~

 

IMG_7756 EDITEDPart of the gegurls yang suka ronggeng sana sini…

 

IMG_7782 editedKerusi urut masuk seringgit lepas tu nikmat urut tiga minit. herherherr

 

Weeehuuu what a lovely dayyy Smile I’m happy. Kalau selalu macam ni kan best.. sebulan sekali ke.. hehehe~

Ouhhh ya.. more pics and story, feel free to visit my cousin’s blog, faa.rosli.sulaiman

ouhh yea.. have a nice day to all.. xoxo..

 

 

bicara : sering gaduh bila jauh.