Wednesday, December 15, 2010

Macam Budak Budak

 

  • ye umur saya dah.. errr uhukk uhukk 19 tahun ye.. ye, 19.. bukan 9.. uhukk uhukkk
  • oke ade yang tegur saya “Umur awak berapa? Hmmmm 22 tahun?”
  • Alamak!! Muka aku ade macam akak akak opis kahh?? wuwuwuwuuu…. I baru 19 tahun tawww…
  • oke kalau orang tengok aku dengan perangai tak matang aku mesti orang kata “Haishh dia tuh tak padan dah besar!”
  • wuuuu jangan salahkan aku, aku memang camni..

 

IMG_7863

  • Oke ini tahniah kat El sebab amik gambar menjadi. haha!!
  • Tengokkkk pasal choki choki yang sebatang itu pun aku nak tarik muke…
  • adehhhh memang tak padan dengan umur betul lah aku ni..
  • tapi kannnn tapi kannnn choki choki memang beshhh!! sebab tu aku majuk ngan Paiz sebab tak bawak extra. haha

 

IMG_7864

  • Kau tengok lahhhh Paiz pon boleh jadi Pelakon Lelaki Terbaik malaya lah lepas ni..
  • kau pandai buat mimik muka la derrr.. hek hek hekkk.. bagus kau nih, ni yang suka nak ajak kau photoshoot lagi ye!
  • tengok Paiz buat muke bangga bila aku buat muncung 14 kilometer.. eh ini memang tipu! hahaha
  • hehehe kisah kami bersambung next time ye bebeh

 

 

bicara : harap setiap hari macam ni, dan setiap hari dia ada kat shah alam Smile with tongue out

16 comments :

Imzainieyzulkipli said...

baby face kalian! sweet!

Nisa A. said...

@Imzainieyzulkipli

haha
thankss~

Rozana Razali said...

baru 19 ke?? ingtkan sama umur.. =P

annis razali said...

kak nisa comel lar :)

Nisa A. said...

@Rozana Razali

heee
ramai kata muke saya matured =.="

Nisa A. said...

@annis razali

thanksss :P

eyka yuca mika ツ said...

muka faiz kalau blur lg jadik , haha

Nisa A. said...

@eyka yuca mika ツ

haha!!
maybe~

mr.panda said...

alalala....nk coki2 ye..meh cni abg bg skotak..adik mkn puas2 k..nt gigi rongak,mak mrh xtau..haha~

AiDa AzRyN said...

cute miut.. hehe.. :)

Nisa A. said...

@mr.panda

sekotak????
yeayyy!!!!

Nisa A. said...

@AiDa AzRyN

ahaaa
thankss
:D

sueRAFE said...

comelllllllll

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@sueRAFE

ahahha thanks :D

cira nd said...

auwwww comel sangat kalian !!!

Maji_Rashid said...

LA..baru 19..INGTKAN DA 20 AN..UHUK3..TIPAH TERTIPU