Thursday, December 2, 2010

Layannnnn……

 

  • Layan apakah? melayan ke? tapi melayan ape? Oke jujur aku tak tahu nak tulis intro ape. haha
  • Oke kelmarin, dalam dua tiga hari lepas aku lepak dengan Hyzry Famey, si pemilik blog Keyboard Retak iteww…
  • turut bersama.. sapa lagi yang dok berkepit ngan aku kannn… tentunye pemilik blog Diari Comel Saya, Amira Yusof…
  • kawan Famey join jugak.. err ape ye namanye.. DUSHHH!!! ape lah aku ni, nama senior sendiri pon tak tahu!!

 

abc 2Abang Magic dan kawan beliau yang asyek cover cover bila aku nak amik gambar. hek hek hekk

 

abc 3Muka cover hencem oleh abang Magic… hek hek hekk THANKS Tan Sri Hyzry Famey sebab belanja kami ABC…!! haha

 

abc 4Oke aku tak ingat apa motif Mira mengkaji kacang itewww… haha kalau perasan kami berdua sudah jadi minah ribbon clip..!! hehee

 

abc 1Hahahaaa tuuu dia aku dah mula melantak ABC… besh woo makan ABC masa tengahari.. wahahaa~

 

  • Oke… cukup sampai sini.. kalau terliur dengan ABC iteww sila beli sendiri. wahahaa
  • medan selera kat seksyen 2 banyak kot gerai minuman yang jual ABC.. sume besh besh…
  • ohh ye gambar gambar adelah ihsan dari Tan Sri Hyzry Famey, diambil menggunakan gadget baru beliau iaitu Nikon D5000.
  • Oke dah, aku nak pergi cari ABC lagi Smile

 

 

bicara : nak ABC lagi.. dan rindu nak ber-photoshoot.. jom?? hehe

20 comments :

syamimi fatin said...

waa... sedapnye abc!

AiDa AzRyN said...

aida nak abc jugak..boleh?;p

Bella said...

homaigod!sis u comel gilaaa~ btw, u gune inner syria jenis kain ape? cotton, lycra? macam senang je nk buat muncung.

..hizamirahim.. said...

hehe.
abc sedap time panas2.
i mean, bukan abc tu panas.
tp cuaca.
=.=

Anonymous said...

kan lg cantik kalau pakai baju kurung....!

-org RTM-

Nisa A. said...

syamimi :

yep3.. memang sedap :)

Nisa A. said...

aida azryn :

hehe
meh meh datang cni
:D

Nisa A. said...

bella :

thanks dear
inner tu jenis jersey..

beli kat online shop
www.ayunar.biz

:)

Nisa A. said...

hizami :

haha yeaaa
:)

Nisa A. said...

anonymous [org RTM] :

thanks
:)

Hassanah said...

sedapnyer abc tu,
kt mane eh?

Nisa A. said...

hassanah :

hehe
memang sedap :)
kat medan selera seksyen 2 shah alam..
heheee

Qai said...

ABC Sec 2 mmg TERBAAIIIIKKKK =)

Anonymous said...

hesh ko nih... senior sndri xknal... wahaha... tu abg fariz... aka tulang... hohoho...

Nisa A. said...

qai :

betol betol :)

Nisa A. said...

anonymous :

ouhhhh
hahah
oke oke
thankss!

faeznaem said...

*last picture*

hek2.. makan abc..
comot meja.

Nisa A. said...

faeznaem :

haha
adehhh maluuu :P

Fathishah Fathir said...

gerai section 2! :D the best abc but now it's so kotor -__-

Nisa A. said...

@Fathishah Fathir

yeahh~