Thursday, December 16, 2010

Kontest Blog Terkemas

 

Toink toink..!! Jom join contest. hehe~

 

kontest

yeahuuu… adik  Hanna yang chomell buat contest yeahh!! nak join! nak join! oke memang tengah join la ni.. segala terma dan syarat, sila klik banner contest untuk ke blog tuan contest

 

KEMAS KE BLOG KAU?

  • Kemas ke?? kemas ke?? tadika kemas ke?? errkk!! oke lari topik da..
  • aku dengan muke tak malu dan konfidennye cakap blog aku kemas la der.. haha
  • sebab aku tak suka letak widget merata rata.. kalau ade widget tu memang la lebih menarik perhatian kan. tapi kalau dah melebih lebih, terbang sana sini, mata sapa tak sakit woi. hehe
  • blog aku kemas sebab aku suke taip dalam bentuk point form. haha nampak tersusun. lalalalaa~
  • blog aku kemas sebab aku rasa dia kemas, dan aku sendiri suka view blog sendiri (kantoi..!!!)
  • dan blog aku kemas sebab aku punye sidebar ada one and only aje.. takde dua tiga.. hehe

 

Oke selesai dengan sesi riak dan takbur. (Jangan contohi ye adik adik)

nah kamu bertiga menjadi mangsa tag :

 

Oke minggu ni balik kampung. Kurang update lah nanti. Bye bye.

12 comments :

dabuldahi said...

best? nak join jugok!!
eh? hang masscomm pt brp eh?

Rara Nasiha said...

Wahh, best. nak join. nak join. tapi tak tau blog kategori kemas ke tak. :)

faeznaem said...

blog kamu memang kemas pon.
tak messy. simple yet adorable. =)

Nisa A. said...

@dabuldahi

join la :)

ermm masscomm pt bape??
maksudnye?

Nisa A. said...

@Rara Nasiha

alaa join je la rara :)
blog kita tak kemas pon join je. konfiden je kemas neh. haha~

Nisa A. said...

@faeznaem

thanksss
:D

MéuzAngelo™ XXIII said...

kemas.. tgk, kan dah ade iklan kuar tuh..

Nisa A. said...

@MéuzAngelo™ XXIII

tenkiu bro :D

hannafauzann said...

hee . kakak~! thank join ! akak org first yang kita list kan untuk pagi ni . huahuahua .
goodluck ~! muahhx ! :D

Pinky Pixie said...

thanx tag. ahakss. mau join la.

Nisa A. said...

@hannafauzann

tenkiu dear :D

Nisa A. said...

@Pinky Pixie

hehe
welkam2.
sorry x sempat2 notify yat pasal contest nih~