Tuesday, December 7, 2010

Kerana Diriku Begitu Berharga

  • Ecehhhh tajuk aje dah ala ala iklan gitewww… hek hek hekkk
  • nak bagitau ni, yang aku telah di tag oleh Cik Aida Saharudin..
  • sebenarnya aku ah pernah di tag untuk perkara seumpama ini.. tapi aku nak buat jugak.. hek hek hekkk TAMAK sikittt…
  • oke here some 25 other random things about me

 

1. Tak meminati subjek matematik, atau apa apa yang melibatkan kira kira.

2. Saya tak simpan megi sebagai stok makanan, tak pernah pon! hehe tapi kalau lapar sangat dan kemalasan tahap gaban sedang melanda, megi menjadi pilihan jugak haha

3. Saya dah habis baca semua buku fiksyen Bahasa Inggeris di library masa sekolah menengah dulu.

4. Sangat meminati bahasa Inggeris dan bahasa Melayu.

5. Suka pakai ribbon clip. Comel okeh. hehe

6. So in love with high heels right now.

DSC_0053Favorite pink ribbon clip, newly bought heels Red heart

 

7. Sekarang suka karaoke lagu lagu lama. Hahahaa~

8. Lagu wajib kalau masuk bilik karaoke : Baldu Biru, Debaran Cinta, If I Let You Go

IMG_7695Oke ini aku memang tengah nyanyi Baldu Biru by Ella & Awie. PENUH PERASAAN OKEHHH!! hahaa (5th December 2010)

 

9. Saya suka coklat Cadbury.

10. Suka layan lagu metal rock / hardcore / rock biasa bila emosi tengah tak stabil. haha

11. Suka buat self photoshoot untuk melatih diri belajar posing depan camera.

12. Entry PERTAMA dalam blog ni bertarikh 8 Mac 2010.

13. Suka gila tengok fesyen blogger seperti

D.RikasariShe is DIANA RIKASARI.

 

14. Addicted to blog and facebook, OBVIOUSLY. haha

15. Sekarang tengah gila kan lagu Teenage Dream by Katy Perry, Kalau Cinta by Aliff Aziz ft Joana, All She Knows by Bruno Mars & Afterlife by Avenged Sevenfold.

16. Semakin sukakan warna pink!! haha

17. Long necklace yang ada dalam collection saya ada empat aje.

18. Suka makan McDonald’s doublecheese burger.

19. Tak suka coke biasa. Terlalu ber-gas! I prefer Light Coke.

20. Suka tengok tutorial dari blog Hanna Fauzan.

21. Sangat suka cotton shawl sebab ianya sangat selesa dan senang pakai. And guess what, aku cuma ada SATU aje cotton shawl. haha!!

22. Is craving for iced chocolate, NOW…!!!

23. Mula berjinak-jinak dengan modelling dan shooting job. hehee

24. Favorite part dalam blog aku ialah ruangan MY STYLE & DSLR yang ada di sidebar. Check it out yeaaaa Smile

25. Last but not least, once again, SAYA SUKA MENAIP.

DSC06107 EDITED

Hai, saya Nisa Aminullah a.k.a. Nisa A…. Saya lah tuan blog. haha!! oke ini sengaja promot diri.. bweekkkk!!!

For the other 25 random facts about me, CLICK HERE for previous post.

 

bicara : never say never Smile

12 comments :

HonEyBuNNy said...

wah...dah tahu 25 things about her...hehehhe

hannafauzann said...

terselit jugak blog saye disitu . hehe :D
suka no 5,6,9,13,16,18 and 25 !
:DD

AiDa AzRyN said...

lawo la riben pink tu.. 0_o

Nisa A. said...

@HonEyBuNNy

hehhe
sebab nisa dah dua kali buat tag camni.. so dah jadi 50 perkara
hehehee~

Nisa A. said...

@hannafauzann

hehheee
dah itu fakta nye
:d
hehehe
thanksss
:)

Nisa A. said...

@AiDa AzRyN

thanks you :)

M Y R A said...

nisa, lawa lahh pink ribbon tuu. beli kt mne eyh? heee

Nisa A. said...

@M Y R A

kat mana mana kedai aksesori pon banyak jual skrg ni dear
:)

AIDA SAHARUDIN!! said...

suka ribbon clip jugak ;DD tapi tak pernah pakai. comel3

Nisa A. said...

@AIDA SAHARUDIN!!

hehe
no harm if you try
:)

misz jue said...

nice heels..=)

Nisa A. said...

@misz jue

thankss a lot :D