Sunday, December 19, 2010

Jelajah Temerloh

  • Bajet pelancong pulak muka aku ni nak pergi jelajah Temerloh, tanah tumpah darah aku sendiri. haha
  • Aku rasa dah berapa lama aku tak ukur tanah bandar Temerloh tu..
  • kalau dulu dalam sebulan tu ade jugak lah masa aku pergi jalan jalan kat bandar sampai tak cukup tanah.. keh keh keh~
  • Rindu lah kawan kawan sama sama ronggeng dulu.. Farah, Rafiqqah, Noramira.. wuwuuu~
  • Aktiviti ukur tanah kali ni dilakukan bersama sama sepupu dan adik aku.

 

nisa1

  • Yeahhh tu aku lah tu yang macam duduk dalam kelambu tuh.. kah kah kah~
  • oke bukan, itu konon konon style Hana Tajima lah.. bezanya dengan tutorial video yang pernah aku buat dulu, kali ni aku pakai dengan anak tudung syria.
  • aku buat gaya ni setelah dapat inspirasi dari kawan aku yang comel gila, Emira Saizali
  • Ohh ya. I like to be different. No matter how the people in town starring at me. I’m confident and I feel gorgeous! (Oke sila tampor aku yang dah mula perasan)

 

Picture1994 edited

IMG_8429 editedPashmina shawl from Dubai + Unbranded pink long top + Military jacket from Pop Pop + Pink syrian inner from Ayunar + Tracey’s skinny pants

 

Oke let’s watch some silly video of mine. haha

 

More story and pictures, visit my other blog CLICK HERE Smile

 

Check out my cousin's blog and my lil sis’s blog for the story of their version and more pictures!

 

Oke next week kalau dapat, saya nak balik lagi. Jumpa ex-schoolmates pulak! Bye bye.

23 comments :

TunTeja said...

eh.cool ar pashmina tu! :)

Nisa A. said...

@TunTeja

hehe
thankss~

Syed Hilmi Syed Yahya said...

i like your style.....=)

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

thanksss dear :D

hana said...

akak lawa:)

Nisa A. said...

@hana

ouhhh
thanks a lot dear :D

HaNa HoNeY said...

haha
oke wat u wat gaye cam tuh
nice~
tp kalo hana pakai style hana tajima neyh semua pndg plek
malas wat dah...xkonfiden lgsung
^_^

Anonymous said...

first time dengar suara...
selalu baca u punya entri je...

-org RTM-

Nisa A. said...

@HaNa HoNeY

hehe
mase i pakai pun semua pndg je, tp konfiden :)
hehe
xpe xpe
konfiden boleh dibina :D

Nisa A. said...

@Anonymous

hehe
first time ye??
sebelum ni dah byk nisa post video. heehehe

Moi Shah said...

Kaka . sama aa . adex pun try jugak . Sume pandang pelik . HEKHEK . but anyway . KAKA COMEL ! <3

Anonymous said...

seblom ni vdeo x becakap...
haha

-org RTM-

Nisa A. said...

@Moi Shah

hehe
konfiden je ^^
hehee~

thankss
:)

Nisa A. said...

@Anonymous

hehe
ye ke??
hehe
:)

[newrule_ezatea] said...

wah..anda orang temerloh jugak kah??huhu koi pn orang temerloh..same la hobi kite meronda2 bandar temerloh tanpa tujuan haha..da tu je tempat yg terdekat kan

visit my blog kalau ade mase..
http://nuruldotdotdot.blogspot.com
tp x de pape sgt sbb baru je buat n baru blaja..thanks sbb banyak tips berguna nurul dapat dr blog nisa ^^

Nisa A. said...

@[newrule_ezatea]

hehehe
yup org temerloh :)

SayaNina said...

nice!!!!!adik akk pon sibuk2 nk dress up gini!:D

Nisa A. said...

@SayaNina

thanks :)

Anis Adila Aris said...

koi pun orang temerloh gak..hehe
Temerloh dimana?

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Anis Adila Aris

temerloh jaya :)

nurul nabila bt medan said...

pernah try pki mcm uh ,tp nampak laen mcm..huhu
kamuu pki cumel <3

zeybubumoshiiyui said...

wah , zey ingat kak Nisa suke menaip je rupa2nya suka bercakap jugak ya :) nanti boleh lah nak interview . hehe :D

miraa said...

comel.