Sunday, December 19, 2010

Jelajah Temerloh

  • Bajet pelancong pulak muka aku ni nak pergi jelajah Temerloh, tanah tumpah darah aku sendiri. haha
  • Aku rasa dah berapa lama aku tak ukur tanah bandar Temerloh tu..
  • kalau dulu dalam sebulan tu ade jugak lah masa aku pergi jalan jalan kat bandar sampai tak cukup tanah.. keh keh keh~
  • Rindu lah kawan kawan sama sama ronggeng dulu.. Farah, Rafiqqah, Noramira.. wuwuuu~
  • Aktiviti ukur tanah kali ni dilakukan bersama sama sepupu dan adik aku.

 

nisa1

  • Yeahhh tu aku lah tu yang macam duduk dalam kelambu tuh.. kah kah kah~
  • oke bukan, itu konon konon style Hana Tajima lah.. bezanya dengan tutorial video yang pernah aku buat dulu, kali ni aku pakai dengan anak tudung syria.
  • aku buat gaya ni setelah dapat inspirasi dari kawan aku yang comel gila, Emira Saizali
  • Ohh ya. I like to be different. No matter how the people in town starring at me. I’m confident and I feel gorgeous! (Oke sila tampor aku yang dah mula perasan)

 

Picture1994 edited

IMG_8429 editedPashmina shawl from Dubai + Unbranded pink long top + Military jacket from Pop Pop + Pink syrian inner from Ayunar + Tracey’s skinny pants

 

Oke let’s watch some silly video of mine. haha

 

More story and pictures, visit my other blog CLICK HERE Smile

 

Check out my cousin's blog and my lil sis’s blog for the story of their version and more pictures!

 

Oke next week kalau dapat, saya nak balik lagi. Jumpa ex-schoolmates pulak! Bye bye.


23 comments:

  1. haha
    oke wat u wat gaye cam tuh
    nice~
    tp kalo hana pakai style hana tajima neyh semua pndg plek
    malas wat dah...xkonfiden lgsung
    ^_^

    ReplyDelete
  2. first time dengar suara...
    selalu baca u punya entri je...

    -org RTM-

    ReplyDelete
  3. @HaNa HoNeY

    hehe
    mase i pakai pun semua pndg je, tp konfiden :)
    hehe
    xpe xpe
    konfiden boleh dibina :D

    ReplyDelete
  4. @Anonymous

    hehe
    first time ye??
    sebelum ni dah byk nisa post video. heehehe

    ReplyDelete
  5. Kaka . sama aa . adex pun try jugak . Sume pandang pelik . HEKHEK . but anyway . KAKA COMEL ! <3

    ReplyDelete
  6. seblom ni vdeo x becakap...
    haha

    -org RTM-

    ReplyDelete
  7. wah..anda orang temerloh jugak kah??huhu koi pn orang temerloh..same la hobi kite meronda2 bandar temerloh tanpa tujuan haha..da tu je tempat yg terdekat kan

    visit my blog kalau ade mase..
    http://nuruldotdotdot.blogspot.com
    tp x de pape sgt sbb baru je buat n baru blaja..thanks sbb banyak tips berguna nurul dapat dr blog nisa ^^

    ReplyDelete
  8. nice!!!!!adik akk pon sibuk2 nk dress up gini!:D

    ReplyDelete
  9. koi pun orang temerloh gak..hehe
    Temerloh dimana?

    ReplyDelete
  10. pernah try pki mcm uh ,tp nampak laen mcm..huhu
    kamuu pki cumel <3

    ReplyDelete
  11. wah , zey ingat kak Nisa suke menaip je rupa2nya suka bercakap jugak ya :) nanti boleh lah nak interview . hehe :D

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay