Tuesday, December 28, 2010

Gadis Suka Menaip Keluar Majalah In Trend?

  • Hahaaa sila jangan tertipu ye anda semua.
  • Keluar majalah?? Adoi aku bukan keluar jadi cover girl ke ape. Beria betol aku nak kecoh satu kampung kan.. haha takpe takpe.
  • Dalam entry ni aku cuma nak lahirkan rasa terharu aku sebab pihak Majalah In Trend pilih blog aku untuk diselitkan dalam ruangan GAYA HIDUP : KLIK DAN BLOG di halaman 138.

 

Kalau tak tahu Majalah In Trend keluaran mana, jom tengok gambar ni :

ziana zain intrend 2011

  • Ahaaa.. kalau korang nampak aje kelibat gambor Ziana Zain kat cover majalah In Trend ni, tu lah majalah nye ye…. Yes, keluaran Januari 2011.
  • And guess what, I already feel that I celebrate new year earlier than everyone else! Haha…
  • And why is that so? Sebab gadis comot yang suka menaip ni bukan terselit dalam majalah In Trend sahaja.. tapi dalam majalah muslimah pun ada juga..
  • Hehee oke cerita pasal majalah muslimah entry lain ye sayang sayang??

 

IMG_8672

  • Ouh yes bebeh. Nampak tak header SAYA SUKA MENAIP dan juga gambar perempuan comot pakai ribbon clip pink itu??
  • Yea babes that’s freaking ME!! Hahahaaa… ada jugak gambar I letak kat situ ye? hehee…
  • Ouh gambar blog I yang dalam majalah tu gambar layout dan header sebelum ni.
  • Walaupun ada terselit sikit aje tapi ia berjaya buat aku kembang hidong tahap beruang kutub. Wahahaa~
  • Oke ini macam riak pulak. haha. Akhir kata, thanks a lot In Trend!!!

 

 

Majalah In Trend best! Bye bye.


60 comments:

  1. wah.
    tahniah.
    mcm mana nak masuk jugak ni?
    XD

    ReplyDelete
  2. @..hizamirahim..

    haha thanks :P
    kena hantar email kat pihak In Trend :)

    ReplyDelete
  3. wah cik nisa... makin maju.... congrats!

    ReplyDelete
  4. waah..best2..tahniah..nanti boleh jadi cover girl plak =D

    ReplyDelete
  5. aik? rasa mcm silap je URL kt lam mjlh tu ?

    ReplyDelete
  6. wah.. bertambah femes lepas ni.. tahniah... =]

    ReplyDelete
  7. Wohoo. saya suka menaip sgt cool ! :D

    ReplyDelete
  8. @Hairul @ Kay

    hehe
    sikit2 aje nih.
    xde la maju mana but still i'm very grateful :)
    thanks a lot :)

    ReplyDelete
  9. @iqbalhakimi

    hehehe
    tak layak la nak jadi cover girl. hehe
    nisa bukan lawa pun :P

    ReplyDelete
  10. @-NanI-

    hehe
    yup..
    my blog URL dalam majalah tu silap :)

    ReplyDelete
  11. @Faaein

    hehe~
    feymes ke??
    xdelah dear.. bese2 aje :)

    ReplyDelete
  12. @AnisZahra

    ahhaaaa..
    cool ke??
    thanks babe for ur support :)

    ReplyDelete
  13. tapi kamu ade di magazine dara.com!
    :)

    ReplyDelete
  14. omg, kawan2 i sume fofular. jeles2.. eh, lupe. tahniah syg.

    ReplyDelete
  15. @Pinky Pixie

    ahaaa
    yat ni suke ngusik nisa tau.
    hehe
    mana ade fofularrr nye.
    bese2 aje nih
    hehe
    btw thanks dear :)

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. waa bestnye...!
    Mahu juga lahh.. :)

    ReplyDelete
  18. @Miraluna Zaini

    hehe
    mane ade cantek..
    dalam gambar aje nmpk cmtu. ehhee
    :)
    btw thanks a lot :)

    ReplyDelete
  19. @Ayun Ayunar

    hehe jom jom masuk majalah.
    just send email to In Trend :)

    ReplyDelete
  20. weee...tahniah !
    memang layak msuk in trend pon..
    dah la cantik comel !
    suka sgt singgah blog nisa..:)

    ReplyDelete
  21. @lynda

    hehe
    thanks a lot dear :)
    thanks for ur support.

    ReplyDelete
  22. wah.tahniah buat nisa..saya tumpang gembira.=))

    ReplyDelete
  23. tahniah2....!!! nk tmpang gembira gk ar,,hahaha

    ReplyDelete
  24. congrats ! ;) feewiittt
    jadi artislah mcm nii ;)

    ReplyDelete
  25. @Faa Niza

    ahaaaa
    mane ade artisnye.. muke x lawo ponggg
    :)

    ReplyDelete
  26. wah. gile best. pe email in-trend ni? wee~

    ReplyDelete
  27. @sab

    send email to
    intrend@astro.com.my

    :)

    ReplyDelete
  28. congratz nisa. mesti happy kan hehe :)

    ReplyDelete
  29. oit nisa.. mcm mne leh masuk majalah ni. ko mohon ke? femes la ko skrg. jelez la mcm ni...

    ReplyDelete
  30. lately u banyak msuk magazine ehh.
    majalah Dara.com latest pn u ader. syabas...bole dah jd model ni :)

    ReplyDelete
  31. nak cakap lagi ... congrats... huhu...

    ade tag nisa ni... kalau rajin join lah yer....


    http://azyaleeya92.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

    ReplyDelete
  32. congrate babe. :)
    awk superb gorgeous tahu tak? huhu
    keep in touch. i really like yr style dear :)

    ReplyDelete
  33. wah wah wah makin popular dia dah.. tahniah dear.. keep on blogging

    ReplyDelete
  34. @lady XOXO

    hehe mane ade popular..
    bese2 aje :)
    hehe
    btw
    thanks dear :)

    ReplyDelete
  35. wah.. bestnnyer!! Teringin gak.. tapi tak pandai.. newbies.. hehe.. kat email tu nak tulis per?? pasai blog kite ker? adeh, dah lama tak beli majalah dah..

    nanti join segmen kreatif kat lucky draw missz yer.. http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/03/missz-gardens-birthday-lucky-draw.html

    ramai2 mai serbu!! wat kenduri!!

    ReplyDelete
  36. @MiSsZ

    hehehe yupp
    just ckp kat dia.. blog kita ni pasal ape . hehe

    ReplyDelete
  37. hehe best ....
    mcmanala rasanye masuk majalah
    all the best

    ReplyDelete
  38. First time singgah sini. Memang terbaik la blog ni. Siap masuk majalahh In Trend lagi

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay