Tuesday, December 28, 2010

Gadis Suka Menaip Keluar Majalah In Trend?

  • Hahaaa sila jangan tertipu ye anda semua.
  • Keluar majalah?? Adoi aku bukan keluar jadi cover girl ke ape. Beria betol aku nak kecoh satu kampung kan.. haha takpe takpe.
  • Dalam entry ni aku cuma nak lahirkan rasa terharu aku sebab pihak Majalah In Trend pilih blog aku untuk diselitkan dalam ruangan GAYA HIDUP : KLIK DAN BLOG di halaman 138.

 

Kalau tak tahu Majalah In Trend keluaran mana, jom tengok gambar ni :

ziana zain intrend 2011

  • Ahaaa.. kalau korang nampak aje kelibat gambor Ziana Zain kat cover majalah In Trend ni, tu lah majalah nye ye…. Yes, keluaran Januari 2011.
  • And guess what, I already feel that I celebrate new year earlier than everyone else! Haha…
  • And why is that so? Sebab gadis comot yang suka menaip ni bukan terselit dalam majalah In Trend sahaja.. tapi dalam majalah muslimah pun ada juga..
  • Hehee oke cerita pasal majalah muslimah entry lain ye sayang sayang??

 

IMG_8672

  • Ouh yes bebeh. Nampak tak header SAYA SUKA MENAIP dan juga gambar perempuan comot pakai ribbon clip pink itu??
  • Yea babes that’s freaking ME!! Hahahaaa… ada jugak gambar I letak kat situ ye? hehee…
  • Ouh gambar blog I yang dalam majalah tu gambar layout dan header sebelum ni.
  • Walaupun ada terselit sikit aje tapi ia berjaya buat aku kembang hidong tahap beruang kutub. Wahahaa~
  • Oke ini macam riak pulak. haha. Akhir kata, thanks a lot In Trend!!!

 

 

Majalah In Trend best! Bye bye.

60 comments :

..hizamirahim.. said...

wah.
tahniah.
mcm mana nak masuk jugak ni?
XD

Yong Sofea said...

congrats! :)

nana said...

wow..cograte~~

Nisa A. said...

@..hizamirahim..

haha thanks :P
kena hantar email kat pihak In Trend :)

Hairul @ Kay said...

wah cik nisa... makin maju.... congrats!

iqbalhakimi said...

waah..best2..tahniah..nanti boleh jadi cover girl plak =D

dyah pinky! said...

wah. bestnya. hehe

:)

miss hunnybunny said...

wah.hebat..
tahniah sis..wee..

-NanI- said...

aik? rasa mcm silap je URL kt lam mjlh tu ?

Faaein said...

wah.. bertambah femes lepas ni.. tahniah... =]

AnisZahra said...

Wohoo. saya suka menaip sgt cool ! :D

Nisa A. said...

@Yong Sofea

thanks dear :)

Nisa A. said...

@nana

thanks nana :D

Nisa A. said...

@Hairul @ Kay

hehe
sikit2 aje nih.
xde la maju mana but still i'm very grateful :)
thanks a lot :)

Nisa A. said...

@iqbalhakimi

hehehe
tak layak la nak jadi cover girl. hehe
nisa bukan lawa pun :P

Nisa A. said...

@dyah pinky!

hehe
:)
yeah~

Nisa A. said...

@miss hunnybunny

hehe
bese2 aje dear :)
thanks~

Nisa A. said...

@-NanI-

hehe
yup..
my blog URL dalam majalah tu silap :)

Nisa A. said...

@Faaein

hehe~
feymes ke??
xdelah dear.. bese2 aje :)

Nisa A. said...

@AnisZahra

ahhaaaa..
cool ke??
thanks babe for ur support :)

aion said...

tapi kamu ade di magazine dara.com!
:)

Pinky Pixie said...

omg, kawan2 i sume fofular. jeles2.. eh, lupe. tahniah syg.

Nisa A. said...

@aion

hehe
yup2..
:)

Nisa A. said...

@Pinky Pixie

ahaaa
yat ni suke ngusik nisa tau.
hehe
mana ade fofularrr nye.
bese2 aje nih
hehe
btw thanks dear :)

Miraluna Zaini said...
This comment has been removed by the author.
Ayun Ayunar said...

waa bestnye...!
Mahu juga lahh.. :)

mish cokat said...

hhe. tahniah kaka comel :)

Nisa A. said...

@Miraluna Zaini

hehe
mane ade cantek..
dalam gambar aje nmpk cmtu. ehhee
:)
btw thanks a lot :)

Nisa A. said...

@Ayun Ayunar

hehe jom jom masuk majalah.
just send email to In Trend :)

Nisa A. said...

@mish cokat

hehe
thanks dear :)

lynda said...

weee...tahniah !
memang layak msuk in trend pon..
dah la cantik comel !
suka sgt singgah blog nisa..:)

Nisa A. said...

@lynda

hehe
thanks a lot dear :)
thanks for ur support.

aihanmujar said...

wah.tahniah buat nisa..saya tumpang gembira.=))

Syed Hilmi Syed Yahya said...

tahniah2....!!! nk tmpang gembira gk ar,,hahaha

~Dilazul~ said...

tahniah! msuk majalah yo!! :)

Nisa A. said...

@aihanmujar

hehe
thanks a lot :)

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

hehe
thanks :)

Nisa A. said...

@~Dilazul~

hehe
ala terselit sikit aje tuh.
:)

Faa Niza said...

congrats ! ;) feewiittt
jadi artislah mcm nii ;)

Nisa A. said...

@Faa Niza

ahaaaa
mane ade artisnye.. muke x lawo ponggg
:)

sab said...

wah. gile best. pe email in-trend ni? wee~

Nisa A. said...

@sab

send email to
intrend@astro.com.my

:)

anis said...

congratz nisa. mesti happy kan hehe :)

EkaWeird said...

oit nisa.. mcm mne leh masuk majalah ni. ko mohon ke? femes la ko skrg. jelez la mcm ni...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

lately u banyak msuk magazine ehh.
majalah Dara.com latest pn u ader. syabas...bole dah jd model ni :)

yad'z said...

nak cakap lagi ... congrats... huhu...

ade tag nisa ni... kalau rajin join lah yer....


http://azyaleeya92.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

anassuhada said...

congrate babe. :)
awk superb gorgeous tahu tak? huhu
keep in touch. i really like yr style dear :)

Nisa A. said...

@anis

hehe
yup2..
:)

Nisa A. said...

@EkaWeird

ahaaa...
aku send email je la..
:P

Nisa A. said...

@Syarifah Nornazrah Al Yahya

heheee~
bese2 aje :)

Nisa A. said...

@yad'z

thanks dear :)

Nisa A. said...

@anassuhada


hehee
dia lg gorgeous tau :)

lady XOXO said...

wah wah wah makin popular dia dah.. tahniah dear.. keep on blogging

Nisa A. said...

@lady XOXO

hehe mane ade popular..
bese2 aje :)
hehe
btw
thanks dear :)

SyedGraphiX said...

woaaa.. nak masuk jugakkk

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@SyedGraphiX

hehe
hantar la email :)

MiSsZ said...

wah.. bestnnyer!! Teringin gak.. tapi tak pandai.. newbies.. hehe.. kat email tu nak tulis per?? pasai blog kite ker? adeh, dah lama tak beli majalah dah..

nanti join segmen kreatif kat lucky draw missz yer.. http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/03/missz-gardens-birthday-lucky-draw.html

ramai2 mai serbu!! wat kenduri!!

Nisa Menaip said...

@MiSsZ

hehehe yupp
just ckp kat dia.. blog kita ni pasal ape . hehe

Fid"s said...

hehe best ....
mcmanala rasanye masuk majalah
all the best

nasslimdiet2 said...

First time singgah sini. Memang terbaik la blog ni. Siap masuk majalahh In Trend lagi