Saturday, December 25, 2010

Fun

 

blogde

  • Thanks to dear Myra sebab bawak aku jalan jalan ke fun fair kat Stadium Malawati tuh.
  • What a day.. hehe walaupun aku tak main ape ape permainan kat situ, tapi jalan jalan dengan mereka yang giler buat aku release tension kejap.
  • Dan pada masa itu pulak, aku sedang menghadapi krisis jiwa. huhu.. But Myra pernah cakap kat aku : “Sabar.. sabar.. sabar..”
  • Yes, aku sedang bersabar sekarang dan Alhamdulillah we had some conversations and everything went well so far.

 

funThank you friends.

 

blog3And thank you, Yaya and her boyfriend Jijol (ye ke eja camni?) sebab you guys sangat sporting. And one more you guys sweet couple Smile

 

 

Nak pergi pasar karat pulak. Bye bye.

18 comments :

SyedMuzzamir said...

=D nice

mimieux said...

i tag u,,,join meh..pic u byj cantik2..

http://beletiaq.blogspot.com/2010/12/sexy-back-contest.html

Nisa A. said...

@SyedMuzzamir

thanksss~

Nisa A. said...

@mimieux

thanks.

fatin hanani said...

wah bestnya g funfear hhe
lama fatin x g :)
enjoy yar :)

Myra Amira said...

dear... yes.. ko kne sbr sygs... sabar je yg boleh buat ko happy :)

anissyafira said...

You suruh I ajar tapi you pakai punn comel lahh :) Awwwhh , Ily .

hanna said...

best gila!! kita sibuk kje T__T

a little less conversation said...

wooo..da lama x pg fun fair..nk naik pusing2 tu..hoho

yad'z said...

beshnyer jenjalan.... jeles... huu~

Nisa A. said...

@fatin hanani

funfear..
hahaha
:P

Nisa A. said...

@Myra Amira

hehe
tenkiuuu
nah hadiah kiss dr aku
mmuuaahhxx!

Nisa A. said...

@anissyafira

hehehe
comel tang mana nyaa??
awk tu muda remaja, comel oke.
muka licin lg. hehehee~
adoihh teringat lak nisa zaman sekolah2 dulu kala. ahhaa~

Nisa A. said...

@hanna

hehehe
sekali sekala aje nih~

Nisa A. said...

@a little less conversation

ahahha
tu lah
nisa x berani, tengok aje laaa
ahhaa~

Nisa A. said...

@yad'z

haha
besh ke
ni dekat2 rumah aje~

fya zainal said...

cantiknya gmbr
i luv ferris wheel

Nisa A. said...

@fya zainal

hehe
nisa takut nak naik ferris wheel. haha
gayat :P