Sunday, December 26, 2010

Entry Terharu Lagi

  • Whoaaa tak reti Nisa nak cakap macam mana… Ternyata kehadiran ku di dunia blogging disedari jua.
  • Hahahaa oke ini ayat memang mintak penampor. Ampunnnnn~
  • Ini entry terharu + gembira sikit lagi nak nangis + ucapan terima kasih sangat sangat

 

Picture2002Ouhhh!! HUDOH BEBENOR..!!! Abaikan jerawat yang sedang menjajah muka Nisa dengan jayanya!!!

 

  • Dalam entry yang serba tak seberapa ni, Nisa nak ucapkan jutaan terima kasih kepada blogger blogger yang ade mention nama Nisa / yang link kan blog Nisa dalam entry di blog mereka.
  • Ouhh sangat terharu okeh, dah tak tahu macam mana nak express kan rasa terima kasih Nisa pada dorang.

 

Jom tengok list blog yang mention blog Saya Suka Menaip nih :

 

  • Seramai 8 orang blogger yang baik hati sangat sangat telah mention nama Nisa atau nama blog Nisa dalam entry di blog mereka.
  • Nisa nak ucap bebanyak banyak terima kasih kat mereka.. Nisa nak balas jasa baik mereka ni tak mampu..
  • Semoga kebaikan mereka di balas berganda-ganda olehNYA… InsyaAllah :)
  • Dan jika ada lagi blogger yang pernah mention Nisa / nama blog Nisa, bagitahu lah ye.. hehe
  • Nanti Nisa mention balik kat blog Nisa yang tak seberapa nih..

 

 

 

Terharu. Sayang anda semua. Bye bye.


24 comments:

  1. sy mnat akq glew2 r..hahahha
    akq chantek + comel...

    ReplyDelete
  2. tadi beli majalah dara.com.
    nampak kamu di dalam nyer..congratz sist ^_^

    ReplyDelete
  3. dah mention dah blog nisa. huhu.
    tu yg dpt top3 shades contes. hehe.
    wee~

    ReplyDelete
  4. @Yunie Ayunie

    hahah
    cantek tuh dalam gambar aje..
    kat depan2 x pongg
    ^^

    ReplyDelete
  5. @hifazphat

    heheee
    nampak ke?
    adeh malu lah.
    hehe
    thankss~

    ReplyDelete
  6. @sab

    hehehe
    ouhh kalau menang contest tu biasanya nisa buat entry special :)
    next entry ea :)

    ReplyDelete
  7. usha2 blog ni. rase cam nmpak muke awak dalam majalah dara.. :)

    ReplyDelete
  8. wah..... congrats,... pasan lagi kat dara.com... senang jadik model tetap lah ... hehehe

    ReplyDelete
  9. @yad'z

    hehehe
    model tetap??
    hehe x lawo lah :P

    ReplyDelete
  10. haha..oh nme sy disitu..thx la nisa :)

    ReplyDelete
  11. hehe, small matter je sis.
    haaa, btw, td syira baca majalah In Trend, then syirah nampak blog sis. wahhh, syira mnejerit and bagitahu semua sepupu syirah yg syira follow blog sis dgn bangganya. hihi. *syirah mang suka over over ni.

    ReplyDelete
  12. @gadis bunga

    ouh my.. majalah In Trend??
    keluaran mana satu ye???

    ReplyDelete
  13. @gadis bunga

    by the way.. nisa terharu sgt2 tau, hehe
    thanks sudi follow blog nisa :)

    ReplyDelete
  14. hahahhaha...
    ok r 2...
    ta cantek d'mata..
    tapi cantek d'aty..

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay